Новините на 16 декември 2022 години

Автор: Няма коментари Сподели:

Дойната крава за пари (версия 1)
Безкрайни ваксини
Еврейска фармацевтика

Фаучи: Доверете се на науката!


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

Не е важно кой гласува. Важно е кой брои гласовете. – Йосиф Сталин

296-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело, дълбоко затънал в блатото на либерализма!

Русия не е република, а олигархат с чиновническо-военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Цифров концентрационен лагер в Москва и в Санкт Петербург!?

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Павел Иванов

Путин и Набиулина | Локдаунът не е далеч?! | Куриерска стачка

Авто-превод

Отделно


Интервю с полк. Николай Марков

„КОНТРА“ с водещ СТРАХИЛ АНГЕЛОВ (7.11.2022)

Авто-превод

Отделно

 – В Б-я има установен елит, много елитарно общество, което е интегрирано в държавната власт и което само по себе си има мафиотска структура. Политическите субекти не носят вина за това.

Те носят вина само че не дават възможност на експертизата да разчисти политическото поле и политиците вече да си работят спокойно. Една шепа хора са във парламента.

Една шепа хора са тези, които въртят всичките тези 240 на пръста си. Тези 10 човека са част от този елитарен състав, който трябва да бъде профилактиран.

Трябваше много отдавна да бъде профилактиран. Не по политически признаци. Не ме разбирайте грешно. Става въпрос за лица, които са замесени в много тежки престъпления, включително и престъпления срещу републиката.


Подозрителни наблюдатели

Слънчеви изригвания, чудовищно голяма нишка, галактически полета | Новините със S0 | 16 декември 2022

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида

Украинският фронт – ракетен залп по Украйна | 16 декември 2022

Авто-превод

Отделно


Всичко върви

Съжалявам, но това е смешно

Авто-превод

Отделно


Бунтовнически новини

„Бяхме толкова лесно съблазнени от увереността в безопасността пред свободата“: Джули Понес

Авто-превод

Отделно


Полша търси отговори след един „подарък“, получен от украински служители

Началникът на полската полиция Ярослав Шимчик беше хоспитализиран, след като пакет с „подарък“, който получи, избухна, според международни доклади, след неотдавнашна поредица от подобни експлозивни инциденти с поща и пакети в цяла Европа, за които се смята, че са свързани с войната в Украйна.

В четвъртък Министерството на вътрешните работи на Полша потвърди: „Вчера в 7:50 сутринта е избухнала експлозия в стая в съседство с офиса на началника на полицията.“ Говори се, че Шимчик е получил само леки наранявания.

„По време на работното посещение на началника на полицията в Украйна на 11-12 декември тази година, където той се срещна с ръководителите на украинската полиция и Службата за извънредни ситуации, той получи подаръци, един от които избухна“, се посочва в изявлението.

Но точно това е различното и по-странното в този случай в сравнение с анонимните заплашителни пакети и в някои случаи бомби по пощата, изпратени до посолства и консулства в Европа през последния месец, които властите се опитваха да проследят: експлозията “ подарък“ всъщност идва от един от ръководителите на украинските служби, според полското правителство.

https://bgprevedi.com/alt-news-16-12-2022-29147-2/

Предишна статия

Видео: Кори отговаря на изтичането на показанията на Лиън Айзък Кенеди

Следваща статия

България ще има диктатор! БЪЛГАРИЯ я чака СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!

Други интересни