Фулфорд за д-р Майкъл Сала

Автор: Няма коментари Сподели:

19.11.2022, Писма на читатели

„Бен, не забравяйте да гледате и слушате това относно Безос, Мъск и Брансън и тяхната роля в нашата нова космическа програма.“

БГпреведи: Ентусиазиран като дете от Сала, след като избърборва това, което вече знаем за Галактическата федерация, той ни набутва под носа книгата на Елена Данаан:

Силно препоръчваме, за да разберете напълно какво се случва в момента, трябва да отидете в Amazon и да купите новата изключителна книга на Елена Данън, наречена „The Seeders“ (Разспространителите на семена), няма да можете да я оставите. Фантастична книга… Всеки на Земята трябва да прочете тази книга..

След това идиотът продължава да кандардисва:

„Слушайте за вторите големи споразумения между САЩ и Споразуменията за Юпитер за неща, свързани с космоса.

След като слушате това, след като същите страни подписаха Споразуменията Артемида по-рано, тази втора среща се случи да подпише по-големи и по-важни срещи. Една от причините да изберат САЩ да ръководят космическите програми между всички тези страни, по-късно стана ясно колко са били впечатлени, и са от Доналд Тръмп, те смятат, че могат да работят добре с него и са впечатлени от него и семейството му. Сала обсъжда това по-късно в един от видеоклиповете. Ще научите много неща, които Пентагонът не ви казва, ха-ха-ха.“

БГпреведи: Пак ни пробутва препечения като филия Тръмп, и избягва да коментира факта че и Фашистка Украйна е член на Артемида. Фулфорд му дава добър отговор:

Веднъж Сала дойде в Япония, за да говори. Обаче голяма охрана ми попречи да вляза на мястото, където той говореше, или да разговарям с него. Вярвам, че той е служител на Лорънс Рокфелер и неговия син Подеста.

Ще повярвам в медицинските легла (med beds) и т.н., когато ги видя с очите си. Дотогава това е просто кекс в небето.

– Бенджамин Фулфорд

БГ преведи:

Мед-леглата са друга измама; вероятно са уреди, които променят генетичния код.

Предишна статия

С метафори към самоунищожението. Емил Йотовски при @Martin Karbowski за антиутопията, в която живеем

Следваща статия

Подсознание будет работать на вас | Медитация и Осознанность | Джо Диспенза

Други интересни