Не им вярвайте, лъжат ви! Всички днешни политици лъжат!

Автор: Няма коментари Сподели:

Всички днешни политици лъжат. Едни се борят за държавната субсидия, която никак не е малко /милиони/ в ръцете на някой набеден за политически лидер, а други се борят да “усвояват” европейските и национални фондове. Властта е опиат.

Истината е само една!

————————————————————————————————–

Никой и по никакъв начин не може да изкара вече България от икономическата катастрофа, поредната. Късно е! Имаше време, когато можеше да се случи, но вече не може. Преминаваме в авариен режим на приземяване без колестник и единственото адекватно поведение е да затегнете колана си. Този път много сериозно.

Средната стойност на годишния външен дълг през двете последни десетилетия е 1 милиард годишно. От тази година до катастрофата се планира външен дълг по 15 милиарда годишно!!!

————————————————————————————————-

Разбирате ли за какво говорим?

При напълно одържавена икономика /тип социалистическа/, въпреки различния външен вид който има България влиза в рецесия до броени месеци и няма връщане назад. Вероятно някои политически кръгове имат план да се възползват и от това положение, но само от нас зависи дали ще им дадем възможност да се гаврят по безобразен начин. Те го искат, защото знаят как се лови риба в мътна вода. Ловили са и пак искат да ловят!

Приятели,

От 1 до 15 милиарда външен дълг на година може да отиде само разбита отвсякъде държава. Опустошена. Разбиха я всички тунеядци досега и няма такива на които ръцете им са чисти, защото всички политици ядат дружно от държавната пара. От нашите данъци!

Разберете го и се събудете. Ние нямаме нужда от толкова партии, партийки и партийци. Имаме нужда от здрави личности, но и такива няма на хоризонта.

Мен ако питате момента е много подходящ за реванш! Време разделно.

                                                     Николай Марков                           

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ne-im-vyarvayte-lazhat-vi-vsichki-dneshni-politici-lazhat/26524 

Предишна статия

МАЛЪК ЛЪЧ СЛЪНЦЕ В ПСИХОАНАЛИЗАТА

Следваща статия

Видео: Кори отговаря на изтичането на показанията на Лиън Айзък Кенеди

Други интересни