„Основаният на правила световен ред“ завършва с опит на Ротшилд да предложат трилиони долари срещу амнистия

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Изглежда, че 2022 г. ще бъде известна като последната година, когато „основаният на правила световен ред“ на хазарската мафия всъщност контролираше която и да е част от света. В знак на това колко изолирана е ХМ, на 18 декември, с гласуване от 195 срещу 2, страните по света се съгласиха да удвоят количеството защитена земя и океан в света, и да предприемат други действия, за да спрат кризата с измирането, причинена от човечеството.

[unep] (COP15 завършва с забележително споразумение за биоразнообразието)

Двете държави, които гласуваха против това – Съединените щати и Ватикана – по този начин се разкриха като последните две места, контролирани от сатанинската хазарска мафия.

Причината, поради която Ватиканът и неговият филиал в Съединените щати гласуваха против опазването на природата, е, че те все още я смятат за нещо, което да експлоатират. Ето как тълкуват тези думи от книгата Битие:

…владее морските риби и небесните птици и всяко живо същество, което се движи по земята… всяка трева със семена, която е по лицето на цялата земя, и всяко дърво, в което има плод на дърво, даващо семена; за вас ще бъде като месо.

Авторът е свидетел как християнски мисионери в Амазонка са следвани от дърводобивни компании, които след това изсичат горите; фермери, които ги превръщат във фабрики за месо; и минни компании, които изсмукват минералите. След това „покръстените“ се озовават в бедните квартали на третия свят.

Това означава, че същностите на самия връх на монотеизма са действали срещу земния живот. Ето защо те трябва да бъдат премахнати. След това ще започне нова ера.

Това би било толкова историческо събитие, че би заслужавало началото на нов календар. Не забравяйте, че никой не знае кога се е родил Христос, така че раждането му е свързано със слънчевата Нова година. Това означава, че православните християни могат да пренастроят Коледа, така че да съвпадне със слънчевата Нова година. Мюсюлманите и китайците също биха могли да координират своите лунни календари.

Е, може би малко изпреварваме себе си. Нека да разгледаме някои от събитията тук / сега на тази планета през изминалата седмица.

Гласуването в ООН, споменато по-горе, означава, че властта на ХМ е намалена до актьори с гумени маски, които се преструват на „папа Франциск“ и „президента Джо Байдън“.

[V1] (Байдън с гумена маска)

[V2] (Папа Франциск заспива)

Джонатан Прайс от Игра на Тронове играе и папа Франциск

О, да, те също контролират измамник с гумена маска, наречен „Илон Мъск“, за когото твърдят, че е „най-богатият човек в света“.

Отново! Илон Маската!

Чуваме, че и тримата ще бъдат премахнати през Новата година.

Както отбелязахме миналата седмица, латинските медии съобщават, че папа Франциск ще подаде оставка „по здравословни причини“.

[eluniversal] („Вече подписах оставката си“ в случай на медицинско възпрепятствие: Папа Франциск)

Истинската причина, разбира се, е, че католическите християни са в открит бунт срещу последните му сатанински думи и действия. Освен това, както споменахме миналата седмица, йезуитите най-накрая разбраха, че истинският папа Франциск е бил убит и заменен с измамник.

Що се отнася до така наречения „президент Джо Байдън“, източници от ЦРУ и Пентагона казват, че той и целият му фалшив режим ще бъдат отстранени през Новата година. Това е факт: всеки политик, с когото агентът на Ротшилд Володимир Зеленски се е ръкувал, вече го няма. Сега Байдън му стисна ръката…

Всички те си заминаха
Маскираният фалшив Байдън, както обикновено

Ако Върховният съд не успее да се произнесе срещу фалшивия режим на Байдън през януари, тогава „кинетично действие“ ще ги отстрани, казват източници от ЦРУ.

След това, разбира се, идва измамникът Мъск, който стана „най-богатият човек в света“, действайки като перач на пари за смешните пари на FRB, изпомпани от цирковите актове на Байдън.

