Новините на 7 декември 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

Не е важно кой гласува. Важно е кой брои гласовете. – Йосиф Сталин

287-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело, дълбоко затънал в блатото на либерализма!

Русия не е република, а олигархат с чиновническо-военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Цифров концентрационен лагер в Москва!? Призовките се издават чрез система за лицево разпознаване!

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Павел Иванов

Нова пандемия | 30 диверсанти в Ростов?! | Кремъл за мобилизацията

Олигархатът се научи да прави колосално количество пари от епидемиите. Затова ще има нови и нови епидемии в Русия.

Авто-превод

Отделно


Джорджа Мелони срещу Емануел Макрон: Причината за имигрантите

Министър председателят на Италия дава урок на Макрон относно причините за имиграцията от Африка през годините.

И двамата са завършили училището на Клаус Шваб за “Млади Световни Лидери“, така че не може да се каже, че те са врагове. Но както винаги, сред театъра разкриват и малко истини.

Ако познавате някой, който говори срещу имигрантите без да се замисля каква е причината хората да напускат домовете си, да рискуват живота си и да имигрират в страни, които не са приятелски настроени към тях, изпратете им това видео. Кажете им да разгледат многовековната история между западноевропейските страни и страните от континента Африка. Да видят какво “завещание“ са оставили тъй самонареклите се “развити страни“ и откъде идва всичкото им богатство, злато и ценни материали.

Отделно

БГпреведи: Паралел – Западът краде златото ни ей тъй…


Михаил Онуфриенко, без превод

Украинският фронт, сводка от 7 декември

Отделно


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (06-07/12/22): ВС на РФ продължават да увеличават натиска върху Донбас

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Доказателство за галактически лист от потоци, наблюдение на слънчева буря | Новините със S0 | 7 декември 2022

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида

Украинският фронт – ударите надълбоко | Обзор на фронта | 7 декември 2022

Авто-превод

Отделно


Байдън казва, че няма да посети границата на САЩ, защото „стават по-важни неща“


Нова Зеландия ще отнеме бебето от родителите, след като са поискали „чиста кръв“ за жизненоважна сърдечна операция

При шокиращ обрат на събитията новозеландските власти се опитват да вземат критично болно 4-месечно бебе от семейството му, след като родителите поискали да се използва „чиста кръв“ по време на жизненоважна сърдечна операция.

4-месечното бебе се нуждае от операция за стеноза на белодробна клапа, нарушение на сърдечната клапа. Майката на момчето казва, че иска да се използва „чиста кръв“, като твърди, че е „безопасна“ за нейното бебе.

Отчаяните родители молят лекарите да използват кръв, която не съдържа следи от иРНК, технология, използвана в много ваксини срещу Covid-19.


Правителството на Обединеното кралство разрешава ваксината на Pfizer/BioNTech срещу Covid за деца от 6 месеца до 4 години


Задължителните маски за лице в училищата се основаваха на политика, а не на доказателства

face masks in schools

Наскоро публикувани правителствени документи разкриха, че налагането на маски за лице в училищата се основава на политика, а не на доказателства.


Конгресът е готов да прекрати мандата за ваксините срещу ковид за войниците

US troops vaccine mandate

Конгресменът Майк Роджърс от Алабама, водещ републиканец в Комитета по въоръжените сили в Камарата на представителите, каза, че премахването на изискването за ваксинация е от съществено значение за придвижването на законопроекта за политиката на отбраната.

„Имаме реални проблеми с набирането и задържането на персонал във всички услуги. Това беше бензин в огъня, който изостря съществуващия ни проблем“, каза Роджърс. „И президентът каза, знаете ли, пандемията свърши. Време е да осъзнаем това и да премахнем тази ненужна политика.“

БГпреведи: Забелязваме че липсва език който да осъди ваксините, че са причинили доста увреждания!


Клаус Шваб се похвали, че WEF проникна в Канада, сега те евтаназират 3% от смъртните случаи годишно

Канада беше напълно инфилтрирана от Световния икономически форум на Клаус Шваб и политиките на правителството на Трюдо сега отразяват пълния ужас на дневния ред в Давос.

Обезлюдяването е основната цел на Световния икономически форум през следващите години и Канада има преднина пред света в това отношение. Според последните данни Канада е евтаназирала 10 000 души миналата година.


Китай е изправен пред „зимна вълна“ от смъртни случаи, тъй като Пекин облекчава политиките за нулева толерантност за ковид въпреки скока на заразата

Китай смекчи стратегиите си за нулева Covid, за да предотврати по-нататъшни обществени вълнения и да стимулира отслабващия икономически растеж. Новите мерки, позволяващи домашна карантина и влизане в обществени зони без тестване, бяха обявени след среща на Политбюро на Китайската комунистическа партия. Те очертаха важността на стабилизирането на икономиката, отколкото на борбата с Covid.


Федерален съдия във Вашингтон отхвърли дело срещу саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман във вторник за убийството през 2018 г. на колумниста на Washington Post Джамал Хашоги, позовавайки се на предоставения имунитет от президента Джо Байдън.

https://bgprevedi.com/alt-news-07-12-2022-28870-2/

Предишна статия

Лети ли камионът с боклука?

Следваща статия

Украйна в духовен план се саморазрушава под напора на западното влияние

Други интересни