Фулфорд: Англо-германските и руските сили се готвят да се придвижат към Швейцария

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Военните и разузнавателните агенции на Запада взеха решение да окупират военно Швейцария, за да арестуват висшето ръководство на хазарската мафия, съгласни са множество източници. Швейцарските въоръжени сили са помолени да стоят настрана и да не оказват съпротива, тъй като тази операция не е насочена срещу швейцарския народ или нация. Целта на атаката ще бъде BIS, различни агенции на ООН с извънтериториални правомощия (чиито централи не са на швейцарска територия), комплексът на Ротшилд в Цуг и огромният комплекс от подземни бази по протежение на швейцарско-австрийската граница, казват те.

В потвърждение, голям военен ход е неизбежен. Бившият полковник от американската армия Дъглас Макгрегър казва, че украинската държава ще бъде довършена от 700 000 руски сили през следващите няколко седмици, след като земята замръзне.

[V1] (Полковникът от американската армия Дъглас Макгрегор)

Швейцария ще бъде атакувана приблизително по същото време, съгласни са множество източници.

Паралелен военен ход ще бъде извършен за окупиране на Ню Йорк и Силиконовата долина, както и комплекса Microsoft/Amazon в Сиатъл, добавят източниците. Отново тази операция е насочена към почитащите Сатаната гангстери, а не към гражданите на тези региони, казват те.

Една от ключовите цели на тази операция ще бъдат „Самджасе-Анунаките от Плеядите с прякор „Чичо Сам“.

Швейцарските патриоти идентифицираха този човек като един от върховните лидери на хазарската мафия.

Авторът многократно бе канен в Швейцария, за да посети „извънземните“ западни тайни общества от най-високо ниво, като Черното слънце и свободните П3-масони, от които те твърдят, че получават заповеди. В същото време MI6 и азиатските тайни общества предупредиха автора да не ходи, защото „това е капан“.

Независимо от това какво е вярно или не за „извънземните“, съдебно доказуем факт е, че хората, намиращи се в BIS, Цуг и др. се опитват да убият по-голямата част от човешката раса. Също така е вярно, че те претендират за независимост от всяко правителство на земята. Например дори на швейцарските полицейски власти е забранено да влизат в BIS. Ето защо е разрешена военна операция за залавянето и обезвреждането на тези масови убийци.

За да разберем мащаба на престъпленията, извършени от тези чудовища, решихме да публикуваме списък на известни отрови, открити във ваксини, който ни беше изпратен от Световния лекарски алианс:

Ето само НЯКОИ съставки на ваксината.

Те се ИНЖЕКТИРАТ на вас и на вашите деца;

◾Формалдехид/формалин – Силно токсична системна отрова и канцероген.

◾Бетапропиолактон – Токсичен химикал и канцероген. Може да причини смърт/трайно нараняване след много кратко излагане на малки количества. Корозивен химикал.

◾Хексадецилтриметиламониев бромид – Може да причини увреждане на черния дроб, сърдечно-съдовата система и централната нервна система. Може да причини репродуктивни ефекти и вродени дефекти.

◾Алуминиев хидроксид, алуминиев фосфат и алуминиеви соли – невротоксин. Носи риск от дългосрочно мозъчно възпаление/подуване, неврологични разстройства, автоимунни заболявания, Алцхаймер, деменция и аутизъм. Той прониква в мозъка, където се задържа за неопределено време.

◾Тимеросал (живак) – невротоксин. Предизвиква клетъчно увреждане, намалява окислително-редукционната активност, клетъчната дегенерация и клетъчната смърт. Свързан с неврологични разстройства, Алцхаймер, деменция и аутизъм.

◾Полисорбат 80 и 20 – преминава през кръвно-мозъчната бариера и пренася със себе си алуминий, тимерозал и вируси; позволявайки му да навлезе в мозъка.

◾Глутаралдехид – токсичен химикал, използван като дезинфектант за чувствителното към топлина медицинско оборудване.

◾Фетален говежди серум – събран от говежди (кравешки) фетуси, взети от бременни крави преди клане.

◾Човешки диплоидни фибробластни клетки – абортирани фетални клетки. Чуждата ДНК има способността да взаимодейства с нашата собствена.

◾Бъбречни клетки на африканска зелена маймуна – могат да пренасят причиняващия рак вирус SV-40, който вече е заразил около 30 милиона американци.

◾Ацетон – може да причини увреждане на бъбреците, черния дроб и нервите.

◾E.Coli (Ешерихия коли – в ла*ната, силно токсична бактерия) – Да, правилно прочетохте.

