Революцията на инките! Фулфорд: Китай се освобождава! Другите новини по света…

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Както подсказва заглавието, алиансът за планетарно освобождение започна масивна, едновременна световна офанзива срещу сатанинската хазарска мафия. Китай поведе пътя, като буквално „последва науката“ и разкри фалшивата пандемия и измамните PCR-тестове като мащабен проект за подкупвания и контрол на ума от страна на ХМ.

Сега Русия, заедно със своите съюзници Сърбия и Германия, подготвят милионна армия (забележка към промиващите мозъците феминисти: мъж=човек), армия, която да се насочи към Западна Европа, включително Швейцария. По същото това време Империята на Инките се възражда след 500 години, за да освободи Перу от ХМ.

[V1] („Ние, хората на Перу“ избутват полицията назад)

„Ние, хората на Перу“ против полицията
Революцията на инките

В друг знак за достигнат решаващ обрат, испански и италиански медии съобщават, че фалшивият папа Франциск подава оставка.

„Вече подписах оставката си“ в случай на медицинско препятствие: Папа Франциск (eluniversal.com.mx)

П3-масонски източници казват, че йезуитите отмъщават за убийството на истинския папа Франциск и са започнали да прочистват Ватикана от агентите на ХМ.

„Докато фалшивите новини на CNN съобщават за преврат във Ватикана за детрониране на папа Франциск, подтикнати от така наречените „необосновани новини“, вътрешни източници, близки до мен, потвърждават, че папата най-накрая ще подаде оставка“, потвърждава П2-мениджърът Лео Загами.

[leozagami] (Папата се готви да се върне в Аржентина сред противоречия)

Има още много неща за разглеждане, но нека започнем със ситуацията в Китай. Както потвърждава тази официална статия на информационната агенция Xinhua (Синхуа), Министерството на транспорта казва на всички служители в Китай, че трябва „стриктно да прилагат“, правилото, че PCR-тестовете вече не са необходими за пътуващите.

[englishnews] (Китайските власти изискват възстановяване на обществения транспорт)

Ето какво съобщава поляк, жител на Китай:

„Преди няколко дни… се събудих в напълно различна реалност. Без повече тестове, без повече проверка на код (системата за проследяване е изключена), без блокиране и без изолация в случай на #covid. Дори не знаете дали имате този ковид или някакъв грип, защото така или иначе няма тестове и има само препоръка да останете 3 дни вкъщи. Премахват се оградите около (сградите и) имотите. Входните врати на сградите – тези, скъпите за сканиране на здравните кодове, които бяха инсталирани до преди няколко седмици – вече са деактивирани.“

Глупостите на Тедрос

Това, което се случи, беше, че азиатските тайни общества направиха истински научни тестове и разбраха, че PCR-тестовете и пандемията са пълно пране на пари и измама с умствен контрол от ХМ. Мащабна чистка на ХМ-агентите в Китай – включително над 30-те копелета на Дейвид Рокфелер – вече е в ход и Китай е напълно освободен.

Следващото място, което ще бъде освободено, ще бъде Западна Европа. Източници от Пентагона казват, че техните разузнавателни източници показват, че армия от най-малко 700 000 души е готова да навлезе в Украйна „в близко бъдеще“. Източници от полското разузнаване независимо потвърждават, че на 18 декември „въоръжените сили на Република Беларус са се придвижили до границата с Украйна“.

[V2] (Ние току-що пристигнахме от Америка в Донбас. Ние сме от различни краища на Америка. Аз съм от Тексас, до мен – от Детройт, от Минесота, от всички краища на САЩ. Ние ще се бием срещу глобализма и новия световен ред. Ние сме тук да се бием срещу украинските нацисти. Русия е последното място на земята, което се бие с либерализма, глобализма и новия световен ред, който унищожава Америка. Ако сте наш брат от Америка, Канада или Европа и искате да се биете на страната на нацистите в Украйна, вашият най-добър ход е да се обърнете и да си отидете в къщи. Ако се срещнем на бойното поле това ще (…) Трябва да се върнете в къщи и да преоцените какво правите тук. Аз също така говоря не само за нас, но и за болшинството американци, американците които … либерализмът яде като рак. Хора, това е последната защита за света. Или свобода, или либерализъм, но не може да имате и двете. Застанете с нас и нека да се бием с тази болест която ни превзема. Благодаря!)

