Д-р Георги Тодоров: Равносметка на лъжата COVID-19

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Днес ще се върнем към една болна, недовършена и противоречива тема. Като изследователи след бедствие ще прегледаме щетите и последствията от урагана COVID-19. Темата, която противопостави обществото, както никога досега.

С помощта на фактите със събеседника ни д-р Георги Тодоров ще потърсим категоричните отговори – онези, които само времето може да даде, на въпросите, свързани с ползите и вредите от ваксините, размера на щетите, които остави коронавирусът върху преболедувалите.
✨✨✨
Ще попитаме и още:
– Разкрита ли е истината за коронавируса и какво все още стои под въпросителен знак по темата?
– Коронавирусът или ваксините против него нанесоха по-голяма вреда?
– Има ли статистика колко души са починали от миокардит след ваксинация и каква е прогнозата за живот с миокардит?
– Има ли опасност от нова пандемия?
– Каква е властта на СЗО и трябва ли да й се доверим при следващи кризи?
– Кои т.нар. „конспирации“ за пандемията се сбъднаха?
– Какви са поуките, които медиците, политиците и обществото трябва да си вземе от тази криза?
– Гледайте ни и задайте своите коментари под видеото по време на живото предаване във фейсбук страницата ни. Очакваме ви!
✨✨✨
Д-р Георги Тодоров е медик с 26-годишен стаж. Завършил е медицинския факултет на МУ, Варна, има специализация по „Клинична лаборатория“ в МУ, Плевен. Магистър е и по здравен мениджмънт от Икономическия университет във Варна. Членува в Българския лекарски съюз; Центъра за защита на правата в здравеопазването; Медицинския и дентален съвет на Гана; Ирландския медицински съвет и Meдицинската организация на Гана. Д-р Тодоров е идеен проектант, консултант по създаването и пръв завеждащ на Отделението по инфекциозни болести и СПИН на Централната регионална болница – Кейп Кост, Гана. Съосновател и управител на лаборатория „Медикал Инвест – МДЛ Прима Лаб Русе“, председател е на УС на Сдружение Буллаб, представител е за България в Евролаб и в Европейската комисия. Владее английски, руски и сърбохърватски език.

Предишна статия

ШОКИРУЮЩИЕ КАДРЫ КЛИМАТИЧЕСКОГО КОЛЛАПСА В АНГЛИИ!

Следваща статия

МАЛТЕПЕ – ЗАГАДКИ И ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ 

Други интересни