◾ДНК от свински (порсин) цирковирус тип-1

◾Човешки ембрионални белодробни клетъчни култури (от абортирани фетуси)

Проверка на фактите, както направих аз, съставките на ваксината са тук:

[A1] пидиеф (Сводка на неактивните съставки на ваксините; т.е., неактивно вещество, което служи като носител или среда за лекарството или за друго активно вещество)

Смъртност от ваксините. Червеното са неваксинираните, а синьото – ваксинираните. Източник: CDC

Това е само върхът на айсберга. Ето още един пример:

Големи количества химикали, свързани със сърдечни заболявания, диабет, ендокринни нарушения, рак, мозъчни увреждания, астма, увреждания, рак, вродени дефекти и безплодие, са открити в популярни дамски превръзки, продавани в Индия, според проучване, направено от базирана в Делхи екологична НПО. Най-високите концентрации на тези химикали са открити в така наречените органични продукти.

[A2] (Големи количества вредни химикали, открити в дамските превръзки: Проучване)

Въпреки че това изследване е в Индия, можете да сте сигурни, че такива отрови ще бъдат открити в дамски превръзки по целия свят. Подобни отрови могат да бъдат открити в шампоани, пасти за зъби и преработени храни и т.н. Това е умишлено отравяне, защото, ако беше само печалба над изчислението на безопасността, тогава никой нямаше да си направи труда да сложи тези скъпи химикали в ежедневните продукти.

Спомнете си, че така наречените западни лидери (които са предимно аватари с контролиран ум като Джо Байдън и Джъстин Трюдо), както и хора като Илон Мъск и фалшивия Доналд Тръмп (този, който се появи след 31 януари 2020 г.), всички те настояваха за тези ваксини.

По този начин тези „лидери“ са виновни за масови убийства, защото сега е доказано, че тези, които са взели така наречените ковид-ваксини, умират с много по-висок процент от тези, които не са.

Същите тези фалшиви „лидери“ също се опитват да използват ваксините и отровите, за да превърнат онези, които не умират, в човешки селскостопански животни. Както казва Аватарът на Джордж Сорос, ваксините са използвани и като „инструмент за контрол“.

[V2] (Аватарът Сорос за ковидната измамодемия)

Байдън подписа декларацията на Г-20, за да принуди американците да използват паспорти за ваксини за международни пътувания.

[A3] (Байдън подписва декларация на Г-20, с която се съгласява да принуди американците да използват паспорти за ваксини за международни пътувания)

Канадският министър на престъпността Джъстин Кастрюдо отива толкова далеч, че се опитва да наложи психиатрични лекарства за онези, които отказват инжекции с иРНК или какъвто и да е вид ваксинация.

[A4] (Канада ще въведе задължително психиатрично лечение за тези, които отказват инжекции с иРНК или всякакъв вид ваксинация.)

Тъй като 88% от канадците отказват по-нататъшни ваксинации, можете да познаете какво ще се случи скоро с Кастрюдо и неговите колеги-предатели.

Канадците отказват удара. 80% от канадците игнорират искането на Трюдо да останат „актуално“-ваксинирани
Ако аз не бъда ваксиниран, аз съм 100% защитен от страничните ефекти на ваксината и съм 99.8% защитен от ковид.
Локстеп. „Новият световен ред“ от Ралф Епърсън, написана през 1989, вижте този параграф.

(Нашето разследване не намери горния текст, описващ детайлно днешната ситуация с ковида.)

Не забравяйте, че тези престъпници също убиват деца в индустриален мащаб. За най-новото доказателство за това вижте прикаченото видео на бивш агент на ЦРУ, който свидетелства, че Obamacare е създадена специално за трафик на деца.

[V3] (Бивш от ЦРУ за Обамакеър)

[V4] (Руски войник говори)

Изложи правителството на САЩ за детски трафик.
Служители на Дисни са арестувани всяка година от 2012.

Както става ясно от информацията по-горе, всеки военен офицер, който се съпротивлява на движението срещу крепостите на ХМ, ще се самоопредели като предател на човешката раса и трябва да бъде незабавно екзекутиран.

Това лице, което ти правиш когато опитваш да убиеш всички, и случайно ги събуждаш

Добре, нека сега да разгледаме някои от последните битки във войната за освобождаване на планетата Земя. След срещата на Г-20 ХМ използва оръжие с насочена енергия за да атакува

Индонезия. Източници на индонезийската разузнавателна агенция твърдят, че станалото на 21 ноември земетресение …

[A5] (Броят на загиналите при земетресението в Индонезия надхвърли 250 – като много от жертвите деца са заровени живи в училище – докато продължава търсенето на оцелели, заключени под развалините)

… „не беше естествено явление.“ Това беше направено като предупреждение към индонезийското правителство, че ако не предадат много голямо количество обработено злато, което се съхранява в столицата в специфичен склад под военна охрана, ще последва „голямо земетресение“. Алиансът обеща на индонезийците, че всяка подобна атака ще бъде посрещната с отмъщение под формата на удар срещу Ла Палма и други цели.

