Европа трябва да бъде независима както от Русия, така и от Америка

Автор: Няма коментари Сподели:

Именно НАТО, а не Русия, пречи на Европа да има независими отношения с Русия. Агресивната позиция на НАТО срещу Русия дори след разпада на СССР, е предимно мотивирана от еврейското лоби за външната политика на Вашингтон. И от страха, че ако Европа се изплъзне от културната, военната и финансовата хватка на Америка, ще затопли отношенията си с богатата на ресурси и ядрено въоръжена Русия, а Западна Европа ще се върне към нормата си отпреди 1945 г. и политически ще се опълчи на либералния глобализъм.

Целта на НАТО е да крепи натиска на Америка върху Европа на всяка цена.

От ВСВ до Шарл де Гол (който беше свален по шаблона на „цветна революция“ през 1968 г.) силите от двете страни на Атлантика (Англия и САЩ) демонстрират, че никога няма да приемат икономически и военно независима Европа. Идете и прочетете писанията на еврейските автори, контролиращи американската външна политика – те открито го признават.

И така, това ни отвежда до трудните въпроси за онези нации, които през 20 век са имали търкания с Русия от нейната Съветска епоха. Трябва ли Германия да се съюзи с Русия, така че синергията между немската индустрия и руските газови ресурси и ядрени оръжия потенциално да изгонят Вашингтон от Европа?

Добавете и Китай към германо-руския съюз, и тогава е свършено с американския либерален световен ред,

насочен срещу белите хора и независимите вътрешни дела на народите, но дегизиран като „борба за човешки права“.

Не мога да си представя Русия да отглежда НПО-та, които подкрепят кастрацията на деца, масовата имиграция, унищожението на местните култури или насилственото преклонение пред чернокожите. Не и както правят САЩ и предполагаемите им съюзници в Европа и другаде.

Автор: Крис Блек

Превод: Иван Стаменов

Към пълната статия (на английски) »

* * *

Бел. И.С.: Доктрината на англоамериканската окултна ложа НЕ е мотивирана от „еврейско“ лоби. Някои или много автори може да са евреи по произход, но това не означава, че правят, каквото правят, заради „патриотични“ интереси. Те служат на ложа от черни окултисти, която предшества съвременните народи – за нейните (и своите) силно егоистични цели.

Целта на Америка е Европа, защото Европа в момента е средище на културната епоха, която е започнала през 16 век и ще продължи още 1500 години. Поради същата причина на мерника на черните окултисти е бялата (европейската, кавказката) раса. В нея, разбира се, влизат и етническите руснаци.

Тази важна насока от Рудолф Щайнер относно съвременната световна политика обяснява преди над 100 години защо англоамериканските черни окултисти ще направят всичко по силите си да попречат на обединение между Германия и Русия, а доколкото е неизбежно в някакъв бъдещ момент, ще опитат да го отложат максимално дълго и да го направят максимално скъпо, включително с „реки от кръв“.

https://www.otizvora.com/2022/10/15023/evropa-tryabva-da-bude-nezavisima-kakto-ot-rusiya-taka-i-ot-amerika/comment-page-1/#comment-56578

Предишна статия

Защо Клаус Шваб се подмазва на Китай?

Следваща статия

Бедността е болест и ние я лекуваме еп. 135

Други интересни