/Поглед.инфо/ След като Русия освободи Одеса и вдигне обсадата на Приднестровието, Борел, фон дер Лайен и други ще застанат голи пред вечния пламък на истината, пише Деклан Хейс.

Въпреки че тоталната война има съвременните си корени в похода на Шърман към морето, това е американска книга-игра, която вече е преминала. В крайна сметка провали Вермахта, в крайна сметка провали американската терористична машина във Виетнам и, благодарение на силата на духа на руските въоръжени сили, отново се проваля впечатляващо, докато генерал Суровикин си проправя път към Одеса.

Точно както походът на генерал Грант през Джорджия пречупи гръбнака на армията на Конфедерацията, така и походът на генерал Суровикин към Черно море прорязва лъжите на НАТО като горещ нож, който раздробява масло, предвещавайки бъдещи сътресения, които ще ускорят падането на прехвалената градина на ЕС на Борел Рай в бездната, докато последните му подобия на достоверност, закон и ред се разпръскват, точно както те отдавна умряха в Киев, столицата на крупния Райх на Зеленски и точно както НАТО отдавна е фиксиран да ги унищожи в Сирия и Ливан.

Въпреки че “нахалство” (chutzpah в оригиналния текст) е дума на иврит, изданието Би Би Си, което принадлежи на НАТО има същата арогантност, същото нахалство в изобилство, когато изопачават истината, за да маскират, че са най-големите мошеници сред всички.

Вземете тяхното отразяване на кризата с каптагона в Саудитска Арабия. Може да се направят безумни пари от контрабанда на каптагон в Саудитска Арабия, чиито богати деца го използват, за да подхранват своите безкрайни оргии. Голяма част от този каптагон се произвежда не в Сирия, а в долината Бекаа в Ливан, която стана много по-анархистична с относителното облекчаване на контрола на Хизбула, откакто алиансът НАТО предизвика финансовия колапс на Ливан през 2019 г. Големият саудитски контингент на Бейрут се грижи за логистиката на каптагона.

Тъй като саудитският принц, който наскоро беше заловен на летището в Бейрут, имаше внушителните 2 тона таблетки каптагон в регистрирания си багаж, не беше необходимо някой да е Шерлок Холмс, за да залови този клоун, въпреки че клоуните, които работят в изданието на НАТО Би Би Си, трябва да се преструват че 4-та сирийска бронетанкова бригада е мозъкът зад този тъпак.

Би Би Си също така информира много изстрадалия британски народ, който е принуден да го финансира, че големите количества каптагон, наскоро заловени на границата с Ирак и Йордания, също са с произход от Сирия.

И все пак иракско-йорданската граница, тъй като е предимно пустиня, е много прорязана и там редовно се случват въоръжени сблъсъци между набор от гангстери и йорданските сили за сигурност. Сирийската армия няма нищо общо с това.

Въпреки че Алахбар е направил безброй документални филми за тези сблъсъци, Би Би Си никога не позволява факти като тези да попречат на разказа на НАТО. Далеч по-добре е да обвиним сирийската армия и генерал Суровикин, освободителят на Алепо, на когото сирийският народ е вечно благодарен.

Разбира се, тези сирийски християни, които изпълниха въздуха пред мен, докато руските и сирийските военновъздушни сили унищожаваха тълпата на НАТО, говорят с благоговение за него точно както руските предатели като плаката на НАТО Алексей Навални го клеветят, като казват, че Суровикин се е сражавал в Сирия само за пари, като че ли няма по-лесни начини да се печелят пари от това да се въртиш в Сирия, чийто народ, заедно със сърбите, е златният стандарт в съпротивата срещу тоталното военно бандитство на НАТО.

Но както при Великата отечествена война на Русия, така и сега Одеса отново е страничен ефект от по-голямата борба, пред която е изправена Европа. Когато Червената армия на Жуков прехвърли Одер в Германия, те бяха изумени от това колко добре се поддържат немските къщи и градини и бяха ядосани защо тези богати германци нахлуха в родината им, за да ги ограбят от малкото, което имаха.

За да усетите вкуса на техния гняв, прочетете този мъчителен разказ за невъобразимите ужаси, на които е свидетел британският политик Джеймс Молино по време на „една незабравима латинска литургия“ в деня, в който войските му освобождават концентрационния лагер Белзен. Същият този праведен гняв, който вика дори отвъд небесата за отмъщение, тласка войниците на Суровикин към Одеса и, с Божията воля, Киев и Лвов.

Поне Waffen SS, с които се сблъскаха, имаха добър стил на обличане, тъй като Hugo Boss лично проектира техните тоалети в съответствие с идеологията за висшата раса на нацистите. Не и за долнопробния кокаинов Зеленски, който дори не иска да си купи риза и вратовръзка, а вместо това предпочита да се разхожда в долнопробното си яке и зелени тениски в стил джунглата на Рамбо, сякаш играе Фидел Кастро в Сиера Маестра.

Въпреки че американците поглъщат този разказ изцяло, малко други го правят. Разбира се, мъжете и жените, които са служили със Суровикин в Сирия и които сега навлизат в задната част на Райха на Зеленски, не го правят.