Земетресението в Джакарта

Във всеки случай, този опит за изнудване е допълнително потвърждение, че Рокфелер и техните съюзници от ХМ не са успели да получат финансиране, за да продължат своето клоунско шоу на Г-20 / ООН много дълго.

Това може да се види в продължаващата икономическа имплозия на окупираните от ХМ Съединени щати и Западна Европа. В последния знак за това пристанищата на западното крайбрежие на САЩ са празни и коледната разпродажба за Черния петък в САЩ беше пълен провал.

[A6] (Превозвачите са „в режим на паника“, тъй като рецесията захапва, предлагайки „луди“ океански тарифи)

[A7] (Потребителската икономика се срина напълно – „Това е призрачен град“ за празнично пазаруване навсякъде)

Ето защо председателят на Европейския съвет Шарл Мишел отива на мисия в Китай тази седмица, за да получи финансиране за „свят с ООН в центъра“.

[A8] (Шефът на Съвета на ЕС Мишел планира да върви по добра линия с пътуването си до Китай)

Той ще се върне с празни ръце, защото ООН доказа, че е корумпирана и некомпетентна частна институция. Очаква се китайците да предложат да включат доброжелателните и функционални части на ООН в нов световен орган, който ще бъде със седалище в Азия. Китайците искат централата да е в Лаос, но това все още не е решено.

Във всеки случай не изглежда, че сегашното китайско ръководство нито в Тайван, нито в комунистическия Китай ще вземе решението.

Китайският народ е в открит бунт срещу тях заради съучастието им в престъпленията за ковид / ваксините. Миналата седмица марионетният президент на ХМ на Тайван Цай Инг-уен подаде оставка като ръководител на управляващата Демократична народна партия (ДНП), след като беше победена на местните избори.

Междувременно в континенталния Китай комунистите направиха неуспешен опит да запазят народа си послушен, като замъглиха трибуните на стадиона в Катар, така че хората им да не знаят, че светът е тръгнал напред и да не се маскират!

[V5] (Китайските медии замъглиха образа на седящите по стадионите хора)

Вместо това в цялата страна избухна открит бунт заради ковидния тоталитаризъм, както показват тези видеоклипове.

[V6] (Ковидни сблъсъци в Китай)

[V7] (Китайците отблъскват най-сетне)

[V8] (Китайците избухнаха)

„Белите костюми в стил hazmat (опасни материали) се носят от програмирани ИИ-хора“, казват източници от тайната космическа програма.

Бунтове, подобни на тези в Китай, стават по цялата планета.

В Бразилия президентът Жаир Болсонаро предостави на съдилищата доказателства за изборните измами от преди повече от десетилетие (в САЩ това е отпреди две десетилетия). Болсонаро изпрати следното съобщение до хората си в социалните медии:

Ние не стоим на едно място, ние действаме в рамките на четирите реда от конституцията и ще има много арести. Ще има бомбастичен скандал, с международен отзвук, това не е преврат, това е справедливост.

Болсонаро говори на хората
Болсонаро – Изборният съд да го декларира за победител

[A9] (Партията на бразилския Болсонаро подава документи за анулиране на изборите поради липса на контрол на изборните машини)

Междувременно тихият изкривен Лула не е добре. След престоя си в болница за лечение на проблеми с гърлото, сега лекарите са му забранили да говори, така че той общува с ръкописни бележки.

Лула има проблеми с гърлото

Междувременно в Малайзия Ануар Ибрахим беше назначен за министър-председател от крал Султан Абдула Султан Ахмад Шах. Очаква се премиерът Ануар да каже на света истината за полет № 370/17 на малайзийските авиолинии.

[A10] (Ануар Ибрахим от коалицията PH е обявен за 10-тият министър-председател на Малайзия)

Има подобни действия срещу ХМ по целия свят.

Турция е готова да се изправи срещу измамните, крадящи петрол сили на ХМ в Близкия изток. „Скоро ще използваме нашите танкове и артилерия, за да унищожим терористичните корени. Няма да информираме Русия или Съединените щати за планирани удари по цели в Сирия и Ирак“, обяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган на 22 ноември.

