Изгубените племена на Израел и космическите нацисти излизат от килера, докато сатанинското управление рухва!

Автор: Няма коментари Сподели:

Няма съмнение, че планетата Земя преминава през промени, които са отвъд библейските пропорции. Ето защо едно древно тайно общество – с корени, връщайки се към библейския Яков в Египет – както и космически нацисти на летящи чинии излизат от килера. Това се случва, защото една езотерична война, която бушува от хиляди години, е към своя край. Това, на което сме свидетели, е краят на хилядолетното сатанинско управление на тази планета.

Това се вижда от огромните промени, настъпили в правителствата по света, най-вече миналата седмица в Китай, Съединените щати, Израел и Бразилия.

Нека започнем със събитията в Китай, защото те държат ключа към много други неща, които се случват и предстои да се случат.

Китай беше шумно рекламиран от най-висшия сатанист Клаус Шваб Ротшилд (Ротшилд = червения щит на сатаната) като модел за тяхната дигитална животинска ферма за Нов световен ред.

[V1] (Китайската армия се разгръща в Сюджоу (Сужоу))

Планът на сатанистите за тази планета беше генетично да модифицират всеки човек в подчинение от тип селскостопанско животно, да поставят микрочипове в мозъците им и да контролират всеки аспект от живота им чрез постоянно, натрапчиво цифрово наблюдение. С други думи, буквално да превърнат планетата в гигантска човешка ферма.

Комунистическият Китай стигна най-далеч към тази цел. Всички китайци получиха цифрови документи за самоличност и цялата страна беше покрита с камери, които можеха незабавно да идентифицират всеки човек в страната. Тези, които не се подчиняват, няма да могат да се возят на влакове, да имат достъп до банкови сметки, да купуват храна и т.н.

След това биооръжията и електромагнитните смъртоносни лъчи (5G) бяха използвани като извинение за налагане на пълно подчинение на населението. Всички сме виждали тези изображения на контролираните от ИИ хора в бели костюми, които налагат системата.

[V2] (Китайската ковидна полиция е навън в операция)

[A1] (Учен, работил в лабораторията в Ухан, казва, че COVID е създаден от човека вирус)

Да, но сатанистите подцениха китайците. Китайската история показва, че хората ще се примирят с много, но когато се достигне определена точка, те едновременно избухват в бунт.

Точно това се случи миналата седмица, след като азиатските тайни общества се мобилизираха. Първо, най-добрият изпълнител и бивш китайски президент Дзян Дзъмин почина внезапно „след дълго боледуване“. След това полицаи и войници се намесиха и започнаха да демонтират съоръженията за PCR-тестове и да арестуват зомби-насилниците в бели костюми.

Фото от 05.12.2022

[V3] (Китайска полиция конфронтира белите ковидни костюми)

[V4] (Китайски пожарникари разрязват ковидните огради)

Азиатските тайни общества също са наясно, че така наречената пандемия е комбинация от 5G-електромагнитна атака с освобождаване на вируси от контролирани от Ротшилд лаборатории в Китай.

[A1] (Учен, работил в лабораторията в Ухан, казва, че COVID е създаден от човека вирус) … повторение в оригинала …

Неслучайно Клаус Шваб Ротшилд беше забелязан в хотел Waldorf Astoria във Вашингтон миналата седмица.

Клаус Шваб Ротшилд във Вашингтон

Малко след тази поява излязоха съобщения, че Шваб е починал.

Фото от 05.12.2022
Клаус Шваб получава втори инфаркт според Continental Telegraph, ‘непотвърдено’

[A2] (Имал ли е Клаус Шваб „втори инфаркт“? Вероятно само слухове в социалните мрежи)

Ето какво каза източник от Обществото на белия дракон (WDS):

„Този слух се разпространява, тъй като Шваб е задържан от военния съюз на Белите шапки. Този Шваб може да не се види повече. В момента се подготвя аватар. Не се притеснявайте, тъй като Алиансът също е наясно“.

