Кори Гуд: Хронология на битките за освобождаване на Земята

Автор: Няма коментари Сподели:

Предупреждение за задействане

Ако сте създали своя собствена езотерична НЛО-религия, базирана на ангелски бели човекоподобни извънземни, които твърдят, че представляват галактическата федерация

-Ще бъдете задействани!

Ако очаквате тези същества да пристигнат от небето и да спасят човечеството

-Ще бъдете задействани!

Да ви напомним. „ТКП Алиансът“ (или „Алиансът ТКП“) е измислено от тази организация име и никой друг не може да излезе със изявления за този алианс. Това не значи да не слушате други източници въобще. Тук става въпрос за други източници, които твърдят че са от гореспоменатия алианс.

Авто-превод

Отделно


– Към 2025 се очаква GGLN да започне освобождаването на нашата слънчева система.

– По време на тази хронология повърхностното население ще види повече и повече лудо апокалиптично поведение ПОРАДИ увеличената слънчева активност, която също създава земетресения, климатични промени и бури с нарастваща сила и мощ.

– Ще видим повече и повече борби срещу тоталитарните правителства, които използват болести и възможни войни за да отнемат техните права.

– Тъй като трансхуманистичната агенда бива натрапвана на население, което не е със собствения си акъл, битката на повърхността на Земята и позитивната времева линия са все още наш приоритет да ги спечелим или загубим.

– Тази битка ще продължи през цялото време до слънчевата микронова към 2033-2034, след като тя е била отлагана няколко пъти.

– Микроновата не е събитие от тип изчезване, но ще има значителни катаклизми и природни бедствия.

– Странни Ефекти на Мандела ще се появяват едновременно с наближаването на слънчевото събитие, предизвиквайки още объркване във вече хаотичната среда.

– Когато стане, реалната микронова ще бъде толкова мощна, че точната дата и време не могат да бъдат посочени, дори заедно с други подробности, давани с пълна увереност от Еосианците (Зулу), в присъствието на Новите Пазители.

– Еми поиска среща с лидерите на GGLN и Алианса ТКП, където, за пръв път, Новите Пазители споделиха бъдещи събития.

– Те споделиха че галактическата времева линия е изместена в наша полза, и че Групата Орион и техните съюзници заедно с бога на ИИ нищо не могат да направят за да предотвратят тяхното поражение.

– Галактиката изглежда навлезе във своята собствена най-позитивна времева линия, но всяка слънчева система трябва да направи своя собствен избор. В нашия случай, от 2028 до 2033 повърхностното население ще бъде бавно въвеждано в концепцията за нова извънземна група, Галактическата Федерация на Световете.

– Евентуално към 2032 тази ИЗ група се разкрива пред населението на Земята. Докато защитават Земята срещу холографски генерирани врагове и предупреждавайки ни за масова инвазия в нашата Слънчева система, те използват измама за да обединят земните военните сили за да се борят срещу идващите сили на GGLN и техните ИЗ съюзници.

– Когато стане микроновата, тя заключва времевата линия, която човечеството е избрало. Дори всички тези трансхуманистични технологии ще бъдат унищожени по времето на слънчевото събитие, намеренията на масовото съзнание ще изберат позитивна или не толкова позитивна времева линия, докато ние се движим към следващия слънчев цикъл, този който ще бъде с вибрации от четвъртата плътност.

– Казано ни е че дори човечеството да избере негативна времева линия отново, това ще бъде последната възможна такава поради енергийните промени на нашето слънце и на този регион на галактиката. В най-лошия случай ние ще имаме още един цикъл от десетки хиляди години. И в най-добрия случай, ние можем да изберем пътя на духовната вместо технологичната еволюция, която ще води нашата цивилизация в златния век с обединеното от 4-тата плътност масово съзнание.

– Операцията за освобождението на Слънчевата система в нашата актуална хронология (времева линия) ще се развие от 2025 до 2033 / 2034 както следва:

– Първо. Стражевата станция (команда) на лунните операции предстои да бъде освободена през 2025. Това е пътна станция която проследява трафика и активността през Суперпортала, или Галактическия портал извън нашата Слънчева система.

– Второ. Марс предстои да бъде освободен в края на 2025. Главните битки в Слънчевата система до 2032. Битката за освобождаването на Марс предстои в края на 2025. Еосианците транспортират кораба „Скитаща звезда“ и малка флотилия на GGLN и наземни войски на Алианса ТКП на Марс, докато по-голям флот на GGLN навлиза в Слънчевата система да конфронтира армадата на Групата Орион и на съдовете на Галактическата Федерация на Световете, които са се събрали около Юпитер, Сатурн и Нептун. Започва ожесточена битка между тези космически армади от 2025 до 2032, докато нашите съюзници изкоренят всеки съд и разкъсат всяка база, която Групата Орион и техните съюзници населяват десетки хиляди години. Повечето ИЗ бази съществуват в ‘размерностни джобове’ които трябва да бъдат превзети и колапсирани един по един.

– Трето. Станцията на Церера да бъде освободена през 2026. Станцията на Церера е рудодобивна операция на ICC (междупланетния корпоративен конгломерат), и тяхната автоматична система за отбрана в ‘Астероидния пояс’ да бъдат освободени през 2026, позволявайки на флота на GGLN и на Алианса ТКП да навлязат навътре в Слънчевата система и да срещнат флотите на Групата Орион и ГФС, позиционирани във вътрешността на Сънчевата система.

– Четвърто. Базовият комплекс на Командата на Лунните Операции (КЛО) и луната да бъдат освободени през 2027. Силите на GGLN да нахлуят на Луната за да освободят базовия комплекс на КЛО и да премахнат всички негативни ИЗ бази през 2027. Освобождението на Луната най-сетне прекратява нарасналите ИЗ отвличания на милиони хора на повърхността на планетата, извършвани от Групата Орион / Сивите ИЗ биодроиди, както беше докладвано във видео-серията „SOS – те ни взимат“.

– Пето. Битките за Космическите портове на ICC в Антарктида и Вътрешната Земя през 2028-2032. През 2028, след битката за освобождаването на Луната и КЛО, GGLN събират интела, който е необходим за нахлуването в Космическите портове на ICC в Антарктида, пробивайки си път надолу с бой през Космическия Портал, и тогава с километри надолу в кората на Земята, следвайки мрежата от тунелите, която води от Космическия Портал към дузини от ДЪМБ (Дълбокоподземни военни бази) на ICC и Групата Орион. Тази последна битка тогава води надолу към обширното царство на Вътрешната Земя и тя завършва към 2032.

Бъдете търпеливи, бъдете силни. Ние сме заедно в това.

https://bgprevedi.com/earth-liberation-battles-timeline-and-the-solar-micronova-s2-e2-30100-2/

 

Предишна статия

Трафик на деца, органи, войни и звезди | ВНИМАНИЕ: шокиращи снимки!

Следваща статия

Перица Георгиев-Кану: За да виждаш в невидимото, трябва да си изградиш светлинно тяло

Други интересни