Новините по света и у нас

Автор: Няма коментари Сподели:

Ляво: Утешителни лъжи
Дясно: Неприятни истини


Лула да Силва нарежда на служители „насилствено да инжектират протестиращите“ със ваксините срещу COVID като „наказание“

Lula da Silva officials begin forcibly injecting protestors with Covid-19 jabs as punishment for dissent

Новоизбраният бразилски президент Лула да Силва нареди на служителите да започнат насилствено инжектиране на протестиращи с ваксини срещу COVID-19 като наказание за тяхното несъгласие.


БГпреведи: Ето как ни сапунисваха главите в продължение на няколко месеца.

Военните били за народа, това било, онова било, накрая Болсонаро пр_дна точно както Тръмп пр_дна!

Виждаме как ЦРУ си осигури тази грамадна страна в кърпа вързана с един евтин изборен преврат!

Парите са нищо, когато става дума за ограбване на ресурсите на една страна и подчиняването й на целите на глобализма.

Следващият път, когато чуете за ЦРУ от Фулфорд, си мислете как те се намесват във всяка една страна и организират преврати и атентати срещу неугодни правителства. А пред Фулфорд те все говорят неща, които вие искате да чуете.


Шефът на FDA призовава за незабавно спиране на ваксините срещу COVID: „Милиони умират“

FDA chief calls for an immediate halt to all Covid vaccines

Високопоставен служител на FDA призова за незабавно спиране на ваксинациите срещу COVID-19 в Америка поради тревожния брой хора, страдащи от тежки нежелани реакции от иРНК-инжекциите.


WEF наема неваксинирани пилоти, за да летят с тях до Давос: „Безопасността на нашите членове е приоритет №1“

WEF bans vaccinated pilots to fly their members in and out of Davos

Клаус Шваб забрани на ваксинирани пилоти да транспортират членове на Световния икономически форум във и извън Давос поради риска за безопасността, който представляват.

Според докладите членовете на WEF се транспортират до конференцията през 2023 г. в Давос, Швейцария единствено от неваксинирани пилоти.


Бившият бразилски президент Жаир Болсонаро ще бъде разследван за бунтовете от 8 януари

Brazil Jair Bolsonaro

Върховният съд на Бразилия одобри искане от канцеларията на главния прокурор за разследване на бившия президент Жаир Болсонаро по подозрение за подстрекаване на безредици в столицата.

Ходът звучи удивително подобно на събитията, случили се в столицата на САЩ на 6 януари 2021 г.


Друг виден кардиолог призовава за спиране на ковидните иРНК-удари

cariologist covid jabs

Световноизвестният кардиолог професор Абдула Алабдулгадер призова за спиране на „ваксинациите“ с иРНК поради риск от сърдечно увреждане.


Множество млади спортисти и бивши спортисти починаха внезапно през последния месец

teaser image

Бившата звезда на Алабама Бронкос, бягащата защита, Ахмад Галоуей почина внезапно тази седмица на 42-годишна възраст. Галоуей беше учител по английски в осми клас в средното училище Compton-Drew в Сейнт Луис, Мисури.

Когато Галоуей не се появи на работа, училището се свърза с властите. Полицията извърши социална проверка и откри бившата футболна звезда мъртъв в апартамента му. Причината за смъртта все още не е оповестена публично.

Неговата смърт е само една от вълната от внезапни смъртни случаи през изминалата година сред спортисти и по-специално бивши спортисти, настъпили в сравнително млада възраст.

В по-голямата част от смъртните случаи се установява, че виновникът е сърдечна недостатъчност или недостатъчност на кръвообращението.


Всичко върви

Това е голям клуб и вие не сте в него.

Авто-превод

Отделно


Джо Байдън и ЦРУ работиха за установяване на сегашния комунистически режим в Бразилия – всичко това беше планирано

Както The Gateway Pundit съобщи в събота – САЩ започнаха да депортират бразилски опозиционни лидери обратно в Бразилия тази седмица и ГУЛАТът на Лула. Това се случва по същото време, когато бяха представени доказателства, че бунтовете от 8 януари в Бразилия са инсценирани.

Американският журналист Глен Грийнуолд сега се оплаква от комунистическото поглъщане, което той помогна да подкрепи и позволи. Грийнуолд беше открит критик на президента Жаир Болсонаро през последните няколко години.

Той получи това, което поиска – престъпникът Лула отново е начело, комунистите са изцяло начело и железният ботуш на марксизма поема контрола над Бразилия.

На добър час, Глен!

Главният съдия от Върховния съд Александър де Мораес, поддръжник на Лула и брутален тоталитарист, продължава да репресира дисидентите, да хвърля в затвора опозиционни фигури, да арестува журналисти и да държи опозиционни протестиращи, включително деца в импровизирани гулази.

https://bgprevedi.com/alt-news-15-01-2023-29830-2/

Предишна статия

Изкуствен интелект от XVIII век

Следваща статия

Ин-Ян: Пропаганда за масите

Други интересни