WDS също изпрати представител миналата седмица, за да се срещне с ръководителя на древното японско общество, известно като Yatagarasu (Ятагарасу) или трикраката врана. Това е групата, която твърди, че е основала религията Шинто, след като една трикрака врана ги е отвела в Япония в древни времена. Членовете на тази група твърдят, че произхождат от древното изгубено израелско племе на Ефраим, както и от членове на свещеническото племе на Леви. Те твърдят, че могат да изрецитират своя произход от сто поколения назад до библейския Яков в Египет.

В този контекст е интересно да се отбележи, че Шинто е много подобен на древната египетска религия, включваща поклонение на бога на слънцето и годишно парадиране на светилища.

Мистериозната група Октагон в Швейцария също твърди, че има древен египетски произход.

Вероятно не е съвпадение, че срещата с WDS беше свикана, защото Yatagarasu казват, че – под надзора на Червения кръст в Швейцария – те притежават около 5 трилиона долара от златото на японския шогунат Токугава. Причината да имат златото, казват те, е, че шогунатът винаги е бил управляван от тях. Те твърдят, че така наречената битка при Секигахара, когато шогуните уж обединяват Япония, никога не се е състояла. Вместо това последният шогун Токугава беше убит в „битката при Яманака“ и заменен от аватар под техен контрол.

Така или иначе подписалата златото е императрица Мичико. Тя беше готова да го предложи като обезпечение за основаването на световна агенция за планиране на бъдещето, каза представителят на Yatagarasu.

За да придаде тежест на ситуацията, този човек притежаваше масивно злато и много богато украсен трон, за който твърдеше, че принадлежи на императорите Мин. Беше толкова тежък, че друг мъж и аз не можахме да го накараме да помръдне дори и частица. Не ни позволиха да го снимаме.

Интересното че този трон се намира там, е че Червено-зеленото азиатско тайно общество използва датата на смъртта на последния император Мин като свой таен код. Техният дългосрочен план е да възстановят управлението на Мин в Китай. Следователно, повторното появяване на този трон би било от голямо значение за тях. Имайте предвид, че повечето от китайското политбюро, както и висшите лидери на Тайван вероятно са членове на това общество.

Азиатското тайно общество в момента проверява фактите на твърденията на Yatagarasu с разследвания, които се правят в Швейцария и другаде.

Това предложение може да е направено по това време, защото руснаците подготвят армия от 700 000 души, която може да превземе по-голямата част от Западна Европа, включително Швейцария, тази зима.

[V5] (Гилбърт Доктороу за Украйна)

Има много признаци, че Европа е на път да падне.

Например Сергей Наришкин, директорът на Службата за външно разузнаване на Русия (СВР), излезе публично, за да заяви, че полското правителство планира да проведе референдуми за поглъщане на части от Украйна към Полша. Въпреки това източници от полското разузнаване казват, че правителството също планира да се евакуира в Лондон в случай на руска инвазия.

Европейците така или иначе не искат да воюват с Русия от името на НАТО. Ирландският член на Европейския парламент Клеър Дейли говори от името на мнозина, когато каза, че „терорът, смъртта, беззаконието, изнасилванията, бедността, гладът… това е наследството на НАТО“.

[V6] (Европарламентаристката Клеър Дели говори истина)

Освен това финландският премиер Сана Марин призна миналия петък, че Европа „не е достатъчно силна“, за да се противопостави на Москва без англосаксонска помощ.

[A3] (Войната в Украйна показва, че Европа „не е достатъчно силна“: финландският премиер)

Англосаксонската армия обаче няма да се бие от името на контролирания от ХМ фашистки ЕС, съгласни са множество източници.

Американците по-специално са твърде обвързани с необявената гражданска война в САЩ и продължаващата процедура по фалит на корпорацията Съединени американски щати, за да се интересуват от Трета световна война с Русия.

Собствениците на корпорацията сега отчаяно се опитват да получат пари за оцеляване, като искат от света 1 трилион долара, за да помогнат за „възстановяването на Украйна“.

[A4] (Мозъчният тръст на окръг Колумбия призовава Америка да „инвестира“ в плана на Зеленски за реконструкция за 1 трилион долара)

[A5] (Помощта на Съединените щати за Украйна: инвестиция, чиито ползи значително надвишават нейните разходи)

Разбира се, точно както повечето от парите, които вече се предполага, че са отишли в Украйна, те планират да ги изперат обратно към себе си чрез обмен на криптовалута. Този път те няма да получат нито стотинка.