Това сега избухва, както може да се види от цената на неговите акции, падаща рязко, и публичното отхвърляне на неговото фалшиво шоу за „свобода на словото“ в Twitter. Twitter все още цензурира всички истински разказвачи на истината като Хенри Макоу. Сега източници от ЦРУ ни казват, че самият Мъск днес е актьор с гумена маска.

Другите високотехнологични перачи на пари от ХМ също биват отрязвани. От началото на тази година американските акции са загубили 11,7 трилиона долара пазарна капитализация. От тях, над 5 трилиона долара загуби идват само от пет компании – Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Meta и Tesla.

[lendingassociation] (Пазарите са стабилни, но има загуби в трилиони долари за 5 технологични акции тази година)

Финансовите институции, които разчитаха на игри с фиатни (смешни) пари, също отиват на вятъра, тъй като тяхното пране на пари чрез технологични фирми приключи.

Те също така ще получат голям удар по отношение на недвижимите имоти. Например продажбите на жилища се сринаха с рекордните 35% през ноември. Това в крайна сметка ще доведе до майката на всички ипотечни кризи и кризи с недвижими имоти.

[redfin] (Продажбите на жилища се сринаха с 35% през ноември, най-големият спад в историята)

В знак, че олигархията знае, че е победена, миналата седмица Дейвид Рене дьо Ротшилд (който според Wikipedia е главата на френския и британския клонове на семейството Ротшилд) …

Дейвид дьо Ротшилд

[wikipedia] (Дейвид Рене дьо Ротшилд)

… се обърна към член на Обществото на белия дракон с предложение

да предаде „много трилиони долари“ в замяна на амнистия за семейството му.

Въпреки че наличието на „трилиони долари“ би помогнало за спасяването на планетата, проблемът с приемането на това предложение е, че то ще признае, че Ротшилдови имат правото да въвеждат огромни числа в компютрите и да ги представят като „пари“.

Ето какво каза източникът, получил контакта:

„Дейвид Рене дьо Ротшилд се свърза с мен и изпрати няколко съобщения, но беше много тих и не каза много. Може да е бил опит да се отвори обратен канал или просто да се установи текущото ми местоположение с оглед на убийство. Във всеки случай, полицията и службите за сигурност / тайните служби бяха информирани като предпазна мярка… Това, което казват адвокатите е, че аз мога да приема масовите трилиони на Ротшилд, но… Те казват едно нещо и след това стрелят да убият в последния момент, за да се измъкнат от него. Кенеди и др.“

Той не се шегува. По същото време, когато тези „трилиони“ бяха предложени на колега, спирачките, газта и кормилното управление на чисто новия автомобил Datsun Tanto на автора бяха дистанционно отвлечени, за да ускорят колата в насрещния трафик на магистралата близо до паркинг на магазин. Ако колата не беше спряна от оградата, вашият автор вероятно щеше да претърпи фатален инцидент.

Същата седмица нашият уеб-администратор Уинлендър и приятелката му бяха нападнати и жестоко бити от седем мъже. Уинлендър е експерт по бойни изкуства и повали един от тях в безсъзнание, докато минувачи се намесват, за да помогнат. Седемте мъже са арестувани и се надяваме, че ще разберем кой точно им е платил за нападението.

Въпреки такива отчаяни ходове, тези бандити и измамници няма да успеят да излъжат, подкупят или убият пътя си извън бедата, в която се намират.

Дори когато шоуто на ужасите на ХМ се разпада, едно реално действие с физическо злато на стойност $5 трилиона започва да се развива. Японски дипломат скоро ще замине за Швейцария, за да се срещне с ръководителя на Червения кръст и да преговаря за използването на японското имперско злато на стойност 5 трилиона долара, съхранявано под името на императрица Емерита Мичико, за създаване на бъдещата организация за планиране. Тази организация ще наеме най-умните хора на земята, за да измислят начини да сложат край на бедността, да спрат унищожаването на околната среда и да колонизират Вселената.

