2023: EВОЛЮЦИОНЕН СКОК | с Милена Иванова

Автор: Няма коментари Сподели:

 

В студиото на LIVE в 8 със Списание 8 гостува нумероложката Милена Иванова – ЕА, според която 2023-та година е глътка въздух между тежките изпитания на предходните и предизвикателствата на идните години. ЕА обрисува значенията, които числата на новодошлата година съдържат в себе си и насочва вниманието ни към нещата, които са подходящи да правим през 2023 г.

Дали тази година ще ни изстреля в еволюционния скок, за който сме на стартовата линия от години, ще отговори Милена, а ние ще я попитаме още:

– Какво според нумерологията предстои да се промени в света през 2023 г.?
– Коя е думата, която най-добре описва идните 11 месеца?
– Ще има ли край на войната или тя ще се задълбочи?
– Да очакваме ли нова епидемия или здравните кризи са зад гърба ни?
– Кой трябва да е акцентът ни за тази година?
– Какво вещаят числата за нас според деня ни на раждане?

Милена Иванова е родена на 8 май в София. Завършила е езотерична нумерологична психология в Русия и по професия е нумеролог. Десет години специализира в областта на личностното развитие. Работи с много хора в индивидуални и групови сесии. Водещ е на редица нумерологични обучения, курсове и семинари. Участва със собствени нумерологични рубрики в различни медии. Първата й издадена книга, която пише на базата на дългогодишната си практика, е „Нумерология на успеха” (2017). Автор е на многобройни статии и дневни нумерологични прогнози както за Списание 8, така и за различни издания и сайтове.

Предишна статия

ДЪЩЕРИТЕ НА ПУТИН

Следваща статия

Садик Афган

Други интересни