Европа очевидно се разпада, и затова започнаха такива циркове – „преврат“ в Германия, сега арест в Европейския парламент

Автор: Няма коментари Сподели:

Европа очевидно се разпада, и затова започнаха такива циркове – “преврат” в Германия, сега арест в Европейския парламент. Има криза, чудят се какво да правят и измислят скандали.

Точно по същата схема се правят ислямизациите на Балканите през 17 век. Империята има проблеми, клати се, и султанът намира проблема в християните, които не се кланяли на Аллах. И това работи – отклонява вниманието и печели време.

Европа има сериозен проблем. Тя изначално не може да работи без ресурси, а нейните са изхабени. Хортуването десетилетия с Русия запълваше тази дупка. Сега всичко е погубено.

Припомням, че Европа има 2 големи похода на Изток, за да унищожи Русия и да заграби ресурсите. Това са Наполеон и Хитлер. Има и множество по-малки. Това е обективно неизбежно – без ресурси, Европа е нищо. Има технологии и квалифицирано население, но няма от какво да произвежда.

В момента газът е 10 пъти над поносимите нива. Това означава крах на химията и металургията. Токът също е 10 пъти нагоре. Всякакви енергоемки предприятия загиват. А то всички сериозни индустрии са енергоемки.

Има проблеми и при населението – сметките за ток, отопление и вода растат. Доходите – не съвсем.

Прави се опит за компенсация чрез печатане на Евра и раздаване на помощи. Но това усилва инфлацията, която и сега е огромна. А самата инфлация е още един проблем.

ЕС е пред пълен колапс и идиотите по върховете се чудят какво да правят. Измислиха какво – зрелища…

Но това няма да удържи дълго.

Китай изсмуква икономиката – при него има и евтина енергия, и евтин газ. Китай мълчи, но е големият победител от войната в Украйна. Заграбва реална индустрия.

Съюзът няма да удържи. И давай сега да арестуваме “корумпираните”. Това е същото като ловенето и изгарянето на “вещици” пред Средновековието.

Корупция в ЕС има. Още преди години един австрийски евродепутат им извади аферите в Европарламента. Показа как се краде и как ВСИЧКИ парламентарнигрупи са в играта, разпределят си постове, измислят командировки, лобират. Дори беше направено филмче за най-простото – депутати се “чекират” че са там, за да вземат парите за присъствие, и чекирането е направо си носят куфарите, и заминават на някъде 🙂 Заснеха ги така – на опашка за чекиране с куфари.

И…

Нищо.

Всичко беше потулено, австриецът беше заклеймен. И далаверата продължи…

Сега изведнъж са решили да хванат някоя и друга “вещица”. И нормално – ловят една гъркиня, че те гърците и те са малка държава, по-лесна жертва. То не е само тя виновна, цялата европейска пасмина е същото. Но нея хванаха, сега ще я горим на кладата…

Тая клада явно трябва да компенсира липсата на отопление и ток през зимата…

Всяка империя в криза избива към циркове и скандали. Те печелят малко време. Но малко…

Добри Божилов

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropa-ochevidno-se-razpada-i-zatova-zapochnaha-takiva-cirkove-prevrat-v-germaniya-sega-arest-v-evropeyskiya-parlament/26407

Предишна статия

Роберт Адамс | ЛУЧШИЕ САТСАНГИ ДЛЯ ПРОСЛУШИВАНИЯ [Просветление / Пробуждение]

Следваща статия

ПРОПАГАНДА ЗА ТЪПАЦИ

Други интересни