Новините днес 22 януари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди и след
Гардиън:
Добре дошли в най-кроумпираната нация в света – Борбата за У е борба за либералните идеали
Ройтърс:
Украинския нео-нацистки проблем – За чуждите бойци У предлага другарство и причина
VOX: У комедиант-президент е замесен в импичмента на Тръмп – CNN: Украинците дават 2 забравени урока по демокрация на американците
NEWEUROPE: Управлението на У президент става все по-корумпирано, авторитарно – The Washington Post: Зе: Телевизионният президент стана герой на войната


Джо Ломбардо активно участва в прикриването на педофилска верига

Преди време обявихме че шерифът Джо Ломбардо спечели състезанието за губернатор на Невада. Оказа се че Джо съвсем не е с чисти ръце!

Съдийката от Лас Вегас Мелъни Тобиасън праща дъщеря си да работи в компания за продажба на дрехи, където скоро се разбира, че тази компания е фасада за педофилия и други тежи престъпления. Ето как изглежда собственикът (собственичката) на тази компания:

Не стига това, ами той се опитва и да завербува дъщерята на съдйката като проститутка. Мелъни подава сигали до полицията в Лас Вегас, но безуспешно. Джо като шериф заедно с главния прокурор Стийв Уолфсън секретно се опитаха да премахнат съдийката от слушане на криминални дела.

Тя подава писмено оплакване. Нещата не стигат дотук, ами Комисията по съдебна дисциплина в Невада (NJDC) започва да я преследва, че тя е била злоупотребила със съдийското си положение. Под напора на тези заплахи, и за да запази семейството си тя подава оставка през април-май 2021.

Всичко това звучи доста познато, когато говорим за педофилия. От друга страна външен човек трябва да разбере че имаме работа с вътрешна мормонска борба. Тук вече ясно придобиваме идеята че мормоните, освен другото, са замесени в педофилията.

Мормоните са тези, които изопачиха Исус и техният основен постулат е да даряват на църквата. Е, когато им омръзне да дават от своето те започват да крадат и да дават краденото от други хора на тяхната измамническа църква.

Всичкото това не бе достатъчно, и в петък, 20 януари съдийката е намерена с огнестрелна рана в главата. Коронерът казва че е самоубийство. Почивай в мир, Мелъни! Явно тя не успя да преодолее мормонството и предпочете да умре.

FILE - Justice of the Peace Melanie Tobiasson presides during the conclusion of a preliminary h ...

На твоята съвест, Джо, сега лежи не само прикриването на педофилския трафик но и това „самоубийство“!


Фанатик на локдауните, който заплашваше да преследва не-набодените, ще стане следващият министър-председател на Нова Зеландия

Chris Hipkins New Zealand

Запознайте се с новия шеф… същият като стария шеф…

Министърът на образованието Крис Хипкинс ще замени Джасинда Ардърн като следващ министър-председател на Нова Зеландия.


Канадските власти предупреждават, че „след сезона на грипа идва сезонът на инсултите“

Canadian officials warn stroke season comes after flu season

Канадските власти предупредиха обществеността тази седмица, че внезапното нарастване на инсултите сред населението се дължи на сезона на грипа, причиняващ „системно възпаление“.

Д-р Радж Бхардвадж от университета в Калгари се появи в канадските държавни медии, за да обясни предполагаемата връзка между грип, инфекция и инсулт.


Илон Мъск: „Член на семейството се бори за живот след увреждане с набождане от COVID“

Elon Musk's cousin is fighting for his life after being injured by the COVID vaccine

Собственикът на Twitter Илон Мъск разкри, че близък член на семейството, който той описва като „млад и в отлично здраве“, сега се бори за живота си в болница, след като е бил сериозно ранен от ваксината срещу COVID.

Мъск съобщи новината в поредица от туитове късно в петък. Той коментира нови данни, които подчертават колко голям брой американци казват, че са претърпели тежки странични ефекти след получаване на експерименталните иРНК-инжекции.


Бомба от германското правителство: „Тревожен брой ваксинирани развиват СПИН“

German government admit an alarming number of COVID vaccine recipients are developing AIDS

Германското правителство призна, че „тревожен брой“ ваксинирани хора развиват „симптоми, подобни на СПИН“.

Според нови данни, публикувани от германските власти, Германия е претърпяла над 102 000 смъртни случая в повече през 2022 г., което е увеличение от 276% спрямо свръхсмъртните случаи, регистрирани през 2020 г.


Правителството на Обединеното кралство прикрива доказателства за масивен педофилски кръг в столичната полиция

Pedophile ring discovered operating within Met Police in UK

Британската преса и правителството бяха обвинени в прикриване на доказателства за огромен педофилски кръг, действащ в рамките на столичната полиция.

Двама пенсионирани столични полицаи са обвинени във връзка с огромната педофилска мрежа, която също е свързана с подозрителната смърт на действащ главен инспектор.

https://bgprevedi.com/alt-news-22-01-2023-29971-2/

Предишна статия

ИДЕ ВРЕМЕТО НА СВЕТЛИТЕ ХОРА!

Следваща статия

Унищожете несъзнателните блокади и негативизма | Възстановяване на ДНК, регенерация на цялото тяло

Други интересни