Краят на управлението на Рокфелер и началото на златния век на водорода!

Автор: Няма коментари Сподели:

Капитулацията на Ротшилдови и разпадането на хватката на Рокфелер над Корпорацията Съединени американски щати ще ни позволи да живеем като милионери по време на предстоящия златен век на водорода.

Това е голямата история зад всички новини за достигането на лимита на дълга на САЩ, поражението на Украйна и свалянето на фалшивия режим на Байдън.

Рокфелерови са използвали контрола си (чрез над 200 фондации) върху компаниите от Fortune 500, за да скрият факта, че те са истинските мозъци зад войната в Украйна, опита за геноцид с ваксините и много други. Сега ги хвърлят под автобуса.

За да разберем тяхното участие и неизбежното им поражение, нека започнем с разглеждане на членовете на така наречения режим на Джо Байдън, които принадлежат към контролирания от Рокфелер Съвет за международни отношения (CFR):

Камала Харис, вицепрезидент (CFR чрез семейството; Харвард; DLA Piper (ДиЕлЕй Пайпър – глобана адвокатска фирма); Uber (Убър) чрез семейството)

Антъни Блинкен, държавен секретар (член на CFR; Харвард и Колумбия; WestExec (УестЕкзек – стратегическа геополитическа съветническа фирма))

Джанет Йелън, министър на финансите (член на CFR; Йейл и Харвард; Brookings (Брукингс – изследователска фирма))

Лойд Остин, министър на отбраната (член на CFR; WestExec; Raytheon (Рейтион – една от главните авиационно-ракетни отбранителни фирми))

Линда Томас-Грийнфийлд, посланик на ООН (член на CFR; Albright Stonebridge (Олбрайт Стоунбридж – член-основател на нова мултидисциплинарна консултантска фирма, предоставяща интегрирани решения за клиенти, изправени пред сложни глобални възможности))

Сесилия Рауз, Съвет на икономическите съветници (директор на CFR; Принстън; Rowe Price (Роу Прайс – глобална инвеститорска и мениджърска фирма))

Алехандро Майоркас, министър на вътрешната сигурност (DHS) (член на CFR; Wilmer Hale (Уилмър Хейл – осигурява глобално правно представителство в широк набор от индустриални и практически области, които са от решаващо значение за успеха на клиентите им))

Джейк Съливан, съветник по националната сигурност (автор на CFR; Йейл и Оксфорд; Carnegie (университета Карнеги))

Рон Клайн, началник на персонала (CFR чрез семейството; Харвард; O’Melveny and Meyers (О’Мелвени и Майерс – глобална адвокатска кантора))

Джон Кери, специален пратеник за климата (член на CFR; Йейл)

Сюзън Райс, началник на вътрешния съвет (член на CFR; Харвард, Оксфорд и Станфорд)

Уилям Дж. Бърнс, директор на Централното разузнаване (ЦРУ) (член на CFR; Оксфорд; Карнеги)

Кърт М. Кембъл, Индо-тихоокеански цар (член на CFR; Харвард и Оксфорд; Asia Group (Азиатска група – фирма за бизнес-консултации с офиси в цяла Азия и централа във Вашингтон))

Томас Вилсак, министър на земеделието (член на CFR; U.S. Dairy Export Council (Съвет за износ на млечни продукти – разглежда основните пазарни фактори, влияещи върху търсенето на внос на млечни продукти и търговията за една година напред))

Джина Раймондо, министър на търговията (член на CFR; Оксфорд; Point Judith Capital (Пойнт Джудит Капитал- водеща фирма за рисков капитал на ранен етап, базирана в Бостън, Масачузетс))

Ерик С. Ландър, директор на Службата за наука и технологии (член на CFR; Харвард)

Джефри Зайънтс, съветник на президента (член на CFR; Cranemere (Крейнмиър – дългосрочно холдингово дружество за основатели, мениджърски екипи и семейни компании в Съединените щати и Европа))

Бръшляновата лига от университети – там където се изковават тезисите на БКП за американците – включва Харвард, Йейл, Принстън, Колумбия и др. Карнеги и Станфорд са близо до тях по важност. Оксфорд е подобен в Обединеното кралство.

[monthlyreview] (Съветът за външни отношения, екипът на Байдън и ключови резултати от политиката)

Първото действие на режима на Байдън беше да защити петролните интереси на Рокфелер чрез отмяната на тръбопровода Keystone, което би позволило на американския народ достъп до надеждни доставки на петрол, които не се контролират от Рокфелер.

