Осъзнаване: Какво се е случило през 18 век?

Автор: Няма коментари Сподели:

История, която няма да бъде написана в учебниците. Какво наистина се е случило през 18 век?

Славянски свят Осъзнаване

Това не ви е Крамола (заговор, метеж) и дори не е Вадим Зеланд. Това е каналът Осъзнаване, Буквица сила (Силата на началната буква)!

Авто-превод

– Ядреният взрив е бил преди от 180 до 200 години.

Отделно

Фактът, че в далечното минало хората са притежавали технологии, които не са по-ниски от съвременните, може да се предположи от описанията в Махабхарата – това са огнените стрели на Брахма, които се носят с голяма скорост, и гигантските огнени топки над бойното поле, и самолетите, на който, съдейки по всичко, беше възможно да се правят междузвездни полети.

Но всичко това са описания на много древна цивилизация, събития от далечното минало. Не е толкова трудно да се предположи, че някои знания за това време са били загубени. Но да вярваме, че през 19 век хората са притежавали непознати за нас технологии, ни се струва нещо вече извън границите на възможното.

Разбира се, днес няма документални доказателства за съществуването на тези технологии, всички те са внимателно почистени и унищожени. Остават само косвени факти.

И така, запазен е градският доклад на древния руски град Крапивно, в който той описва огнена топка, летяща с голяма скорост към Тула, върху която след това тази топка падна, причинявайки ужасен пожар. Това се случи в средата на 19 век.

Какво е било това? Метеорит подобен на Тунгуския? Космически кораб? Непознато за нас оръжие? Или просто въображението на местните.

И въпреки че няма дим без огън, но, както се казва, хартията ще издържи всичко. Свидетелствата на съвременниците са субективни факти.

Такива езера има в цял Сибир, има много от тях в Казахстан, в Централна Русия, в Северна Америка и като цяло по целия свят.

Но на места те са невероятно много. Освен това всички тези езера са толкова кръгли по форма, че е много трудно да се считат за резултат от естествени процеси. Освен това често дъното им се образува от странни минерали, наподобяващи най-вече разтопено вулканично стъкло.

Първото нещо, което идва на ум на учените е, че това са фунии от падането на гигантски метеорити. Ето и обяснението откъде идва вулканичното стъкло. Но тогава трябва да приемем, че всички метеорити са паднали строго вертикално.

Или езера с карстов произход. И, разбира се, идеално кръгли.

Само в Сибир има много стотици, ако не и хиляди кръгли езера. Различни размери. Ако приемем, че това са следи от падането на метеорити, тогава ще трябва да кажем, че земята е попаднала под най-мощния метеорен дъжд. Подобно събитие със сигурност не би могло да остане незабелязано и неописано в различни източници. Но ние не намираме такова описание.

Втората версия е слягане на карстови скали.

Но вижте това изображение. Това са типични карстови скали на съвременния Крим. Ако внезапно такава пещера се срути, тогава е малко вероятно да приеме идеално кръгла форма. И със сигурност такава произволна (в кавички) форма на колапс не може да се повтаря стотици и хиляди пъти.

Освен това кръглите езера и понорите са ясно … „калибрирани“. Такива следи биха могли да бъдат оставени от стандартизирани черупки. Ето, например, езерата на региона Рязан. Най-често срещаните размери са:

Но какви бяха тези експлозии?

На този въпрос може да се отговори само чрез анализ на почвата от тези езера.

И това беше направено. Ще разкажем за резултатите от анализа в края на видеото.

Кратери КРАЙ ЗВЕЗДНИТЕ КРЕПОСТИ

Открити са много такива кратери. Освен това почти навсякъде в такива случаи почти не е останала следа от звездните крепости. Виждат се само от въздуха. Като например следите от тази разрушена звездна крепост до идеално кръглото езеро Светлое в района на Рязан. Въпреки разрушенията, фактът, че пред нас на въздушна фотография е именно звездната крепост, не оставя никакво съмнение. Скептиците казват, че кратерите са следи от експлозии, с помощта на които са се опитвали да извличат газ през миналия век.

Да, но по някаква причина почти не са открити цели крепости в близост до такива кратери. Злополука? Или може би това е доказателство за вражески удар върху тези крепости? Или все още е друга непозната за нас технология?

https://bgprevedi.com/history-not-in-the-textbooks-what-has-happened-in-18-th-century-29344-2/

Предишна статия

Бедността е болест и ние я лекуваме еп. 136

Следваща статия

Крамола: Какво ни очаква в 2023?

Други интересни