„Идва нова, страхотна военна година, която ще промени света и всеки човек“

Автор: Няма коментари Сподели:

Някои огромни военни действия в световен мащаб се очаква да възвестят Годината на Заека, която започва на 22 януари по китайския календар. „Идва нова, страхотна военна година, която ще промени света и всеки човек“, обещава източник на Азиатското тайно общество. Източници от Пентагона прогнозират едновременна масирана офанзива на Китай срещу Тайван, и на Русия срещу Украйна.

Въпреки това чуваме от руски, от азиатски тайни общества и от други източници, че може да има едновременна офанзива от Русия, Китай, Северна Корея, Турция, Иран, Сърбия, Беларус и тайните космически сили, за да победят всички военни сили, контролирани от хазарската мафия.

Западна Европа ще падне в рамките на няколко седмици, докато Тайван със сигурност ще се предаде, без да води голяма битка. Съмнително е южнокорейската армия да се бие много срещу своите сънародници от Севера. Израел също ще трябва да сключи сделка, преди да е станало твърде късно. Също така чуваме от източници на Тайните космически сили, че няма да бъде позволено да се детонират ядрени оръжия по време на този конфликт.

Предполага се, че годината на Заека е годината на плодовитостта и размножаването, така че защо идва война? Ситуацията ми напомня за ягуар, който видях в документален филм на National Geographic; той сграбчи, уби и изяде голям кайман (амазонски крокодил), за да се подготви да отиде да се чифтосва. В този случай трябва да премахнем влечугоподобните хищници от „тялото политическо“ (колективно име за организирани граждани), преди светът да може да започне просперираща нова ера.

Това се случва без съмнение. Латинскоамерикански източници ни казват, че смъртта на папа Маледикт XVI на 31 декември промени играта. Маледикт беше един от главните архитекти на масовото убийство във Фукушима на 11 март 2011 г. Той също организира убийството на папа Франциск и замяната му с измамник с гумена маска. Фактът, че само Ватикана и Съединените щати гласуваха против международният ход за опазване на околната среда означава, че той също дърпаше конците на шоуто на ужасите на Байдън в САЩ.

Източници от Ватикана казват, че на смъртния си одър Маледикт е казал: „Съвсем скоро ще се окажа пред последния съдия на живота си… като погледна назад към дългия си живот, трябва да имам голяма причина за страх и трепет.“ Източникът казва, че Маледикт се е надявал, че отказът в последната минута ще бъде неговата безплатна карта за излизане от Ада, но Кармата не работи по този начин. Масовите убийства и изнасилването на деца не са нещо, от което можете да се разминете само като кажете „съжалявам“. Между другото, повечето от нас нямат „голямо основание за страх и трепет“ за действията си. Знам, че когато отида да се срещна с моя създател, ако той ми каже „върви по дяволите“, аз ще му кажа „върви по дяволите“, защото съвестта ми е чиста (Е, освен може би за няколко неудобни и смущаващи инцидента).

Във всеки случай, след като папата е мъртъв и Ротшилдови се опитват да преговарят за капитулация, може да е възможно контролираният от ХМ Запад да хвърли оковите си и да постигне сделка със световния освободителен съюз, преди военните фойерверки да избухнат.

Говорейки за военни фойерверки, източници от ЦРУ в Южна Америка обясняват, че президентът Жаир Болсонаро се е съгласил със изборната кражба на сатаниста Лула, защото

съпругата и семейството му били държани като заложници. Разбира се, Болсонаро пристигна във Флорида без жена си и децата си. Освен това излезлият извън контрол магистрат на име Мораес ИЗНУДВА министъра на отбраната и заплашва сина му, твърдят бразилски журналисти.

[V1] (Болсонаро пристига в Орландо, Флорида)

Освалдо Еустакио казва, че Александър де Мораес изнудва министъра на отбраната; разгледайте

Авто-превод

Отделно

Това е типично за начина, по който ХМ тероризира висшите редици на обществото, за да завземе властта.

Разбира се, на тези сатанисти няма да им се размине подобно нещо по-дълго и е съмнително че нито осъденият престъпник Лула, нито бразилският върховен съд, нито предателските генерали и др. ще останат дълго на тази земя.

Тези идиоти от ХМ смятат, че старият им заговор за изнудване / подкупване / убиване на лидери, за да инсталират лакей, все още работи. Сега светът е наясно с триковете им и военното разплащане идва.

