Сега Новак е всички нас, които не приемаме диктатурата и тоталитарната наглост на шепа продажни малоумни негодници и психопати…

Автор: Няма коментари Сподели:

Тук не става въпрос дали си ваксър или антиваксър, става въпрос за противопоставяне срещу здравния фашизъм! Става въпрос за битка срещу разделянето на хорта на ваксинирани и неваксинирани!
Днес ти искат зелен сертификат, утре ще е бембян, а след това ще започнат да бележат хората, да ги вкарват лагери и всичко, на което е способен един фашистки ред!

Колко от вас са се замисляли, че в момента всичко в държавата зависи само от един единствен човек? Този човек може с една заповед да преобърне живота на цялата държава, да затваря училища, бизнеси, да затваря хора! Кой е този човек ли! Здравният министър.

Колко от управниците се замислиха, че притежаващия зелен сертификата не е нищо друго освен безпрепятствен и сертифициран заразоносител!

Това ли е грижата за общественото здраве?

                                                                                    Димитър Байрактаров

                      П.П. Димчо Димчев:

Новак е православен вярващ човек.

Той е и добър човек и най-добрият в спорта, който упражнява. Не само това. Той е най-добрият и това ги унижава и изнервя, защото си остава такъв, колкото и да не им харесва. Новак им даде шанс да постъпят правилно, но гордостта им замъгли очите и обърка страховете в погубените им души. Новак направи оная крачка, от която се нуждае разумът, но те не разбраха и пропуснаха своя шанс.

Аз не съм Новак. Новак е Димчо, Новак е Иван. Новак е всеки един от нас, които виждаме огромната измама. Не, не става дума за здраве, свобода или ред. Става дума за дух, който Новак има предостатъчно. Той е най-добрият в своя спорт. Но това не е важно, защото титлите са, като парите – печелят се и се губят. Но хората се запомнят и аз ще запомня тоя Новак, който не позволи да бъде поставен на колене.

Виждам злобничките подмятания на разни мижитурки, които обявиха Австралия за държава на реда. Не, приятели. Австралия е мизерна държавна терористична дупка, в която правителството наема хора да преследват други хора. Такива дребни душици в човешката история са одобрявали диктатури и диктатори, такива мърши са предавали родителите си и съседите си. Такива слагачи са се подмазвали на окупатори и убийци.

Новак им даде възможност да постъпят правилно и те не разбраха. Другите спортисти, неговите колеги, също не разбраха контекста на ситуацията. Не разбраха колко е важен моментът, защото в условията на узаконен държавен тероризъм няма защитени, а човешкото същество е унизено до положение на нежива материя, която може да бъде манипулирана съвсем безотговорно и безнаказано. Е, точно това глупците не схванаха. И докато има хорица, които си мислят, че са се промъкнали някак хитричко за да спечелят някой и друг долар, то истинските човеци, като Новак се движат напред и светят. Показват пътя и водят.

Направо не зная как бих се чувствал, ако го нямаше Новак. Може би щях да си гледам турнира, като всяка година. Но сега е друго. Сега Новак е всички нас, които не приемаме диктатурата и тоталитарната наглост на шепа продажни малоумни негодници и психопати, както и клакьорите, аплодиращи безумния пандемистичен театър.

             Сега Новак е ние!                                     https://afera.bg/ 

https://trakiaworld.com/2022/01/08/сега-новак-е-всички-нас-които-не-приема/   

Предишна статия

2023 ГОД УНИЧТОЖАЕТ ШВЕЙЦАРИЮ! ЧЕРЕДА СМЕРТОНОСНЫХ ЛАВИН И МЕТЕЛЕЙ ОБРУШИЛАСЬ НА ЛЮДЕЙ!

Следваща статия

Алое, лимон и мед – чудото на века!

Други интересни