Фулфорд: Световната революция се подновява след ваканционната пауза

Автор: Няма коментари Сподели:

Световната революция срещу сатанинската хазарска мафия се поднови след ваканционната пауза.

Русия започна своя дългоочакван ход срещу сатанинския режим в Украйна с масивна двузъба офанзива.

В Бразилия хората реагираха срещу сатанисткия крадец на изборите Лула, като превзеха президентския дворец, сградата на Конгреса и Върховния съд.

[V1] (Нахлуване в президентския дворец)

[V2] (Бразилци нахлуват в сградата на Конгреса)

В Съединените щати във Върховния съд се провежда последната битка между сатанистите и военните бели шапки.

В Европа сатанистите заобиколиха с фургони (идиом – подготвиха се за отбрана) Германия, Франция и Швейцария в обречен опит да останат на власт.

Подобен сблъсък се наблюдава в Близкия изток, когато турската и израелската армии обединяват сили срещу сатанинските сили, водени от фалшивия премиер Бенямин Нетаняху.

В Китай хората посрещат новата година на Заека, като излизат масово по улиците, за да отпразнуват края на ковидната тирания.

Нека започнем с руската офанзива, защото тя включва християнска армия от 1,5 милиона души, която марширува направо в сатанинския щаб на Западна Европа. Използваме думата „сатанински“, защото говорителят на руското външно министерство Мария Захарова публично обвини украинския президент Володимир (Владимир) Зеленски в „чист сатанизъм“.

[tass] („Сатанизъм“: руски дипломат за отнемането на гражданство в Киев на 13 православни свещеници)

Тази офанзива започна веднага след края на православните коледни празници. Доклад на полското разузнаване „Километрични конвои с руски войници се насочват към източния фронт. Вижда се, че скоро ще има голяма и предварително обявена офанзива. Оказва се, че ще има два фронта – от Беларус и от изток.

09.01.2023 19:05:04

Русия дава да се разбере, че тя има високо морално положение. „Най-накрая става ясно на цялата международна общност, че през 2014 САЩ отприщиха истинска прокси-война срещу Русия, като подкрепяха нацистките [сатанистки] престъпници в Киев“, отбелязва руският посланик в САЩ Анатолий Антонов.

В случай, че все още не сте го разбрали, лидерът на украинските сатанисти Володимир Зеленски и неговото правителство приемат заповеди от семейството на Ротшилд (Червения щит на Сатаната) със седалище в Швейцария.

Източници от руското разузнаване на ФСБ по-рано ни информираха, че целта на тяхната офанзива е да сложат край на борда на Федералния резерв. Централата на BIS в Базел, Швейцария е сърцето на тази сатанинска институция. Това е така, защото това е централната банка на частните централни банки, които изсмукват жизнената сила от планетата, като създават пари от нищо. Това е черна дупка, която трябва да бъде затворена завинаги. Точно това ще направи руската християнска армия.

Русия има подкрепата на европейските правителства в този ход. Например, полският министър-председател Матеуш Моравецки казва, че е „изключително критичен към прославянето от страна на украинския парламент на [сатанисткия лидер с масови убийства] Степан Бандера.“

[kresy] (МОРАВИЦКИ ИСКА ДА РАЗГОВАРЯ С МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА УКРАЙНА ЗА БАНДЕРА)

„Съединените щати като пазители на свещения граал на „западните ценности“ вече не са такива, сега те са социално опустошени и културно изтощени. Като цяло реалността на Запада се характеризира с уок-ваност, забрана на словото, култура на отмяна (форма на изгонване, при която някой е изтласкан извън социалните или професионални кръгове, cancel culture), методи на цензура, изтриване на акаунти, цифрово и биометрично наблюдение, държавна журналистика и психологическа война срещу собственото си население“, казва високопоставен руски служител.

С наближаването на руските войски хората излязоха по улиците в германските градове в сряда вечерта, за да протестират срещу нарастващите цени, инфлацията и ваксинациите.

Унгария от своя страна реши да напусне Европейския съюз, каза премиерът Виктор Орбан по време на новогодишното си обръщение към гражданите.

Във Франция внукът на Пиер дьо Гол Шарл дьо Гол отбеляза, че САЩ „отрязват Европа от Русия“, защото Европа и Русия могат да формират силен политически, икономически и културен блок.

