Най-токсичната част на коронавируса е т.н. “шипов протеин”, а т.н. “ваксини” имат за цел човешките клетки да си го произвеждат сами, т.е. да отравят/увреждат цялото тяло.

Вече доказаните механизми на “ваксинацията” са поне пет:

НАМАЛЕН ИМУНИТЕТ, който води до увеличаване на инфекциите, повишаване на опасността от рак, синдром на придобита от ваксина имунна недостатъчност (VAIDS) .

АВТОИМУНЕН ОТГОВОР, при който имунната система атакува клетките, които произвеждат “шиповия протеин”, нервите на тялото и водят до аксонални невропатии, повишена честота на енцефалит и реактивиране на ревматоиден артрит.

ВЪЗПАЛИТЕЛЕН И ХИСТАМИНОВ ОТГОВОР, водещ до дисрегулация и невровъзпаление на невроните на главния и гръбначния мозък, което може да доведе до симптоми на тежко разстройство, като множествена склероза, главоболие, тревожност, промени в личността, когнитивни промени и хронична умора.

АКТИВИРАНЕ НА ФИБРИН И МИКРОТРОМБОЗИ, което причинява микросъсирване, микроинфаркти, възпаление, автоимунно активиране – от загуба на чувствителност в краката до задух и загуба на слуха или всичко комбинирано. 

АМИЛОИДОЗА, възникваща от натрупването на амилоидни протеини, което води до невродегенерация и заболявания като Алцхаймер, Паркинсон и други невродегенеративни състояния.

И НЕЩО НОВО!

Вирусът преминава кръвно-мозъчната бариера много рядко, но шиповият протеин от ваксината преминава много по-лесно!

                                                    Лъчезар Аврамов       

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tova-za-koeto-dve-godini-preduprezhdavahme-veche-se-sluchva/26639