Войната в Украйна също може да се разглежда като опит на Рокфелер да принуди европейците да купуват петрол и газ от тях, а не от руснаците.

Моето участие в това семейство започна преди повече от десетилетие, когато попитах японския министър на финансите и икономиката Хейзо Такенака защо предаде контрола върху всички корпорации, регистрирани на фондовия пазар на Япония, на институции, контролирани от Рокфелер и Ротшилд. Те включват Blackrock, State Street and Banking и Vanguard. Казаха ми, че Япония е била принудена да предаде своите корпорации, защото е била заплашена със земетръсни оръжия (това беше преди Фукушима).

Последвалата атака с масови убийства във Фукушима на 11 март 2011 г. също принуди страната да затвори производството на ядрена енергия и да закупи петрол, контролиран от Рокфелер.

Години на изследвания разкриха факта, че интересите на Рокфелер стоят зад много, много престъпления, включително разпространението на рак. В началото на 20 век само един от 19 души се разболява от рак. Сега е един на всеки двама души. Излишно е да казвам, че „лечението на рака“ сега е един от най-печелившите бизнеси на контролираните от тях фармацевтични корпорации. Неотдавнашната пандемия и кампания за ваксини също водят до рекордни печалби за Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson и т.н., също контролирани от престъпните ХМ семейства като Рокфелер.

Рокфелер също задушават човешкия прогрес, като потискат енергийните технологии, които заплашват техния контрол чрез петрола. Ето защо Никола Тесла се оказа обеднял затворник в хотелска стая, докато технологията му беше потисната.

Напоследък японските производители на слънчеви панели ми казаха, че са били принудени да изхвърлят половината слънчеви панели, които са произвеждали, докато цената на купения от тях силиций е била увеличена пет пъти, за да попречат на слънчевата енергия да бъде конкурентна на петрола.

Те също така направиха всичко по силите си, за да предотвратят използването на водород като евтино, незамърсяващо и практически неограничено гориво. Над 70% от цената на съвременната икономическа дейност идва от енергия и Рокфелер потискат човешкия прогрес, за да гарантират, че енергията идва от скъп петрол, който те контролират.

Списъкът на техните престъпления е твърде обширен, за да бъде изложен по-нататък тук. Въпросът е, че последните световни събития са резултат от международен съюз, целящ свалянето на управлението на Корпорацията Съединени американски щати, тяхната правоприлагаща ръка.

Добре, имайки предвид тези данни, нека да разгледаме развитието от изминалата седмица. Най-големият беше фалитът на Американската Корпорация на 19 януари. Това беше съобщено в корпоративните пропагандни новини, когато САЩ достигнаха тавана на дълга от 31,4 трилиона долара. Забележете обаче, че ден преди това да се случи, Джероум Пауъл, ръководител на Борда на Федералния резерв, „даде положителен тест за Covid“ и премина в „самоизолация“. Източници от ЦРУ, разбира се, казват, че това наистина означава, че той е бил арестуван или се е укрил.

[cnbc] (Председателят на Федералния резерв Джером Пауъл е с положителна проба за Covid)

Полското разузнаване също ни каза, че Съединените щати са определили крайна дата за ограниченията за законно платежно средство в щатски долари, която ще изтече на 31 януари 2023 г. Ограниченията означават, че всички банкноти в щатски долари, отпечатани преди 2021 г., вече няма да бъдат приемани или (да бъдат) законно платежно средство навсякъде по света.

Това е отчаян опит на Рокфелер да предотвратят фалит, като принудят всички да използват цифрови валути на централната банка, които те планират да издадат, казват източници от MI6.

Вместо това светът ще отреже Рокфелер, като откаже цифровите валути, които те произведат след 31 януари, съгласни са множество източници.

Фалитът на Борда на Федералния резерв означава, че цялата финансова система на САЩ се разпада.

Тези графики на потребителите, които изчерпват кредитните си карти, най-големият финансов балон в историята и падащите цени на жилищата показват, че финансовата система на САЩ вече не функционира.

Например източник от Мосад казва: „Знам със сигурност, че Bank of America (B of A, BofA) е неплатежоспособна. (Както е и Wells Fargo Bank) Те са в глава 11 (от фалитната процедура), но това не може да бъде разкрито на обществеността. Това ще срине цялата финансова система. Знам за един клиент от B of A, който е изплатил ипотеката на къщата си и е искал акта за къщата си. Управителят на клона му казал, че трябва да се свърже с адвокатите на банката. Те го нямали. Ами сега.“

[V1] (BofA взима повече пари от клиент: Парите от платежния чек са изчезнали)

Има много много съобщения в Instagram, Tiktok, Reddit за проблеми в банките, за тези, които искат да потвърдят това. На много клиенти липсват парите им и те не получават отговори.