[V7] (Дайте ми 1 трилион да ги изпера)

Със сигурност китайците няма да хвърлят повече пари. Говорителят на външното министерство Джао Лиджиан миналата седмица публично обвини Съединените щати в „принудителна дипломация от заплаха със сила до политическа изолация, от икономическа санкция до технологична блокада“ и в „дълъг опит в разпространението на дезинформация“. От операция „Присмехулник“, която подкупи и манипулира медиите за пропагандни цели… до флакон с бял прах и инсцениран видеоклип на „Белите каски“, цитиран като доказателство за водене на войни в Ирак и Сирия… и след това до измислената лъжа на века да опетни политиката на Китай в Синдзян. Той също така отбелязва, че САЩ „не са били във война само в продължение на 16 години през своята почти 250-годишна история“.

[A6] (Китай настоява САЩ да установят правилния начин за разбирателство между две големи страни: говорител на външното министерство)

Не само Китай, но и останалият свят сега отказва да финансира този престъпен режим.

Ето какво трябваше да каже източник от иранското правителство за американския корпоративен режим: „На цялата планета й е дошло до гуша от вас, сатанисти, и е решена да ви помете на бунището на историята.“

Неизбежното разпадане на американската корпорация вероятно ще бъде финансово.

Известният икономист Нуриел Рубини очаква краят да дойде под формата на лавина от фалити:

Той казва, че годините на пари с нулева лихва държаха на повърхността маса неефективни компании, но сегашната инфлация – подхранвана от същите свръхразхлабени фискални, парични и кредитни политики – сложи край на тази финансова ‘Зора на мъртвите’. Тъй като централните банки са принудени да увеличат лихвените проценти в опит да възстановят ценовата стабилност, зомбитата изпитват рязко увеличение на разходите си за обслужване на дълга.

[A7] (Неизбежният крах)

Други казват, че 2,5 квадрилиона долара в деривати, държани от банките, ще доведат първо до колапс на финансовата система. „Вече започна да се пропуква. Не може да бъде спряно“, казва източник от Мосад.

[A8] (Банките, класирани по деривати)

Банките, класирани по деривати

Има и признаци, че собствениците на американската корпорация, които се крият в Швейцария, изпитват проблеми. Полеви източник от следващото събитие на WEF във Давос в края на януари казва, че „очевидно те се опитват да спестят пари за всеки аспект на събитието (технически, кетъринг и т.н.)“.

Източникът има две предположения защо:

  1. Местните швейцарски компании започнаха да бойкотират WEF
  2. WEF вече нямат пари

Във всеки случай този лагер за бездомни близо до Белия дом символизира сегашното състояние на тяхната американска корпоративна колония. Няма да се изненадам, ако актьорът, който играе „Джо Байдън“, живее в една от тези палатки.

Авто-превод

Лудешки лагер за бездомни, създаден до Белия дом във Вашингтон

Отделно

Когато дойде фалитът; същото ще стане и със справедливостта, обещават източници от ЦРУ. Един човек, която отдавна трябваше да бъде изправена пред справедливостта, е Килари Клинтън Рокфелер (Килари е игра на думи, убийцата Хилари). Тук можете да я гледате как се хвали как Биг Тек (големите технологични компании) ще изключат машините за гласуване.

[V8] (Килари говори за нагласяване на изборите)

[V9] (Стийв Банън за изборната измама)

След това идва цялата работа с Хънтър Байдън. Ето текстово съобщение, изпратено от Хънтър до Хали Байдън през 2018 г., в което се казва, че е участвал в „посредничеството на сделка с Владимир Путин“, а Китай е арестувал „оперативни служители на ЦРУ в Китай“ като отмъщение за това, че правителството на САЩ арестува неговия „клиент, шефа на разузнаването на Китайската народна република.“

Това беше намерено на лаптопа на Хънтър Байдън:

Имейлът на Хънтър до Холи
…отмъщението на китайците при изгонването и арестуването на американски заподозрени агенти на ЦРУ в Китай…
Бащата кандидатства за президент

В Канада Джъстин Кастрюдо също закъснява за срещата си с правосъдието. Примамващото Русия правителство на Джъстин Кастрюдо сега е нефункциониращ обект за смях на целия свят.

