Новините днес 27 януари 2023 година…

Автор: Няма коментари Сподели:

Добре дошли в 2030. Аз не притежавам нищо, нямам тайната на усамотението, и животът никога не е бил по-добър.
– Ида Аукен, член на парламента, Дания


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Кори Гуд: tv (създайте акаунт), youtube

Татяна Завражина

Новият световен ред

Андрей Фурсов

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян)

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Събуждане с Джей Пи

Голямата тайна на Pfizer е РАЗКРИТА!

Авто-превод

Отделно


Гледайте: Ранд Пол предупреждава, че „прекомерното класифициране“ се използва за прикриване на изтичането на COVID от лаборатория

Автор – Стив Уотсън чрез Summit News;

Сенаторът Ранд Пол предупреди в сряда, че се използва свръхкласификация на информацията, за да се избегне надзор и да се създаде прикриване, като например по отношение на произхода на COVID.

Появявайки се в предаването на Newsmax TV „Eric Bolling The Balance“, Пол обясни: „Мисля, че тук има проблем с свръхкласификацията. Всичко е класифицирано. И по всяка вероятност това, което ще открием, е, че това не е някаква организирана схема за разполагане на тайните на ядреното оръжие в Corvette [на Байдън]. Мисля, че е по-вероятно да сме класифицирали толкова много документи, че е трудно да се намерят документи, които не са класифицирани.

Той продължи: „Единственият проблем с толкова много класифициране е, че в момента, доколкото ми е известно, има доста добра информация в разузнавателната общност за вируса, произхождащ от лабораторията в Китай, и въпреки това те го класифицират, за да се опитат да забранете на хора [като] мен да ви дават информацията, че вече знаем, че това идва от лаборатория. И така, това е истински проблем.“

„Трябва да позволим по-малко класификация, така че американският народ да може да разбере повече за това, което се случва с тяхното правителство“, призова Пол.

Той добави: „Ходя на класифицирани изслушвания и всъщност не съм бил на класифицирано изслушване, където да си помисля, че съм чул тайна, честно казано.“

Освен това Пол отбеляза, че когато беше установено, че президентът Тръмп разполага с някои документи, „левите медии се държаха така, сякаш о, това са проектът Манхатън. Това са тайните на ядреното оръжие… Наистина, повечето от нещата, които виждаме, всъщност не са толкова тайни. Но всичко е подпечатано по този начин.

„Разузнавателната общност прави това, за да имат повече власт, а ние да имаме по-малко власт“, продължи сенаторът, добавяйки: „Отдавна твърдя, че Конгресът трябва да знае повече и американският народ трябва да знае повече за това какво прави ЦРУ, какво прави ФБР. Тъй като не можем да ги наблюдаваме, не можем да имаме надзор и реформи, ако не знаем какво правят.“

„Те избягват надзора, като класифицират нещата и често има политическо решение, като например при COVID, трябва да знаем дали COVID идва от лаборатория, за да можем да предотвратим това да се случи отново. Част от това е възпрепятствано от разузнавателните агенции, които класифицират неща, които трябва да бъдат разсекретени“, каза още Пол.

Пол по-рано нарече уловката около изтичането на коронавируса от лаборатория като „най-голямото прикриване в историята на науката“ и се зарече да продължи да разкрива произхода на пандемията и да разкрие хартиена следа, за която е сигурен, че ще доведе до лабораторните изследвания в Ухан, финансирани от Антъни Фаучи и Националните здравни институти.


БГпреведи: Сега е ясно какво става ПРЕДИ тези Лъжливи Овчарчета (разузнавачите) да дойдат да лъжат и мажат пред Фулфорд.


Ботът е там. Той не изпитва съжаление, нито угризения, нито страх и няма да спре, докато не ви измести от работата ви“

От Майкъл Евъри от Rabobank

AI, ай, ай! (AI = Измамническият Изкуствен Интелект)

Снощи имахме завладяваща екипна дискусия относно последиците от ChatGPT и AI (ИИ). Едно от заключенията беше, че замяната на мозъка с машина ще направи с работните места на средната класа това, което замяната на мускулите с машина направи с работните места на работническата класа: много ще бъдат унищожени, а останалите ще трябва да бъдат или силно квалифицирани, или твърде неквалифицирани.

Разбира се, производителността ще се повиши, но също и политическо-икономическото напрежение относно това как тези печалби да се разделят справедливо. Не направихме това за работническата класа, както те ни казват всеки път, когато някой ги слуша, което никога не е за хора с работа от средната класа – докато не видят нов шокиращ изборен резултат.

По ирония на съдбата, един от отговорите на ИИ, който ни беше показан, беше на въпроса за значението на по-високите лихвени проценти върху динамиката на капитала и труда от марксистка гледна точка. Отговорите, които даде бяха добри… ако не знаете много за Маркс. Ботът каза, че по-високите лихвени проценти ще означават по-ниски печалби, т.е. натиск надолу върху заплатите – което казва и пазарът на облигациите. Не се споменава как по-високите лихвени проценти се сблъскват с предполагаемата тенденция на нормата на печалбата да пада или как теоремата на Окишио опровергава, че докато показва, че ако разделяте справедливо печалбите от производителността, можете да избегнете класовата борба; или как по-високите ставки нараняват „фиктивния капитал“ повече от „производителния капитал“ и така ултрабогатите повече от работниците (ако слушаме Окишио); или как капиталът и трудът могат да пострадат еднакво чрез по-високите проценти – което пазарът на облигации също казва, а акциите не.


Всичко върви

Заровиха я

Авто-превод

Отделно


Лудост“: Франция и Хърватия отричат „Западът да е във война с Русия“, след като германският външен министър предизвика възмущение

Във вторник германският външен министър Аналена Бербок разпали буря от дебати, когато заяви, че западните съюзници водят война срещу Русия – което накара мнозина да предположат, че тя всъщност е „обявила война“ на Русия, и противоречи на официалната позиция, като каза тихата част на глас.

„И затова вече казах през последните дни – да, трябва да направим повече, за да защитим Украйна. Да, трябва да направим повече и по отношение на танковете“, тя по време на основно обръщение във вторник в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа в Страсбург, Франция – добавяйки „Но най-важната и решаваща част е, че го правим заедно и че не играем обвиняваща игра в Европа, защото водим война срещу Русия, а не един срещу друг.“

https://bgprevedi.com/alt-news-27-01-2023-30083-2/

Предишна статия

ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ: НЯМАМ АМБИЦИИ ДА СТАВАМ ДЕПУТАТ (ИНТЕРВЮ НА ЖУРНАЛИСТКАТА ИРИНА КИРИЛОВА)

Следваща статия

Господарите на парите (Money Masters)

Други интересни