Японската императрица Мичико

В същото време Китай, Русия, Индия, Близкият изток и т.н. също все още отхвърлят фиатните пари на ХМ и свързват цялата икономическа дейност с реалността, създадена от създателя.

За разлика от това „с действията си западните страни подкопават доверието към себе си и своите правни институции в света, и антируските санкции са ярък пример за това“, пише заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Димитри Медведев.

Си и Медведев

„Това е последният сигнал към другите държави: невъзможно е да се справим с англосаксонците, както е невъзможно да се справим с крадците, измамниците, картошеите (измамниците с карти)“, подчерта той.

[tass] (Антируските санкции са сигнал към другите страни да не се занимават със Запада, казва Медведев)

Медведев обаче греши за англосаксонците. Един истински англосаксонец по-скоро би се отказал от живота си, отколкото от честта си. Проблемът е в ХМ.

Новината по-долу е пример за фалшивите чужди ционистки еврейски недостойници, които причиниха толкова много вреда на репутацията на англосаксонците и евреите. Тези сатанисти, представящи се за евреи, откраднаха пари, предназначени да помогнат на инвалиди.

[V3] (Ционисти от ХМ арестувани за кражба – 12 милиона долара бяха отклонени)

Англосаксонците сега са в процес на премахване на ХМ-мозъчен паразит, който превърна Съединените щати в инструмент на злото.

Относно едно, управлението чрез страх и терор ще приключи. Разгледайте страховата психоза, пусната на света от кукловодите на ХМ и техните слуги от 1966 насам.

Ето пример за фалшивата страхова психоза, която пускат всеки ден. Спомняте ли си снимката с ковчезите от Бергамо, Италия, през март 2020 г., която ужаси света и предизвика лудото блокиране? Беше фалшива.

Друг фейк от ХМ
Украинските медийни глупости

Този вид глупости ще свършат.

Разбира се, това все още не е приключило напълно. Религиозните радетели-фанатици все още се опитват да започнат своята война на Гог срещу Магог, за да убият 90% от човечеството и да поробят останалото, както се казва в този свързан с Израел Мосад доклад на Дебка:

Вашингтон се придвижва да включи Израел в нов регионален съюз, след като американската армия реши да замени своята стратегия на „война срещу тероризма“ с „потенциална битка с Китай, Русия, Северна Корея и Иран“.

П3-масоните реагираха на този ход, като обещаха, че ще унищожат Тел Авив, освен ако Нетаняху не бъде арестуван.

Много други хора също ще бъдат арестувани. Руските военни изброиха хора, извършващи незаконни военни биологични изследвания по света. Те включват бившият директор на DTRA [Агенция за намаляване на заплахите в областта на отбраната] Кенет Майерс, изпълнителният вицепрезидент на контролирания от ЦРУ рисков фонд In-Q-Tel Тара О’Тул, бившият ръководител на американските центрове за контрол и превенция на заболяванията Томас Фрийдън, бившият директор на Националния институт по здравеопазване Франсис Колинс, бившият изпълнителен директор на Мемориалния институт Бател Джефри Уодсуърт, главният научен директор на Pfizer и много други.

[tass] (Американските разузнавателни служби, фармацевтичните гиганти контролират военни биоизследвания в Украйна – официално)

Тези хора са военнопрестъпници и ще бъдат изправени пред правосъдието, обещават източници от ЦРУ и Пентагона.

Има и съдебни действия срещу ХМ в САЩ на много фронтове. Например America First Legal започна разследване срещу Джон Бренан, Джеймс Клапър и Deep Security State (дълбоката държава на сигурността) за опити за саботиране на демокрацията и свободните избори.