Нито пък милиардите африканци, азиатци и латиноамериканци, които мълчаливо приветстват Суровикин отстрани и които са готови да вдъхнат живот обратно в изтощената градина на Борел, след като Борел, фон дер Лайен и мини-армията от кокаинови глави, секс перверзници и разни други марионетки на ЦРУ, които номинално управляват номинално суверенните държави на Европейския съюз, получават своите марширащи заповеди, както ще ги получат, когато икономическият срив започне сериозно.

Всяка империя, която поставя идиоти като Борел и фон дер Лайен начело и която позволява на терористичната група на Британската специална морска служба да взриви нейната жизненоважна инфраструктура без последствия или дори протест, заслужава да умре.

Всяка изморена империя, която си мисли, че може да открадне ресурсите на Русия и да осакатява нейните войници, без да получи ответен удар, и която си мисли, че може да тормози Китай, Африка и света без последствия, най-добре да внимава.

Всяка съвременна империя, която има идиот като Борел начело, който обещава да паркира танковете на ЕС в руските тревни площи и който подмамва Русия за Африка, ще види дните си преброени и въпреки че Генерал Армагедон е само един пръст от юмрука, сформиран, за да ги смаже, неговият не е единственият или най-смъртоносният пръст.

Европа вече не може да контролира света. Тя дори не може себе си да контролира. Френският парламент може да разпъва на кръст националния си химн колкото си иска, техният идиотски президент може да издига Зеленски на Световното първенство във фалшиви празненства, толкова фалшиви, колкото тази фалшива протестна реклама на Pepsi, колкото му харесва, но всичко свърши. Европа е мъртва, изчерпала се е да обслужва нуждите на Пентагона, Пепси и Капитолийския хълм.

Vae victis, тежко на победените. Европа загуби не само войната, но и мира. Честно казано, когато Светият отец се появи на балкона с изглед към площад „Свети Петър“ на Коледа, за да произнесе обръщението си Urbi et Orbi, напълно очаквах клоунът принц Зеленски, в облеклото на Фидел Кастро, да го избута настрани и да започне да се заяжда как Рим и светът трябва да изпратят още милиарди на този идиот.

Всяка нация, всяка религия, всяко тяло, което се оставя да бъде тролвано от такъв прозрачен трол, заслужава да изчезне безследно.

Но ако погледнем назад към онези, които САЩ са защитавали в Сирия, Ливан, Афганистан и дори в Европа, ще видим същия калибър клоуни, същия тъжен американски цирк. Това са и Мики Маус, Доналд Дък и достатъчно оранжев агент, за да убият света, включително Елисейските полета на Борел, и това изглежда е всичко, което Чичо Сам може да предложи.

Маша и Мишка пък предлагат нещо по-чисто. Както и Ханс Кристиан Андерсен, великият датски патриот, който даде на Рим и на света историята за императора без дрехи, която завършва с парада, който продължава както преди, без нищо различно, освен че императорът е чисто гол.

След като силите на генерал Армагедон освободят Одеса и вдигнат обсадата на Приднестровието, Борел, фон дер Лайен и останалите ще стоят голи пред вечния пламък на истината, където още милиарди азиатци, африканци и латиноамериканци ще ги видят като изтърканите, лепкави шарлатани, които те са.

Тъй като Бог е на страната на големите батальони, фон дер Лайен, Борел и певците на калипсо от френския парламент няма да получат шанс. Не само числата са подредени преобладаващо срещу тях, но и жизнеността.

Въпреки че вече споменах прекрасните танцьори масака на Уганда в по-ранен материал, заслужава да се спомене, че Африка е изпълнена от върха до опашката с такава жизненост и, както обяснява това индийско парче, възхваляващо танцьорите масака, тези прекрасни деца са преживели ужаси, които биха накарали дори генерал Армагедон, Жуков или Джеймс Молино трепват.

Въпреки че фон дер Лайен, Борел и другите европейски лакеи на САЩ смятат, че са свършили страхотна работа със забраната на руски медии, всичко, което са направили, е да отклонят хора като мен от собствените им токсични кладенци към по-девствени африкански, индийски и китайски източници и за това съм благодарен, че гледах фантастичните прозрения на Индия за лицемерието на Европа относно Световната купа, Катар, спортното пране, Макрон, Гари Линекер и лицемерната политика на удобство на Европа.

Благодарен съм на Индия, Малайзия, Нигерия и Тайланд не само за техните отлични анализи на Световната купа, но и за техните информативни актуализации и анализи на похода на генерал Армагедон към морето.

И нека, разбира се, не забравяме Китай във всичко това, тази страна на изчисленията с мека и твърда сила, чиито деца сега учат езика игбо в Източна Нигерия и които несъмнено ще харесат Ekele Maria на Шуберт, изпълнявана тук от католическия хор на капеланите на Св. Йосиф Хор към Държавен университет Имо, чиито баби и дядовци не само се противопоставиха на шансовете, като оцеляха в кампанията на НАТО за геноцид в Биафра през 1967-70 г., но също така лесно биха оценили по-широкото значение за Игбо, за Африка, за Рим и за целия свят на марша на Генерал Армагедон към морето.

Превод: СМ

https://pogled.info/svetoven/ukraina/deklan-heis-pohodat-na-general-armagedon-kam-moreto.151018