Новините днес 20 януари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Айзенхауерските лагери на смъртта. Холокостът на германските затворници след войната. Най-малко един милион са умрели от глад и болести. Това е една от най-големите тайни на войната.


Главният изпълнителен директор на Pfizer беше засечен от медиите в Давос

Алберт Бурла, главният изпълнителен директор на Pfizer, беше засечен от новинарска медия в Давос, Швейцария. Бързо стана ясно, че г-н Бурла не е подготвен за въпросите, задавани от медиите на гражданските журналисти, за разлика от наследените масмедийни кучета. Видеото по-долу (вж оригинала) показва срещата.

Репортерът Езра Левант от Rebel News направи първоначалното прехващане извън събитието на Световния икономически форум в Давос, Швейцария. Към г-н Левант бързо се присъедини Ави Йемени, също от Rebel News, но от техния австралийски изход. Ето един откъс:

Левант: Г-н Бурла, мога ли да ви попитам кога разбрахте, че ваксините не спират предаването? Колко време го знаехте, без да го казвате публично? Сега знаем, че ваксините не са спрели предаването, но защо го запазихте в тайна? Казахте, че е 100% ефективен, след това 90%, след това 80%, след това 70%. Но сега знаем, че ваксините не спират предаването. Защо пазехте тази тайна?

Бурла: Приятен ден

Левант: Няма да имам хубав ден, докато не знам отговора. Защо пазихте в тайна, че вашата ваксина не спира предаването?

Йемини: Време ли е да се извините на света, сър? Да върнете парите обратно на страните, които са вложили всичките си пари във вашата ваксина, която не работи, вашата неефективна ваксина? Не се ли срамувате от това, което направихте през последните няколко години?

Левант: Имате ли извинения към обществеността, сър?

Йемини: Гордеете ли се с това? Вие сте направили милиони на гърба на целия поминък на хората. Какво е чувството да вървиш по улиците като милионер? На гърба на обикновен човек у дома в Австралия, Англия и Канада?

Левант: Какво мислите за вашата яхта, сър? Какво мислите за личния си самолет? Притеснявате ли се относно отговорността за продукта? Притеснявате ли се от миокардит? Какво ще кажете за младите мъже, които умират от инфаркт всеки ден? Защо не отговаряте на тези основни въпроси?

Йемини: Смятате ли, че трябва да бъдете обвинен в престъпление за част от престъпното поведение, в което очевидно сте участвали?

Левант: Вие лично колко пари спечелихте от ваксината?

Йемини: Колко бустери смятате, че ще ви трябват, за да сте достатъчно доволни от приходите си?

Левант: С кого се срещнахте тук тайно? Ще разкриете ли с кого сте се срещали? На кого плащахте комисионни? В миналото Pfizer е платила 2,3 милиарда долара глоби за измамен маркетинг. Отново ли сте участвали в същото поведение? Разследван ли сте, както преди, за измамния си маркетинг?

Йемини: Ако някой друг продукт в света не работи, както е обещано, получавате възстановяване. Не трябва ли да възстановявате парите на държави, които са отделили милиарди за вашата неефективна ваксина?

Левант: Свикнали ли сте само със симпатичните медии? Така че не знаете как да отговорите на въпроси.

Йемини: Засрамете се.

Левант: Засрамете се.


Германия казва „Не“ за танковете на Голямата среща на съюзниците в Рамщайн


Участник в Давос казва „тихата част на висок глас“: Програмата е да се създаде „нов световен ред“

Говорител от Давос изрично очерта дневния ред на Световния икономически форум, като заяви, че целта е да се създаде „нов световен ред“.

Забележките бяха направени по време на годишната елитарна конференция вчера от Билавал Бхуто Зардари, министър на външните работи на Пакистан.

„Тук във WEF… има много дискусии за това какъв ще бъде новият световен ред… как да работим за този нов нормативен международен ред, който ни позволява да се справим с нашите различия и спорове като цивилизован свят“, каза Зардари.


Джасинда Ардърн се оттегля като премиер, тъй като гражданите настояват за ареста й за „престъпления срещу човечеството“


WEF декларират, че светът е изправен пред нови кризи

WEF

„Експерти“ от Световния икономически форум току-що обявиха, че светът са изправя пред нови кризи.

