Новините днес 11 декември 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Кон за трансполова кокошка
Страхотна сделка за Русия
Русия си получи търговеца на оръжия
САЩ си получиха транито обратно


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

Не е важно кой гласува. Важно е кой брои гласовете. – Йосиф Сталин

291-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело, дълбоко затънал в блатото на либерализма!

Русия не е република, а олигархат с чиновническо-военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Цифров концентрационен лагер в Москва!? Призовките се издават чрез система за лицево разпознаване!

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Павел Иванов

Бунтове във ВСУ и суетата на Киев | Пристъп на патриотизъм | Измамването на Путин

38:18 – ние също, например, имаме много въпроси към известния блогър Юри Подоляка

Авто-превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, без превод

10.12.2022, На украинския фронт замириса на керосин

Отделно


Юри Подоляка, без превод

10.12.2022, Ще има ли удар по Банкова (където се разполага киевската хунта): или какво се опитва да постигне Киев с варварския обстрел на Донецк

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Следващият слънчев подем, риск за Нова Зеландия | Новините със S0 | 11 декември 2022

Авто-превод

Отделно


Моите местоимения са Преследване / Фаучи“ – собственикът на Twitter ИЛОН МЪСК ще публикува файловете в Twitter за COVID и д-р Фаучи

„Само още един локдаун, царю мой…“


Следващата новинарска мрежа

Родители СА ВЪЗМУТЕНИ, след като отвориха страница 38 от новата книга за „Образ на тялото“ на „Американско Момиче“ (Агендата Уок, Хапчета за блокоране на пубертета)

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида

Украинският фронт – пухкави диверсанти. Проблеми в Киев | 11 декември 2022

Авто-превод

Отделно


Една трета от всички работни места ще изчезнат до 2030

AI take over hospital jobs

До 2030 г. около 515 863 работни места се очаква да изчезнат във финансовата индустрия на Обединеното кралство според списанието Accountancy Today


Обединеното кралство ускорява плановете си за въвеждане на цифрова валута на централната банка „цифрова лира“.

CBDC-digital currency

Правителството на Обединеното кралство ще проведе консултация по случая за цифрова валута на централната банка „през следващите седмици“, обяви министърът на финансите Джереми Хънт.


Излагането на 5G-честоти причинява депресия, констатира официално проучване

5G frequencies cause depression, study says

Официално проучване установи, че излагането на честоти, използвани от 5G-комуникациите, причинява когнитивни проблеми при хората, включително развитие на депресия и други неврологични разстройства.


Световната здравна организация признава оркестрираните от WEF глобални блокирания като част от дневния ред на „Голямото рестартиране“

World Health Oranization admits WEF orchestrated global lockdowns as part of 'Great Reset' agenda

Световната здравна организация (СЗО) призна, че глобалните блокирания са били организирани от лидерите на Световния икономически форум (WEF) като част от тяхната програма за „Голямо рестартиране“ за света.

Световната здравна среща на върха, в партньорство със Световната здравна организация, наскоро проведе тридневна конференция с участието на 300 лектори и 3000 участници, за да проучи глобалния отговор на COVID-19 и бъдещите отговори за пандемии.

Член на Германско-западноафриканския център за превенция на пандемии (G-WAC), финансиран от Федералното външно министерство на Германия, призна пред репортер под прикритие на Rebel News (Бунтовнически новини), че повечето от политическите решения, препоръчани от Световната здравна организация (СЗО) по време на пандемията от COVID не се базираха на науката, а се основаваха на политическите идеологии на глобалистките елити.


Конгресът: „Джак Дорси е изправен пред 5 години затвор за лъжесвидетелстване“

Former Twitter CEO Jack Dorsey faces 5 years in prison for committing perjury to Congress

Бившият главен изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси е изправен пред присъда от минимум пет години затвор за това, че е излъгал Конгреса относно практиката на Twitter да забранява в сянка консерватори и независими гласове.

БГпреведи: Дали Илонският „преврат“ в Туитър ще донесе дългоочакваното разкритие на престъпленията на елита срещу човечеството не знаем. Ще видим, но има доста голяма доза спектицизъм поради това че император Илониус си играе на Троянски кон!


Шефът на НАТО се „страхува“ от пълномащабна война между Запада и Русия тази зима

NATO Secretary General Jens Stoltenberg

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг изрази опасения, че алиансът може да бъде въвлечен в пълномащабна война с Русия тази зима.


Президентът Болсонаро обещава да разруши новия световен ред: „Ще УМРА, борейки се за моята любима Бразилия“

President Bolsonaro vows to destroy the WEF

Бразилският президент Жаир Болсонаро обяви в петък, че възнамерява да се „бори до смърт“ за Бразилия и да попречи на глобалистките елити да извършат държавен преврат в любимата му страна.

Съобщението идва, след като бразилските военни официално обявиха Болсонаро за „истинския президент на Бразилия“ и започнаха да екзекутират предателските служители на Лула да Силва.


Мандатът на Байдън за промяна на пола е окончателно блокиран от Федералния съд

court

Федерален апелативен съд в петък окончателно блокира мандата на администрацията на Байдън да принуждава лекари и болници да извършват процедури, които противоречат на моралните им убеждения.

БГпреведи: Защо БайДъньо все още не е в затвора, дори само за онова „изтегляне“ на задника от Афганистан през авуст 2021, придружено с пърдене на стойност около 85 милиарда долара! Явно, ОЧЕВАДНО предателство! Реторичен въпрос…


Канадски подготвител

Убежището за оцеляване от военен клас е невероятно!

Авто-превод

Отделно


Украйна иска от НАТО остатъчни средствата за Афганистан

НАТО обмисля използването на фонд от 3,4 милиарда долара, предназначен за подкрепа на вече несъществуващото, подкрепяно от САЩ афганистанско правителство, за предоставяне на повече помощ за Украйна, съобщи Politico тази седмица.


Холандското правителство се опитва да затвори принудително 3000 ферми, за да се съобрази със „зелената“ програма

teaser image

Холандските фермери, протестиращи от месеци срещу радикалния „зелен“ план на правителството за намаляване на азотните емисии с 50% – 95% скоро може да се изправят пред принудително изкупуване на земята си.

„За селскостопанските предприемачи ще има схема за спиране, която ще бъде възможно най-привлекателна“, каза Кристиан ван дер Вал, министър на азота (забележете – МИНИСТЪР НА АЗОТА), наскоро в холандския парламент. Холандското правителство планира да закупи 3000 ферми с „пиков замърсител“ чрез фонд от 24,3 милиарда евро (25,6 милиарда долара).

Ван дер Вал каза, че на фермерите ще бъде предложена 100% стойност за земята им, но ако доброволните усилия се провалят, фермерите ще бъдат изправени пред принудително изкупуване.


Мисията е завършена: Космическият кораб Orion (Орайън) на НАСА пада в Тихия океан

Добре дошъл у дома, Орион. Мисията на Луната е завършена.


Лявото крило е в прахта“: Стелт-бомбардировач B-2 е повреден по време на аварийно кацане

Стелт-бомбардировач Northrop Grumman претърпя авария по време на полет и беше принуден да кацне във военновъздушната база Уайтман в събота вечерта. Бомбардировачът е получил повреди по време на кацането и се е запалил, според докладите.

…     https://bgprevedi.com/alt-news-11-12-2022-28992-2/

Предишна статия

ПРОПАГАНДА ЗА ТЪПАЦИ

Следваща статия

Иво Христов: България и Румъния са междинната територия между “Мордор” и “силите на светлината”

Други интересни