[V10] (Кастрюдо е обект за смях на целия свят)

Демократични свободи в Канада и Китай; Джъстон Трюдо за протестите
Канада е добро място за комунизма
Стерилизирайте вече депресирани деца, отрежете части от тялото им, намалете броя им за срещи с противния пол до нула, елиминирайте шанса им да имат семейство, превърнете ги в доживотни медицински пациенти…
И след това легализирайте евтаназията за депресия. Това е Канада.
Лицемерието на CNN за Китай
Отляво – критика на неваксинираното малцинство
Отдясно – поддържат хората протестиращи в Китай срещу политиките за ковид

Само въпрос на време е лицемерният масов убиец чрез ваксина Кастрюдо да бъде обесен. Разбира се, оригиналът така или иначе отдавна е изчезнал и хората, които манипулират младия му аватар, ще бъдат обесени, обещават източници от Канадската тайна разузнавателна служба.

Тези хора също няма да могат да избягат в Израел. Там евентуалният министър-председател Бенямин Нетаняху разкритикува действията на отиващия си премиер Яир Лапид в петък, твърдейки, че той се опитва да убеди офицери от армията да се надигнат срещу правителството.

[A9] (Израелският премиер Яир Лапид подбужда армията към бунт срещу правителството: Нетаняху)

Източници на Мосад казват, че израелската армия, подобно на колегите си в САЩ и Бразилия, предприема действия срещу сатанистите.

В Бразилия военните се разполагат в цялата нация, тъй като ежедневно се провеждат рекордни демонстрации срещу избрания за сатанист президент Лула. Там нещата се очаква да стигнат до връхната си точка на 12 декември, когато трябва да бъде предадена властта, казват източници от ЦРУ. Бразилски военни източници обещават масови арести на сатанисти.

[V11] (Бразилските военни се разполагат за Болсонаро)

[V12] (Бразилските военни се готвят да вземат връх над корупцията)

Мъск излага бразилската измама
Възможно е персоналът на Туитър да е отдал предпочитание на кандидатите от лявото крило.

[V13] (Едуардо Болсонаро)

С падането на Израел, Украйна, САЩ и други крепости, изглежда, че скоро сатанистите няма да има къде да се скрият. Може би могат да отседнат в хотел „илюминати“ в Обединените арабски емирства.

Добре, нека сега се обърнем към космическите нацисти, за които споменахме в началото на този доклад. Източници от нашата тайна космическа програма казват, че денят, в който антигравитационните и други футуристични технологии ще бъдат споделени със света, идва скоро.

Нацистката зам.-мин.-предс. Фриланд е хваната (Канада)
Бренда Милър попита Фриланд дали Тамара Лич е терористка
Тя каза че не е нейна работа да маркира терористи
Но нейните бележки предлагат друго
Нацистката зам.-мин.-предс. Фриланд е хваната (2)

Като част от това „отваряне“, новосформираното Централно командване на космическите сили на САЩ беше активирано на 2 декември и ще бъде базирано във военновъздушната база Макдил, Флорида.

[A10] (Космическите сили създават компонент в Централното командване на САЩ)

За да покажат технологията, която притежават тези хора, те ни изпратиха следните видеоклипове. Накарахме експерт да ги проучи кадър по кадър и да казва, че изглеждат оригинални.

1. [V14] Създаване на проекта Синият Лъч над Компания, Италия

2. [V15] Извънсветовен дрон с плазмена енергия над Бразилия

3. [V16] Антигравитационен кораб на ТКП (Тайната космическа програма) влиза в планина

Както винаги, ние ще повярваме 100% само когато сами действително се повозим на едно от тези неща. Надяваме се, че този ден ще бъде скоро.

https://bgprevedi.com/lost-tribes-of-israel-and-space-nazis-come-out-of-closet-as-satanic-rule-collapses-28805-2/

Предишна статия

Феномена лечител Марин Минчев със специална дарба да вижда енергийните структури и системи в тялото

Следваща статия

Новините днес 05 декември 2022 година

Други интересни