[V2] (Липсващи пари в сметки от  BofA)

[twitter] (Много съобщения за проблеми с BofA на Инстаграм, ТикТак, Редит)

Нито една от тези банки не отговори на запитванията за техния фалит до момента, в който този доклад беше публикуван.

Интересното е, че сред толкова много други точни прогнози за бъдещето, Семейство Симпсън прогнозираха, че Bank of America остава без пари.

[V3] (Симпсъновите предсказания за BofA)

Друг знак, че нещата не вървят както обикновено, в същия ден, когато шефът на Фед Пауъл се уедини, министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън обяви, че отива на просяшка мисия в Цюрих, Швейцария, за да се срещне с китайския вицепремиер Лиу Хе. Китайските медии съобщиха, че преговорите на 20 януари са приключили по-рано, тъй като Йелън, която е демонстрирала „липса на самочувствие“, е прекратила преговорите по-рано, защото „е трябвало да хване самолета“.

Като намек, че китайците искат огромни отстъпки, държавните медии също казаха: „Дали вратата между Китай и САЩ може да бъде отворена ще бъде тест за състоянието на ума и САЩ трябва да се запитат дали са подготвени“.

[globaltimes] (Преговорите между Китай и САЩ приключиха само защото министърът на финансите на САЩ „трябваше да хване самолета“: съобщават медиите)

Източници на азиатските тайни общества казват, че китайците вече са наясно, че са били обект на електромагнитна атака, маскирана като „пандемия“ от ръководената от Рокфелер / Ротшилд хазарска мафия и настояват отговорните престъпници да бъдат арестувани.

Китайците обаче трябва да се уверят, че арестуват престъпниците и в собствената си страна.

Смущаващо видео от Китай показва нещо, което изглежда като тела на деца, от които е взет адренохром. Бихме искали китайските власти да издадат публично изявление, обясняващо тяхната версия за това, което показва това видео. (Предупреждение, графика).

[twitter] (Неприятни истини)

Излишно е да се казва, че мнозинството от населението на Запада също настоява престъпниците от най-високо ниво да бъдат изправени пред правосъдието.

Например, сенаторът Рон Джонсън е един от многото гласове, които сега публично призовават за трибунал от стил Нюрнберг за „COVID-картела“.

[thegatewaypundit] („Първата стъпка тук е разобличаването… Така че всъщност можем да имаме отговорност“ – Сенаторът Рон Джонсън обсъжда „COVID-картела“ и Нюрнбергския процес (ВИДЕО))

Доказателствата за техните престъпления са непреодолими. Тайните документи на Pfizer и правителството потвърждават, че милиони са починали по света поради ваксинация за COVID.

[expose-news] (Тайни документи на Pfizer & правителствата потвърждават, че милиони са починали по света след ADE (Антително-зависими усилвания) и VAED (Усилени заболявания, свързани с ваксините) поради помитащата света COVID-ваксинация)

Това е само върхът на айсберга, тъй като, както всеки африканец ще ви каже, че повече от десетки милиони смъртни случаи от ХИВ / СПИН също са причинени от ваксинации.

Множество източници от разузнавателните агенции потвърждават, че трибуналът за военни престъпления за ръководството на ХМ вече е несъмнен факт.

Изправени пред правосъдие са и нацистките военнопрестъпници в Украйна. Миналата седмица руските сили убиха 40 000 украински войници само в района на Донецк, според оценки на Пентагона. Украинците също загубиха вътрешния си министър и 16 други висши служители в катастрофа с хеликоптер миналата седмица.

[V4] (Катастрофа с хеликоптер уби украинския вътрешен министър)

Американският военен експерт полковник Дъглас Макгрегър казва, че материалите от отворен източник показват, че украинците имат 157 000 убити и 300 000 ранени досега, в сравнение с 16 000 руски жертви. Това означава, че Украйна, с много по-малко население, губи осем войника за всеки един загубен руски войник.

Знаейки, че войната вече е загубена, американците, германците и британците отказаха да изпратят танкове в Украйна. Те също отказаха, защото „престъпниците зад правителството на Зеленски току-що биха продали най-модерните западни танкове на руснаците, за да ги проектират обратно“.