[aflegal] (America First Legal започва разследване на Джон Бренан, Джеймс Клапър и Deep Security State за опити за саботиране на демокрацията и свободните избори)

Снимките по-долу показват други хора, които ще бъдат арестувани. На първата снимка главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Залужни и главният равин на Украйна Моше Раувен Азман. На втората снимка Залужни е пред портрет на нацисткия масов убиец Степан Бандера в кабинета му. Бандера и хората му са убили около 1,5-1,6 милиона души, тоест всяка четвърта жертва на Холокоста е живяла на територията на Украйна.

Неонацисти с равина Моше Раувен
Залужни пред портрета на Бандера

Руснаците подготвят 1,5 милионна армия, която да навлезе в Украйна и да премахне тази нацистка мръсотия веднъж завинаги.

Същото нещо се случва по целия свят. В Африка патриотичните буркински военни следват пътя на своите колеги в Мали. Представителят на ООН там беше обявен за персона нон грата и му беше наредено незабавно да напусне страната, докато двама френски шпиони бяха арестувани.

Документ от Буркина Фасо

В Бразилия президентът Болсонаро подписа заповед за издигане на Върховния военен съд над корумпирания ляв Върховен съд, в ход, който мнозина вярват, че може да проправи пътя за военна намеса преди 1 януари, когато корумпираният осъден комунист Лула да Силва е планира да встъпи в длъжност като президент.

[V4] (Бразилската армия се подготвя)

[thegatewaypundit] (Извънредно: Коледен контрапреврат? Болсонаро подписва заповед за отстраняване на корумпирания Върховен съд)

В Перу тече примирие в края на годината. Но през Нова година специалните части ще помогнат на народа на инките, като преследват всеки военен офицер, който нареди убийството на невъоръжени цивилни.

Това са само малки извадки от действия на туземни хора срещу извънземните сили, които крадат ресурси и унищожават живота, случващи се във всички части на планетата.

С този преход към разказите за извънземните, нека да видим какво ни изпратиха хората от тайната космическа програма тази седмица.

Първо, те насочиха вниманието ни към тази статия от 25.11.2021 г., която много от нас може да са пропуснали.

Генералният секретар на Съветския съюз построи таен „затвор“ за извънземни

Историята на съветския отдел на „мъжете в черно“ все още е скрита от обикновените хора. Тези, които са служили там, дори и след много години, не са склонни да говорят за работата си в отдела за „извънземни“ на ГРУ, съобщава life.ru.

Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация, съкратено Г.Р.У., преди Главно разузнавателно управление и все още широко известно с предишното си съкращение ГРУ, е агенцията за външно военно разузнаване на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация. ГРУ контролира военното разузнаване и поддържа свои собствени специални части.

[anomalien] (Генералният секретар на Съветския съюз построи таен „затвор“ за извънземни)

Нашите собствени източници на руските мъже в черно потвърждават, че вярват, че те си имат работа с извънземни, посочени в Библията като „падналите ангели“. П3-масоните и йезуитите имат подобни възгледи. Те казват, че войната с падналите ангели приключва, поради което през тези дни има толкова много странни видения в небето.

Ето някои от най-новите.

1. Проектът Синият Лъч със земно UAP (възд. феномен)

UAP от проекта Синият Лъч

2. [V5] Няколко НЛО с плазмена енергия над Уисконсин

3. Сцена с катастрофирало НЛО

Сцена с катастрофирало НЛО

4. Няколко земни и извънземни UAP

Земни и извънземни UAP

5. [V6] Многоцветно НЛО близо до Зоната 51 в Невада, САЩ

Да видим дали извънземните ще кацнат на поляната на Белия дом през Новата година.

И така, честита Коледа и щастлива Нова година на всички, дори на пословичните „зелени човечета“.


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


Превеждай сам


Споделете:
fb-share-icon
Tweet
Предишна статия

„Идва нова, страхотна военна година, която ще промени света и всеки човек“

Следваща статия

Двете супер държави вече използват климатическото оръжие!

Други интересни