Фулфорд за делото на Брънсън

Автор: Няма коментари Сподели:

„О, БОЖЕ МОЙ

Бях толкова развълнуван да чуя, че случаят с Брънсън е бил с 5 на 4 гласа… дрън дрън дрън

След това отивам в Brunsons Telegram и там пише, че (делото) е отказано.

Еха

Наистина те мислех за истински журналист

Толкова съм разочарован“

  • Анон

Да, и аз бях разочарован. Всичко, което мога да кажа, е, че два различни досега надеждни източника ми казаха, че аргументите на Брънсън са били приети от Върховния съд. Когато попитах MI6 какво се е случило, те ми казаха, че Ротшилд е отменил решението с обещание, че те ще предадат властта. Историята, която сега чувам, е, че нито Байдън, нито Тръмп ще бъдат президенти.

Аз обаче не вярвам на тези хора и ще помоля всеки, който мога, да продължи да ги атакува, докато те наистина не се предадат.

– Бенджамин Фулфорд


БГ преведи: Този Анон явно е от току-що излюпените. Нищо не разбира от съдебни производства. Ние като видяхме 5 срещу 4 преценихме че има още време всичко да отиде в кенефа! Не очаквайте нищо по-добро!

Ротшилдови все още имат на разположение ДОСТА време и ще въртят задника така или иначе само и само да не бъдат съдени! Да, и такава тенденция се наблюдава по цялата планета. Не само в Б-я. Не само в САЩ.

Всички тези политици така въртят (и ще въртят) нещата че да не бъдат заловени и съдени впоследствие. Ще избягат в дълбоко-подземните военни бази, където има защита и храна за поне 140 години!

https://bgprevedi.com/fulford-letter-to-the-editor-29740-2/

Предишна статия

Rosi Venkova: Връзката “Съзнание-Тяло”

Следваща статия

Полк. Николай Марков: Редовно правителство може да вкара България в поредната национална катастрофа

Други интересни