Източници от полското разузнаване са съгласни. Те отбелязват, че миналата седмица „над 50 американски SUV Chevrolet Tahoe, дарени на Украйна от General Motors, са изчезнали при пристигането им в страната“.

Източници от полското разузнаване казват, че отчаяният нацистки украински режим сега грабва 14-годишни момчета и старци от улиците, за да ги използва като пушечно месо срещу руснаците.

[V5] (Украинските военни принуждават мъже да се бият)

[V6] (Украинските военни принуждават мъже да се включат в битката)

Въпросът сега е дали руснаците ще нападнат Швейцария, след като довършат Украйна?

Швейцария всъщност обявява война на Русия, като заплашва да конфискува руски активи, за да ги „използва за реконструкцията на Украйна“, както каза ръководителят на Федералния департамент на външните работи (FDFA) Игнацио Касис в интервю за швейцарското радио и телевизия, публикувано в четвъртък.

[tass] (Швейцарският външен министър не изключва използването на руски активи за възстановяването на Украйна)

Президентът на Швейцария Ален Барсет също показа, че страната му вече не е неутрална с реч в Давос миналата седмица, в която атакува Русия с явни лъжи.

[youtube] (Президентът на Швейцария Ален Берсет говори при откриването на WEF 2023 в Швейцария | 17 януари 2023)

Това означава, че ако групата Октагон със седалище там не се предаде, нахлуването в Швейцария е неизбежно.

Източници от MI6 казват, че Ротшилд преговарят за такова предаване, но процесът ще отнеме време. Те казаха, че истински промени може да започнат след коронацията на крал Чарлз III през юни.

В САЩ истинската промяна вече е започнала. Публичното отстраняване на фалшивия Джо Байдън от власт продължава с лавина от написани истории за „класифицирани документи“, открити в дома на Байдън, гаража и други „погрешни места“.

[V7] (Байдън е в големи премеждия)

[msn] (Претърсването на дома на Байдън в Уилмингтън от Министерството на правосъдието открива още документи)

Също така отбелязваме, че дори медиите за пропаганда на ХМ като CNN започват да излизат от уговорките, като съобщават за по-ужасяващи престъпления от отдавна мъртвия Байдън и неговия син Хънтър.

[thegatewaypundit] (CNN се обръща срещу Джо Байдън, съобщава за престъпното семейство Байдън, признава, че Джо се е срещнал с корумпираните бизнес партньори на сина си Хънтър (ВИДЕО))

Освен това, като знак че корпоративните пропагандни медии губят информационната война, CNN затваря централата си в Атланта в още един знак за капитулация на ХМ.

[washingtonexaminer] (CNN затваря вратите на центъра на CNN в центъра на Атланта)

След като отстраняването на Байдън е неизбежно, плъховете започнаха да напускат кораба, като най-новият беше началникът на кабинета на Белия дом Рон Клейн.

[apnews] (Топ помощникът на Байдън Рон Клейн се очаква скоро да напусне Белия дом)

Също така отбелязваме, че марионетката на CFR Камала Харис не може законно да замести Байдън, тъй като родителите й не са били американски граждани.

Също така отбелязваме, че други крадци на избори са арестувани или отстранени. Тук можете да видите измамно избрания губернатор на Аризона, Кейди Хобс, обута в ботуш с GPS гривна на глезена. „Тя е под военен арест на Алианса на белите шапки“, казват източници от ЦРУ.

[V8] (Кейди Хобс, обула ботуш)

Освен това премиерът на Нова Зеландия Джак Ардърн, който се облича в женски дрехи, обяви че подава оставка.

[mirror] (Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардерн обяви, че ПОДАВА ОСТАВКА в емоционална реч)

Заместникът на Джак е Крис Хипкинс, който е принуден да каже, че ще издири и ваксинира всички новозеландци, за да накара правителството му умишлено да се разпадне, казват източници от MI6.

[V9] (Новият педо-министър-председател на Нова Зеландия)

Световният властов елит знае, че Ротшилд и Рокфелер са загубили, поради което повечето от тях отмениха в последния момент плановете си да посетят Световния икономически форум в Давос миналата седмица. Погледнете празната аудитория за премиера на Испания като пример.

[V10] (Къде са посетителите на СИФ)

[thegatewaypundit] (CNN се обръща срещу Джо Байдън – повторение –)

Елитът на кръвната линия може да няма време до юни да извърши реформите си, защото селяните са навън със своите свързани с интернета модерни мобилни вили.

Тук например можете да видите протестиращите в Давос, Швейцария, против Backrock (Черната скала).