Нека видим какви хора сваляме от власт. Един висш лидер, Клаус Шваб Ротшилд, е наследил състояние, натрупано от робски труд в концентрационните лагери, според полското разузнаване. През една типична сутрин Клаус отива в Банката за международни разплащания в Базел, Швейцария, където неговите приятели финансират безвъзмездни средства за бъдещето. „Следите от последните 100 години на войни и диктатури винаги водят до тихите офиси на тази банка“, казват те. През 2020 г., четири месеца след като неговият етиопски приятел терорист, ръководителят на СЗО, обяви глобална пандемия, той публикува Ковид-19 – ГОЛЯМОТО РЕСТАРТИРАНЕ. Там се казва директно, че пандемията е стартирана, за да започне „Четвъртата индустриална революция“. Това е кошмарно виждане за свят, пълен с генетично модифицирани корпоративни роби, които „няма да притежават нищо и ще бъдат щастливи“.

Първа страница от ирландски вестник – Pfizer знаеше, че тяхната ваксина ще убива

[V2] (Гейтс е попитан дали ваксината е безопасна – Наблюдавайте реакцията на Бил Гейтс на въпроса „Безопасна ли е ваксината?“)

Те ще бъдат „щастливи“, защото мозъците им ще бъдат генетично модифицирани, за да се увеличи допамина. Точно това правят паразитните оси с хлебарките, така че те с радост ще приемат яйцата, които се поставят в телата им, за да ги унищожават отвътре навън. В случая на Запада еквивалентът е да се подкупят висшите лидери на управляващата класа, за да се позволи на обществото като цяло да бъде паразитирано.

Световният икономически форум на Шваб започна като финансирана от ЦРУ Харвардска програма, ръководена от Хенри Кисинджър, който, разбира се, беше главната маша на Дейвид Рокфелер, а сега и неговия син Дейвид Рокфелер младши.

[V3] (WEF е финансиран от ЦРУ)

Друг от техните лидери, Бенямин Нетаняху – който в момента инсталира сатанинска теокрация в Израел – казва, че има „база данни, 98% медицинска, 98% от населението, със цифрови медицински досиета“ отпреди 20 години. Той казва, че иска да постави генетичната информация на всички в базата данни. Въпреки че тези престъпници твърдят, че е по добронамерени причини, можете да сте сигурни, че ще се използва, за да се гарантира, че само хората, генетично модифицирани до абсолютно подчинение, ще получат достъп до тяхната планирана цифрова единна валута.

[V4] (Аватарът Биби разкрива истината)

Излишно е да казвам, че те отдавна са подкопали всякакъв вид надзор над дейността си. Както отбелязва Илон Мъск:

„Изглежда почти никой не осъзнава, че ръководителят на биоетиката в NIH – човекът, който трябва да гарантира, че Фаучи се държи етично – е неговата съпруга“

[twitter] (Изглежда почти никой не осъзнава, че ръководителят на биоетиката в NIH – човекът, който трябва да гарантира, че Фаучи се държи етично – е неговата съпруга)

Туитът на Илон Мъск за придобиване на функция

Светът е снабден с много доказателства, че тези хора се опитват да убият останалата част от човечеството.

Генерал-лейтенант Игор Кирилов, началник на войските за ядрена, биологична и химическа защита на руските въоръжени сили, казва:

Западът блокира всички направени от Русия предложения, за изменение на Конвенцията за биологичните оръжия, за да се държат отговорни тридесет лабораторни служители и седем ръководители от американското отбранително ведомство за действията им в Украйна.

Преди това ние представихме материали, потвърждаващи участието на Хънтър Байдън и неговата фондация Rosemont Seneca, както и на други субекти, контролирани от Демократическата партия на САЩ, във финансирането на основните изпълнители на Пентагона, работещи в Украйна.

[telegra.ph] (Брифинг след 9-тата конференция за преразглеждане на държавите, страни от Конвенцията за биологичните оръжия)

Американският адвокат Том Ренц добавя своето, като казва на пресата:

Некласифицирани документи на DARPA потвърждават, че SARS-CoV-2 е създаден от EcoHealth Alliance в Института по вирусология в Ухан, координирано с Питър Дашак.

Той е разработен да бъде умишлено вирулентен и хуманизиран, водещо до 6,5 милиона смъртни случая. Антъни Фаучи е замесен.