В знак на това колко отчаян е станал сатанинският украински режим, те събират всички православни свещеници и монаси, които могат да намерят, за да ги използват като живи щитове, според източници от руската ФСБ.

Въпреки това и въпреки усилията на амбулантния търговец на Рокфелер Хенри Кисинджър да спечели време с една претоплена версия на провалените споразумения от Минск и заплахите за използване на „управлявани от ИИ роботи,“

[spectator] (Как да избегнем нова световна война) руснаците не шават. Както съобщава руската официална агенция ТАСС:

„Диалогът между Русия и НАТО е изключен при сегашното развитие… Няма нищо зад думите на френския президент Еманюел Макрон за необходимостта от предоставяне на гаранции за сигурност на Москва.“ С други думи, това е тотална война.

[tass] (На този етап не може да става дума за диалог между Русия и НАТО – руски източник)

Ето защо според П3-масонски източници:

Докато Путин подготвя ядрени ракети, Германия изчерпа боеприпасите и може да се бие само 2 дни. Военната готовност на Германия се срина…. реалната продължителност на това, което Германия е в състояние да издържи във война, е само два дни. Ако войната бъде обявена в понеделник, с други думи, Германия е приключена до сряда и е принудена да се предаде. Междувременно САЩ също изчерпват военните муниции и оръжия по простата причина, че са изпратили повечето от съществуващите си оръжия в Украйна. Докато всичко това се случва, западните медии изпадат в лудост около публичното разполагане на Путин на ракетни системи ЯРС, носещи ядрени бойни глави, които могат да ударят Съединените щати. САЩ не могат да се защитят от руските ядрени ракети, защото те са десетилетия по-напред от нашите.

П3 също така казва, че повечето от сателитите, контролирани от НАТО, вече са унищожени, като са напълно заслепени.

Димитри Медведев казва, че законните военни цели за Русия могат да включват военно-политическото ръководство на вражеската страна и въоръжените сили на други държави, които са съюзници на вражеската страна.

[warnews247] (Съобщение-причина 3-та световна война от Русия: „САЩ и Полша удариха цели на наша територия“ – Страховете от еквивалентен отговор…) (ако някой може да го преведе по-добре от гръцки, пишете ни)

Руското посолство в Лондон написа в Туитър на 30 ноември 2022 г., цитирайки говорителя на НАТО Джейми Шиа от 1999 г.:

Джейми Шиа от #НАТО, 1999 г.: 70% от #Югославия е без електричество. Това показва, че държим пръста си и можем да пускаме и изключваме електричеството, където ни трябва и където искаме. НАТО през 2022 г.: Русия трябва да спре да атакува енергийната инфраструктура на Украйна, тъй като е нехуманно.

Междувременно източници от германското разузнаване казват, че следвоенното окупационно правителство се отстранява и че Германия ще се съюзи с Русия, за да освободи Западна Европа и да проведе съвместна военна операция в Швейцария заедно със швейцарските патриоти, за да я освободят от присъствието на ХМ там.

Освен това Сърбия е мобилизирала резервите си от 600 000 души и е готова да отмъсти за унищожаването на Югославия от Рокфелер и Ротшилд. Причината Бил Клинтън Рокфелер да бомбардира и унищожи Югославия беше да създаде марионетна фалшива държава, наречена Косово и по този начин да контролира повече от 70 процента от добива на минерали в Югославия, включително злато, хром, никел, алуминий, мед, желязо, олово-цинк и петото място в света на най-големите доказани запаси от лигнитни въглища.

[trade] (Косово – Търговски справочник за страната)

Президентът на Сърбия А. Вучич каза на своя народ:

„Няма да се предадем. Сърбия ще спечели. Ние никога няма да изоставим нашите братя. Всички сърби са готови да дадат живота си за нашата родина. За първи път след разпадането на Югославия виждам сръбския народ толкова обединен. Аз съм горд и благодарен.”