Като пример за сатанинската природа на силите на контрола в Западна Европа, Бриджит Макрон, съпругата на президента Еманюел Макрон, настоява изгорялата катедрала Нотр Дам да бъде възстановена във формата на „фалос със златни топки“ според на Розелин Башело, бившия френски министър на културата.

Бриджит Макрон всъщност е мъж, а Емануел е бил неговият придружител-проститутка в тийнейджърска възраст, твърдят източници от френското разузнаване.

Бриджит Макрон

Заслужава да се отбележи, че друга, облечена в женски дрехи мъжка „съпруга“ на лидер, Мишел Обама, наблюдаваше сатанинския ритуал, изгарящ Нотр Дам от лодка по реката Сена.

[twitter] (Бившият министър Розелин Бачело разказва в новата си книга как Брижит Макрон измисли концепция за дизайн на нов шпил на Нотр Дам, оформен като еректирал пенис със златни топки.)

[lbc] (Съпругата на френския президент предложи „фалос и златни топки“ за реконструкцията на Нотр Дам)

Използването на облечени в противния пол лица и хора, женени в гардероба като лидери, е просто част от факта, че всеки, който иска да се издигне на власт в сатанински-контролирания Запад, трябва да има за какво да бъде изнудван. Преобличането и пазенето в тайна обикновено е най-малкото от престъпленията, за които един лидер трябва да е виновен.

Например в Канада полубратът на министъра на престъпността Джъстин Трюдо Кайл Кемпър казва, че контролираният от Ротшилд WEF разполага с „компрометиращи материали“ за него, които го правят пешка, която изпълнява сценарии, написани за него от неговите сатанински господари.

Макарти и Илейн Чао в WEF.
Макарти печели поста на председател (на Долната Камара едва след) 15-ия вот, след отстъпки на твърдата десница.
Същият този Макарти.
Пелоси заменена с Макарти е все едно от трън на глог.

[newspunch] (Братът на Трюдо казва, че WEF разполага с „компрометиращи материали“ за него, които го държат под контрол)

Може да се обзаложим, че едно нещо, за което го изнудват, е, че е убил своя полубрат Майкъл като условие да стане министър-председател.

Във всеки случай Обединеното кралство и Австралия са изхвърлили сатанистите, така че няма да мине много време преди Канада и Нова Зеландия да направят същото, казват източници от MI6.

Сигурни сме, че бразилският сатанист, вероятният крадец на изборите Лула е изнудван за нещо много по-лошо от Трюдо. В случай, че се съмнявате, че е сатанист, ето снимка, на която той държи статуята на Бахомет, известен още като Сатаната.

Бившият президент Лула със статуята на Бахомет

Бразилските патриоти, които завзеха правителствени сгради, намериха куп секс-играчки в президентския кабинет на Лула. Отбелязваме, че бразилските военни и полицейските служители сега се присъединяват към хората в бунта срещу техните сатанински контролирани лидери.

[V3] (Секс-играчки, намерени в офиса на Лула)

[V4] (Военните изглежда са на страната на народа)

Последното, което чухме, преди този репортаж да излезе на живо, е, че Лула е избягал от столицата в Рио де Жанейро с патриотите по петите му.

[V5] (Лула – измамническият престъпник маха (с ръка))

В Съединените щати най-накрая се наблюдават действия срещу открито престъпния режим на фалшивия президент Джо Байдън. Докато този доклад излизаше на живо, три отделни източника ни информираха, че с 5 срещу 4 гласа Върховният съд на САЩ е постановил,

че Джо Байдън и 388 политически лидери трябва да бъдат окончателно отстранени от всякакви публични длъжности след кражбата на президентските избори през 2020 г. „Американската армия с бели шапки стои във фонов режим към този процес и се свърза с Върховния съд през последните 7 дни“, казва източник от ЦРУ.

https://bgprevedi.com/world-revolution-resumes-after-holiday-pause-29675-2/

Предишна статия

Татяна Завражина: Прогнозите се сбъдват! Информация от долмените…

Следваща статия

Назоваха три фактора, доказващи превъзходството на Русия над НАТО в Украйна

Други интересни