[V5] (Том Ренц говори високо)

В Канада премиерът Дениел (Даниела) Смит уволни целия борд на директорите на здравните служби на Алберта. Вижте заплатите и бонусите, които получаваха, и имайте предвид, че тези позиции бяха на непълен работен ден. (Вижте приложената снимка с позициите и заплатите)

Даниела Смит уволнява всички

Ето снимките на някои от тези масови убийци-военнопрестъпници, които сега са активно преследвани от белите шапки.

Членове на американските военни биоизследвания

Това са истински нацисти – известни още като радикални ционисти – които все още мечтаят да превърнат планетата в гигантска животинска ферма, контролирана от тях. Наричам ги сатанисти, за да ги разгранича от отцепилата се цивилизация, ръководена от Германия, която създаде тайните космически сили.

Ето какво казва MI6 за тяхното ръководство:

Мозъците са в паника, те се нуждаят от тероризъм, за да останат на власт, техният господар Нетаняху се завърна и той цели масови убийства или в централните гари, нощни клубове и туристически места. Казаха ни, че активни стрелци от Източна Европа са били допуснати в Обединеното кралство това лято, от Франция и нелегално. Това добави атентатори-самоубийци, обучени в Индия, Шри Ланка, Афганистан, Кюрдистан, Украйна, Македония, Сърбия, Косово и България! Всички заподозрени, работещи в Министерството на вътрешните работи, тайните клонове на полицията, всички полицейски сили в най-големите градове, MI5/MI6, Министерството на отбраната и членовете на изключително радикализираните талмудични клонове са под внимателно наблюдение, особено тези лъжци, расисти, нацисти, бели еврейски расисти. Искаме тези хора да бъдат неутрализирани с всички необходими средства… Преди да убият невинни.“

Русия е подир случая, тъй като мобилизира армия от 1,5 милиона души. „Предложенията на Русия за демилитаризация и денацификация… трябва да бъдат приети по „приятелски начин“ или руската армия ще се заеме с този въпрос“, каза руският външен министър Сергей Лавров. „Действията на страните от колективния Запад и контролирания от тях Владимир Зеленски потвърждават глобалния характер на украинската криза“, добавя той.

[tass] (Предложенията на Русия за демилитаризацията на Украйна трябва да бъдат приети по-добре – Лавров)

Източници от полското разузнаване от своя страна твърдят, че след завръщането си от Вашингтон Зеленски е посетил Полша, за да осигури прякото участие на Полша във войната с Русия.

Зеленски ще се присъедини към WEF

Дори ако ХМ накара съюзническите на НАТО полски войски да се бият с Русия, американските военни няма да бъдат манипулирани да започнат Трета световна война с Русия.

„САЩ предадоха по дипломатически канали, че не желаят и няма да воюват директно с Русия“, потвърждава руският министър Лавров.

[V6] (Външният министър Лавров говори)

[tass] (САЩ заявиха по дипломатически канали, че не планират да воюват директно с Русия – Лавров)

Без военната подкрепа на САЩ Германия ще падне за два дни, а Франция – за седмица, признават военни източници в двете страни.

Всъщност Западна Европа вече се предаде и затова тази зима те не мръзнат. Като потвърждение на това Европейската комисия прие правила, позволяващи на вносителите да заобикалят санкциите срещу руския газ.

[tass] (Путин позволява да се събират дългове за газови доставки във валута на неприятелски страни)

Тъй като газът отново започна да тече от Русия, цената на газа в Европа падна с 48% през декември 2022 г. спрямо предишния месец.

[tass] (Цената на газа в Европа падна с 48% през декември до $845 за 1000 кубически метра — ICE)

Така че, ако войната приключи в Европа, Азия вероятно ще бъде следващата, според източници от Пентагона и Азиатското тайно общество. „Мисля, че ще има военни действия, особено в Азия, следващата година“, казва източник от Азиатското тайно общество. Източникът отбеляза, че след като Русия вече е победила в Украйна, „Източна Азия ще бъде във фокуса на вниманието през годината на Заека“.

Има и други намеци за мащабно съвместно движение на Русия, Китай и Северна Корея. Например миналата година „за първи път в историята на двустранните отношения се появиха постоянни автомобилни и железопътни мостове на граничната река Амур [между Русия и Китай]“, отбелязва говорителят на руското външно министерство Мария Захарова. Тя намеква и за военен мотив за изграждането на мостовете, като отбелязва, че „Военното и военнотехническото сътрудничество на двете страни допринася НЕ САМО за гарантиране на собствената им сигурност“.