Ходът за освобождаване на Европа и останалия свят накара Империята на инките в Южна Америка да освободи своя народ от колониалното иго за първи път от почти 500 години. Широко разпространените граждански вълнения, причинени от отстраняването на президента Педро Кастийо, наистина са съживление на инките.

В четвъртък неговият акаунт в Туитър публикува ръкописна бележка, в която се казва, че американският посланик Лиза Кена, бивш дългогодишен агент на ЦРУ, е дала „заповед да се изведат войските по улиците и да се избият моите беззащитни хора; и, между другото, оставете пътя свободен за експлоатация на рудодобива, както в случая с КонгаТиа Мария и други.“

[commondreams] (Броят на загиналите от протестите в Перу надхвърли 20, след като „превратаджийското“ правителството удължи срока на затвора на Кастийо)

Битката продължава и в Бразилия, където ХМ е по места, организирайки атаки под фалшив флаг, за да обвини поддръжниците на Болсонаро. Бразилските въоръжени сили обаче остават на страната на народа.

[V3] (Сблъсъци с полицията в Бразилия)

[V4] (Протести на коренното население в Бразилия)

Съществува обща нишка за събитията в Китай, Русия, Югославия, Перу, Бразилия и др., която включва премахването на минералните ресурси на Земята към образувания, разположени извън

света. Атаките срещу местните правителства по света създадоха режими, контролирани от агенти на ХМ, които пренасят минералите и човешки роби в Швейцария. Бившият либийски лидер Кадафи разбра това, както можете да видите от видеото по-долу:

[V5] (Кадафи за НАТО)

П3-масоните и други източници настояват, че тези минерали и роби след това са отведени извън света.

Това, което знаем със сигурност, например, е, че цялото злато, държано от манджурската династия в Китай и шогуната Токугава в Япония, е било изнесено в Швейцария. Многократно сме изпращали документи, показващи доказателство за собственост върху това злато на швейцарците от името на законните собственици, само за да бъдат игнорирани.

Криминалистическата следа води до Миряна Сполярич Егер, ръководител на Червения кръст. Източници от ЦРУ казват, че тя е

„част от Федералната разузнавателна служба на Швейцария. Тя е подготвяна с години (да участва) в различни държавни роли. Включително помощник на генералния секретар на ООН. Тя е свързана с Групата Октагон… нейният Twitter-акаунт е:

Mirjana Spoljaric @ICRCPresident… Боравете с това внимателно.“

Добре, г-жо Егер, можете ли дори да докажете, че азиатското злато, което вашите хора откраднаха, все още е на тази планета и желаете ли да го оставите да се използва за хуманитарни цели? Ако не, идваме да ви арестуваме.

Във всеки случай, ние сме сигурни, че нито НАТО, нито ХМ, скрити в техния подземен комплекс от бази около Женевското езеро, ще могат да манипулират американските въоръжени сили да ги защитят.

Пентагонът е твърде разсеян от имплозията на социалния ред в САЩ:

Кметовете на Ню Йорк, Лос Анжелис, Денвър и др. обявиха извънредно положение поради спираловидната престъпност и бездомността.

Джереми Крос, президентът на International Recovery Systems в Пенсилвания, казва, чене може да намери достатъчно изземващи хора или място, за да побере всички автомобили, които компанията му е натоварена да изземе.”

[zerohedge] (Пристига перфектната буря: „Масивна вълна“ от отнемане на автомобили и неизпълнение на заеми, за да предизвика катастрофа на автомобилния пазар и да осакати икономиката на САЩ)

Хиперинфлацията се разраства с покачване на цените на зеленчуците с над 80% през последните 12 месеца и 38% само през ноември. Яйцата са поскъпнали с 244%. Резултатът е, че 83% от американците намират за трудно да си позволят храна.

САЩ имат много храна; това, което се случва, е, че ХМ правят неща като убиване на пилета, за да изцедят повече пари от овцехората.

… пауза, елате пак …


 


Превеждай сам

„да създаде марионетна фалшива държава, наречена Косово“ – плюс големия завод за преработка на хероин, пазен от американска военна база.


 

Предишна статия

Новините днес 20 декември 2022 година

Следваща статия

Новините от 19 декември 2022 година

Други интересни