[A11] (Турският президент обяви възможност за трансгранична наземна операция)

[A12] (Преглед на пресата: Ердоган не актуализира Русия относно операцията в Сирия, а Токаев очертава нови политики)

Египтяните, саудитците, сирийците и други подкрепят този ход, твърдят източници от Близкия изток.

Междувременно в Африка правителството на Гана работи върху нова политика за закупуване на петролни продукти със злато, а не с резерви в щатски долари, каза вицепрезидентът Махамуду Бавумиа във Facebook в четвъртък.

[A13] (Гана планира да купува петрол със злато вместо със щатски долари)

Очаква се други африкански нации да последват този ход, който ще сложи край на вековната кражба на ресурсите на този континент (вижте картата по-долу).

Африка: или как другите страни крадат всички ресурси под знака на „демокрацията“

Действие има и в Европа. Например във Франция миналата седмица патриоти удариха аватара на предателя Еманюел Макрон.

[V9] (Макрон е атакуван)

В предположителната хазарска световна столица Астана (сАтана) избухнаха огромни антиправителствени бунтове.

[V10] (Протест в Астана)

Полските освободителни сили също се присъединяват към битката с действия за освобождаване на Европа. Източници от полската разузнавателна агенция казват, че сегашното корумпирано полско правителство „е дало всичко най-ценно на масоните в замяна на фалшиви обещания за защита“. В резултат на това те казват, че „самолетите, които кръжат над Полша, контролират полското правителство (вероятно е вярно и в други страни)“. Полша е потисната, защото „има това, което американците нямат, хора с високо съзнание, те не искат да си сътрудничат, не харесват плановете им за войни и грабеж; те искат да бъдат суверенни.“

Полското разузнаване също предостави това, което те твърдят, че е информация от дъщерята на Клаус Шваб Ротшилд за ХМ. Според нея, „за да си на власт, трябва да следваш правилата и да ядеш сърцата на невинните“ [Както кралица Елизабет II призна на автора]. Тя също така казва, че децата на Илон Мъск участват в тези ритуали и това е нормално за тях, те са научени по този начин. „Децата се вземат от бедни страни, купуват се за малки суми“, казва тя.

Този вид дейност и много други ще се появят, след като Швейцария, Украйна и САЩ бъдат освободени.

След това големият въпрос е кога ще разберем истината за Антарктида? На този фронт излязоха някои много интересни новини, както отбелязва статията, свързана по-долу.

„Учените може да са открили нещо необозримо масивно, живеещо под Антарктида“

Според проучване, публикувано в Frontiers in Marine Science, изследователите са открили масивен жив свят под ледената повърхност на Антарктида, който може да е голям до 5 милиона квадратни километра.

[A14] (Учените може да са открили нещо необозримо масивно, живеещо под Антарктида)

Според нашите източници от ТКП, „това, което наистина са открили под леда, е германската база“.

Въпреки това има намеци, че може да е много повече, както намекват източници от Пентагона, контролиращи Фарнезе. Палацо Фарнезе в Рим е построен около 1530 г. В него има карта на света. Картата е невероятно подробна, с речни корита, градове, пристанища и забележителности. Въпреки това, тя се различава от това, с което сме свикнали; със Зелена Антарктика, която е свързана с Америка чрез сухопътен мост.

Картата на Фарнезе

Откриването на около 5 милиона квадратни километра живот, открит в Антарктика, е само една от многото аномалии, които сега се появяват по света.

Друго, който намеква за някаква фундаментална земна промяна, е появата на странни кръгови движения по света с овце, мравки и т.н., привидно заседнали в кръгови вихри.

[A15] (Нови феномени: Защо животните, пилетата и гъсениците се движат в кръгове сега?)

На тази бележка ще завършим доклада тази седмица с най-новите наблюдения на UAP (необяснените феномени) от цял свят.

1. [V11] Междуизмерен кораб с плазмена енергия

2. [V12] Дорчестър, Обединеното кралство – ноември 2022 г. – произход от ТКП

3. [V13] Прикрит кораб в обикновен изглед

4. [V14] Междуизмерен кораб преминава в хипердвижение – Индия

Моля, придобийте навика да гледате небето, може да видите едно от тези неща със собствените си очи, както и авторът.

https://bgprevedi.com/anglo-german-and-russian-forces-preparing-to-move-on-switzerland-28617-2/

Предишна статия

Робърт Ф. Кенеди младши спечели делото срещу всички фармацевтични лобисти! Covid ваксините не са ваксини!

Следваща статия

Последняя Матрица Гаряева ☀️ Очистка ДНК Величайшее Творение Ученого ☀️ Квантовое исцеление Звуком

Други интересни