По време на презентация на годишното събитие на WEF в Давос изменението на климата беше надстроено до планетарна криза, криза на безопасността и криза на правосъдието.

Шведският учен Йохан Рокстрьом каза: „Скъпи приятели, от научна гледна точка това не е климатична криза. Сега сме изправени пред нещо по-дълбоко“

Той добави, че „ние наистина излагаме на риск бъдещето на човечеството. Това е планетарна криза.”


Директор на NHS (британското здравеопазване): Болниците лъгаха, че Covid е причина за смъртта, за да създадат илюзия за пандемия


Водещият на CNBC хвали изпълнителния директор на Moderna за разработването на ковидния удар преди вирусът да съществува в САЩ

Стефан Бансел, главен изпълнителен директор на Moderna, се появи в епизода на „Squawk Box“ в сряда, за да говори за последните успехи на своята компания и предстоящото пускане на RSV (Инфекция с респираторен синцитиален вирус) иРНК-ваксина.

По време на тяхната дискусия водещата на CNBC Ребека Куик разкри, че по време на среща на WEF през 2020 Бансел й е казал, че Moderna вече работи върху ваксина срещу Covid 19, въпреки че по това време вирусът все още не е съществувал.


Тъкър Карлсън: „WEF иска да унищожи националните икономики“


Тони Блеър: „Много нови инжекционни препарати и ваксини“ дават на WEF възможността да „промени света“


Ал Гор твърди, че „океаните кипят“ и хората „създават атмосферни реки и дъждовни бомби“

Al Gore

Бившият вицепрезидент на САЩ Ал Гор излезе с безсмислени изказвания за изменението на климата на срещата на Световния икономически форум (СИФ) в Давос в сряда.

Гор твърди, че хората създават „атмосферни реки и дъждовни бомби“ и че океаните кипят.


Тексас става първият щат, който потенциално забранява аерозолите (кемтрейлс)

Texas becomes first state to outlaw chemtrails

Тексас е на път да стане първият щат, който потенциално забранява разпръскването на аерозолни прахови частици в небето – феномен, обикновено наричан „chemtrails“.

В нова петиция групата Clean Skies Texas събира подписи, за да поиска от представителите на щата да приемат закони, забраняващи опасното атмосферно аерозолно пръскане без предварително одобрение и тестване на химикалите, които се пръскат.


WEF: Американците трябва да бъдат лишени от правата на първата поправка „за тяхно добро“

The WEF has declared that the US First Amendment, which protects freedom of speech and freedom of the press, must be consigned to history in order to allow for a successful "reboot" of humanity.

Световният икономически форум обяви, че Първата поправка на САЩ, която защитава свободата на словото и свободата на печата, трябва да бъде изпратена в историята, за да позволи успешното „рестартиране“ на човечеството.


WEF наема автомобили с гориво, за да кара елитите из Давос: „Електрическите коли са ненадеждни“


MSNBC: „Това е теория на конспирацията на хората-гущери, които вярват, че WEF насърчава яденето на буболечки“


WEF: Нашата програма е да създадем „нов световен ред“

WEF admits its agenda is to create a 'New World Order'

Световният икономически форум вече открито признава, че тяхната цел е да създадат „Нов световен ред“ през следващите няколко години.

Признанието беше направено по време на годишната елитарна конференция вчера от Билавал Бхуто Зардари, министър на външните работи на Пакистан.


Един милиард души трябва да спрат да ядат месо, за да спасят климата, казва председателят на Siemens на панела на WEF

wef panel

Председателят на най-голямата индустриална производствена компания в Европа каза на панел на Световния икономически форум, че най-малко един милиард души трябва да спрат да ядат месо, за да спасят климата.

Джим Хагеман Снабе, прокара дневния ред на Голямото нулиране за замяна на месото със синтетични протеини на панела „Мобилизиране за климата“ на годишната среща на глобалистите в Давос, Швейцария в сряда.

https://bgprevedi.com/alt-news-20-01-2023-29925-2/

Предишна статия

Бунтовнически новини | 16-20.01.2023

Следваща статия

Био сирене и кашкавал (серия продукти от природата на България)

Други интересни