Отец Абсолют: Десет години по-късно

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, мили мои любими деца!

Днес, 21 декември 2022 г., искам да направя равносметка на последното десетилетие на вашата планета.

Точно преди десет години мнозина от вас очакваха съдбоносни промени на Земята: едни – края на света, други, напротив, неговото Възнесение.

И на финия план такива промени наистина се случиха, и то по такъв начин, че очакванията и на двете групи наистина се сбъднаха.

И ето защо.

Веднага след като Земята навлезе във фотонния пояс на по-високите измерения и стана ясно, че все още няма сериозни промени на физическо ниво, конфронтацията между Тъмните и Светлите сили, опитващи се да се възползват от възникналото забавяне, забележимо се засили.

С други думи, за тези и другите това беше един вид сигнал, че е дошло времето за активни действия на физическия план: първо – към края на света, а второ – за ускоряване на Възнесението.

На практика това доведе до факта, че протежетата на дълбоката държава, които са Тъмните сили на Земята, започнаха да изпълняват програмата си за унищожаване на човечеството с двойна скорост, а Силите на Светлината започнаха по-активно да запълват Земята с енергии на високи вибрации.

В резултат на това през годините разслоението на вибрациите сред жителите на вашата планета значително се увеличи.

Тези, чиито вибрации останаха на същото ниво или дори намаляха, послушно изпълниха всички точки от чудовищната програма на глобалистите за фалшивата ваксинация и дигитализация на жителите на Земята, без да осъзнават, че това води до пълно израждане на човечеството.

Тези, чието съзнание и чиито тела бяха готови да приемат енергиите на по-високите вибрации, започнаха да израстват духовно много по-бързо, жадно усвоявайки нови знания за прехода на Земята в Петото измерение.

Много от вас са изпитали това за себе си и за своите близки.

Вижте как се е променила вашата среда – от колко ненужни връзки и така наречени „приятели“ успяхте да се отървете.

Освен това това се случи по естествен начин, без вражда и разправии, а само поради вибрационни „разногласия“.

Разбира се, последните три години, които като лакмус показаха качествата и стремежите на всяка Душа, станаха решаващи в противоборството между Силите на Светлината и Мрака на физическия план.

И това също не е случайно, тъй като времето до окончателния Преход става все по-кратко.

Така правителството в сянка трябваше да свие до две години това, което планираха за десетилетие.

В резултат на това програмата за обезлюдяване на населението чрез генетично модифицирани „ваксини“ беше наложена на хората практически насилствено – чрез сплашване, шантаж и заплахи.

Това беше причината голям брой човешки души, потенциално готови за Възнесение, поддавайки се на този натиск, несъзнателно да преминат на страната на Силите на мрака.

Но тези, които упорстваха, имаха несравним опит да придобият безстрашие и да запазят самоуважение.

Това са онези „златни зърна“, които, преминали през многобройни „сита“ от изпитания за силата на Духа, успяха да устоят на системата и да извоюват правото си да управляват собствената си съдба.

Това, което се случва на Земята сега, в последните дни на тази година, е последният акорд на борбата между Светлите и Тъмните сили както на финия, така и на физическия план.

И развръзката на това противопоставяне вече е близо, защото Земята вече не може да чака: тя върви по своята програма за Преход и този процес вече не може да бъде спрян или забавен.

Затова ви моля, близки мои, да прекарате последните дни на отиващата си година не в празничната суматоха, към която ви викат отвсякъде, а в дълбоко преосмисляне на целия ви живот, за да направите окончателния си избор, а не позволявайки на Силите на мрака да ви върнат обратно в тримерността.

Благославям ви и ви обичам безмерно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 21 декември 2022

https://bgprevedi.com/10-years-later-29333-2/

Предишна статия

Крамола: Какво ни очаква в 2023?

Следваща статия

Най големите хищни речни риби(на руски език)

Други интересни