[V11] (Добра демонстрация против Blackrock в Давос)

В Мадрид, Испания, огромна тълпа иска оставката на правителството.

[]

В Париж, Франция, милиони протестират срещу факта, че техните пенсии са откраднати.

Подобни бунтове, протестиращи рязко покачващите се цени на храните и енергията, избухват в цяла Европа.

[V12] (Протест на увредените от ваксините в Лондон)

Хубава демонстрация срещу Blackrock в Давос

[breitbart] (Кризите с храните и горивата доведоха до скок на протестите в Западна Европа – доклад)

В Перу също инките подновиха войната, за да освободят страната си от 500-годишното колониално управление. Старата столица на инките Мачу Пикчу беше затворена поради антиправителствени протести, оставяйки стотици туристи блокирани близо до цитаделата на инките сред смъртоносните резки социални промени. Полицията е на улицата.

Авторът си спомня, че като тийнейджър гледаше как достойни училищни учители са застрелвани от полицията пред туристите, защото протестират, че не са получавали заплати от месеци. Мислех, че ще бъде в новините по целия свят, но не излезе нито дума от това. Този път ще бъде различно, защото цялото перуанско население се е надигнало срещу своите контрольори.

[V13] (Полицията в Перу правоприлага)

Важното е, че тези протести не завършват с това, че елитите отрязват опашката на гущерите, за да избягат, като хвърлят няколко слуги, така наречените лидери, на тълпата.

Трябва да видим истинска реформа и това означава сваляне на Рокфелер и тяхната хватка върху енергията.

Ако Западът не направи това, Азия ще го направи. Точно както със слънчевата енергия, Китай сега се противопоставя на блокирането на водородната технология от ХМ.

[japantimes] (Пекин има за цел да завладее друг пазар на зелена енергия: водорода)

Вече виждаме самолети, задвижвани с водород.

[cbsnews] (Авиационната стартираща компания ZeroAvia лети с най-големия досега водородно-електрически самолет)

Сега също виждаме как водородът се извлича от морска вода.

[hydrogenfuelnews] (Китайски изследователи успешно постигат производство на водород от морска вода)

Трудно е да се подценява въздействието на водорода и други нови енергийни технологии. Това ще позволи на човечеството да разшири живота на тази планета като семе, което се превръща в дъб.

Ще можем да превърнем пустините и арктическите пустоши в зелени пространства, да изградим нови екосистеми под земята и в космоса, и основно да увеличим експоненциално количеството земен живот. Единственото ограничение за създаването на повече живот, базиран на въглерод, ще бъде количеството въглерод, а той е в изобилие.

Безсмъртието също вече е в обсега ни. Само миналата седмица базираната в Сан Диего компания Rejuvenate Bio инжектира мишки с вещество, променящо ДНК, което им позволява да живеят човешкия еквивалент на допълнителни шест години. Констатациите сочат начин за промяна на възрастта на животното „напред и назад по желание“, казва компанията.

[biorxiv] (Частично препрограмиране, медиирано от генна терапия, удължава продължителността на живота и обръща свързаните с възрастта промени при възрастни мишки)

… пауза, елате после …

„Джероум Пауъл … е бил арестуван или се е укрил“ – Виждате че ЦРУ продължава да лъже с тези арести. Тиквено-бронзов медал от надпяването със сапуни „Лъжливото Овчарче“.

„… принудят всички да използват цифрови валути на централната банка“ – Това звучи доста достоверно и сериозно.

„азиатските тайни общества казват, че китайците вече са наясно, че са били обект на електромагнитна атака, маскирана като „пандемия“ от ръководената от Рокфелер / Ротшилд хазарска мафия“ – Виждаме как разказът вече се промени съществено.

Първо, самото китайско ръководство, знаейки за 5Г, ги пусна и уби няколко милиона китайци в Ухан. Сега те търсят под вола теле. АТО печелят сребърен медал от надпяването със сапуни „Лъжливото Овчарче“.

„Кейди Хобс, обута в ботуш с GPS гривна на глезена“ – Изглежда като откровена лъжа!

„Крис Хипкинс ще издири и ваксинира всички новозеландци, за да накара правителството му умишлено да се разпадне“ – MI6 печелят златен медал от надпяването със сапуни „Лъжливото Овчарче“.

https://bgprevedi.com/end-of-rockefeller-rule-and-the-beginning-of-the-golden-age-of-hydrogen-29999-2/

Предишна статия

Вълците са много и са сред нас!

Следваща статия

Предсказанията на Слава Севрюкова за близкото и далечно бъдеще

Други интересни