[tass] (САЩ използват цивилни сателити в подкрепа на украинската армия – руското МВнР)

Друг намек дойде, когато Ким Чен Ун обяви, че Северна Корея е приела закон, с който официално се самообявява за държава с ядрени оръжия. Това означава, че ядреното изнудване на САЩ вече не може да им попречи да превземат Южна Корея. Нашите севернокорейски източници потвърждават, че очакват някои големи военни действия тази година.

Ако вземете всички тези ходове заедно, лесно е да предвидите масивна съвместна руско-китайска офанзива в Източна Азия.

Президентът на Тайван казва какво ѝ се казва

Пентагонът обаче вероятно греши, ако прогнозира военни действия в Тайван. Hongmen (китайска масонска организация) и базираните в Тайван Red and Green (Червено и Зелено) са близо до постигане на сделка за мирно обединение, твърдят източници от азиатските тайни общества. „Тайванските сънародници са много принципни, те няма да бъдат поставяни като пушечно месо от сепаратистките сили за независимост на Тайван“, каза говорителят на китайското външно министерство Уан Уенбин.

[mehrnews] (Пекин предупреждава Тайван да не използва хората като „пушечно месо“)

Така че най-доброто предположение е в Южна Корея. Въпреки това, нещо може да се случи и в Тайланд, защото техният пристрастен към хероин крал е държан заложник в Европа, докато следващият престолонаследник беше наскоро убит. Убийството на принцеса Байракитаябха няма да остане ненаказано.

Има много признаци, че страните от Близкия изток вероятно също да видят големи военни ходове, координирани с азиатските ходове.

Отбелязваме, че министрите на отбраната на Турция, Сирия и Русия се срещнаха наскоро за първи път от 2011 г. Нашите източници казват, че турците и сирийците са поискали руска въздушна подкрепа, докато предприемат действия срещу подкрепяните от ХМ крадци на петрол в Сирия и Ирак.

[insiderpaper] (Министрите на отбраната на Турция, Сирия и Русия се срещат за първи разговори от 2011)

Иранците също вероятно ще се задвижат. Иранският военен лидер, генерал-майор Голамали Рашид, беше цитиран от официалната IRNA, заявявайки: „Всяка страна, която си сътрудничи с ционисткия режим, за да застраши националната сигурност на Иран и предоставя бази и съоръжения за ционисткия режим, тези бази и места, както и източникът на агресията и атаките… ще бъдат на прицел за нашите въоръжени сили.“ Информационната агенция разкрива, че предупреждението е било отправено към Азербайджан, полуавтономния Кюрдистан в Северен Ирак и Обединените арабски емирства. Досега Иран никога не е заплашвал открито тези нации.

[debka] (Иран започва мащабни военни учения, заплашва разполагащите с израелски бази съседи)

Големият въпрос е дали големите военни действия ще извадят хората от Тайната космическа програма от килера?

Като намек за това, наскоро подписаният от 2023 г. Закон за авторизиране на национална отбрана в САЩ дава на лицата, подаващи сигнали, защита от всякакви споразумения за неразкриване на информация, когато става въпрос за UAP или НЛО. „Това ще разкрие предишната скрита информация от различни правителствени източници, които са получили заповеди за мълчание“, казва източник от ЦРУ.

И с това нека да разгледаме последните странни появи над нашето небе.

1) Гигантска сфера се появи за 5 часа над Колорадо

Гигантска сфера се появи за 5 часа над Колорадо

Авто-превод

Отделно

2) [V7] UAP над Колумбия 2022

3) [V8] UAP над Уелс, Обединеното кралство 2022

4) [V9] Компилация на UAP, гледани по света

И накрая, докато антарктическото лято е в разгара си, виждаме движение близо до Южния полюс. Вижте това увеличение на Google Earth за необичайни обекти на остров Нелсън, Южни Шетландски острови. При нашето собствено търсене на острова потвърдихме наличието на големи сгради, които изглежда нямаха (самолетна) писта или достъп до пристанища. Хангари за НЛО?

[V10] (Още от Антарктида)


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


Превеждай сам


Споделете:
fb-share-icon
Tweet
Предишна статия

Новините на 04 януари 2023 години

Следваща статия

„Основаният на правила световен ред“ завършва с опит на Ротшилд да предложат трилиони долари срещу амнистия

Други интересни