Тибетецът от Габрово Христо Лолев: Далай Лама ме обучи

Автор: Няма коментари Сподели:

Помагам при проблеми с опорно-двигателния апарат

Кой е той: Христо Лолев завършва Първо ОУ „Ран Босилек“ в Габрово, след което учи в Професионално техническо училище по телферостроене „Ангел Денчев“ там. По-късно лечителят завършва специалността „Ски спорт“ в НСА и „Спортна травматология“ при проф. Гай Лауша. Учил е при японеца Екимура Сайонджи, има майсторска степен и от Московския институт за нетрадиционна медицина. Лолев е живял осем години в Палма де Майорка, където лекувал хора, а от няколко години приема нуждаещи се в спортната зала в Габрово.

– Г-н Лолев, как отключихте способностите на „рентгеново“ око?

– Още от малък предчувствах кога ще ме изпитат в час и какви оценки ще имам. По-късно спечелих джакпот с познати от мен числа. Това се случи, когато се теглеше празничният тираж за Олимпиадата в Мексико. И се оказа, че моят фиш печели! След това – на 15 години, получих ясното прозрение, че владея сила, с която мога да моделирам триизмерна реалност, но трябва да почна да я развивам. Почнах да правя упражнения, с които да развивам т.нар. трето око, а по-късно завърших Московския университет по нестандартна медицина. Една от преподaвателките ми е великата Джуна, която лекуваше с ръце.

– С Далай Лама как се запознахте?

– В университета избираха хора, които да отидат на обучение в Тибет. Попаднах сред тези богоизбрани. Неземното познание преобърна живота ми на 180 градуса. Срещата с Далай Лама за мен е най-съкровеното нещо, което ми се е случвало. Допуснаха ме дори до места, скрити за нашата цивилизация. На 3700 м височина моят гуру ме посвети в тайния извор на здравето. Това бе мястото, което се счита за неизчерпаем източник на витален импулс, с който се лекуват дори най-нелечимите заболявания. В Хималаите разбрах как да управлявам силното си биополе – рентгеново зрение, с което ме е надарила природата. Тогава се и уверих, че всъщност болести няма, а има само нарушения в схемата на живота.

– Как „чистите“ тези нарушения в системата на болния човек?

– Използвам всичките си знания. Винаги комбинирам различни методи в зависимост от конкретния момент, етап на лечението и диагнозата на болния. Прилагам и ароматерапии, масажи, биоенегрия, ирисова диагностика. При мен най-често идват пациенти в последната фаза на онкологични заболявания. Имах случай с рак на кръвта след 15 химиотерапии. Даваха му на човека още няколко месеца. Вече повече от шест години си е жив и здрав, ще ви срещна, ако желаете. Помагам и при проблеми с опорно-двигателната система, булимия, анорексия. Диагнозата може да е обща като понятие, но за всеки човек пътят към изцелението е различен. Зависи от ръст, килограми, пол, кръвна група, моментно състояние, съдба, манталитет, начин на мислене – много фактори играят роля. Стресът е виновен за всичките ни проблеми. Той довежда до дисбаланс на енергиите в тялото. При едни хора се получава хиперфункция, а при други хипофункция, т.е. недостиг на жизнена сила. При такива болни изравнявам потенциалите. Аз съм много против медикаментите, с които постоянно ни тъпчат, започваме да приличаме на съвършени биохимични лаборатории, но всяка чужда химия ни видеоизменя. И с това, че постоянно ни плашат, че идвал грипен вирус, който ще ни убие или нещо подобно, това са пълни измишльотини.

– Хомеопатията приемате ли?

– Да, защото организмът ни сам се лекува, а лекарствата потискат силите ни за регенерация, вместо да става обратното. Хомеопатията помага именно защото дава на тялото точния енергиен код за регенерация. На практика основното е не химическият състав на лечебната субстанция, а нейният заряд. Всъщност идеята на цялото природно лечение е да намерим точния баланс, при който тялото само ще намери своята равновесна точка, т.е. ще оздравее.

– Преди година излекувахте Марга Капионч и детето й от СПИН. Жената сама се похвали в испанските медии.

– Да, не успях да спася мъжа й, защото беше в напреднал стадий на болестта. Не е проблем да се лекува СПИН, въпросът е, че повечето от тези хора се крият, срамуват се. Иначе с Марга се запознах в спортновъзстановителния център в Палма де Майорка, в който работих. Със специални контактни и безконтактни масажи „новоизваях“ нейното физическо тяло и й показах как да поддържа позитивна нагласа на мисли и емоции. Повече от четири години вече тя следва моите съвети и вече е напълно здрава.

– Разкажете за друг подобен случай.

– Наскоро имах габровка с чернодробно заболяване, която официалната медицина бе отписала. Когато отидох да я видя, тя беше в будна кома. Роднините й вече бяха поръчали и ковчега, и чеиза за оня свят. Болната си имаше една много близка дружка, лекарка по професия. Тя се опита да ме провокира, като каза: „Ако я съживиш, ще те призная за феномен“. Аз още от вратата я вдигнах, а една от бабите, които седяха опечалени до леглото, припадна. Има доста свидетели на случката. Нали искахте истории от моята практика, такива са ми почти всичките – страшнички и появяващи се малко преди дядо поп.

– Преди време разказахте в предаване „Мистериите“, че докато сте бил на обучение в Хималаите, лично сте виждали чудесата, които посветените са вършили – променяли са дори времето?

– Точно така. Според преданията и прабългарските жреци, наричани колобри, също са притежавали този ключ за управление на времето. Те имали рунически знак, който напомнял на известния в рунологията символ на „обърнатия пясъчен часовник“ – Дегаз. С него сякаш превъртали атмосферните циклони като на бърз каданс. Ще разкажа и за една лесна практика за контрол върху стихиите. Тя обаче трябва да се прилага при крайна необходимост, тъй като земята е затворена система и за да дойде дъжд на едно място, то трябва на друго да настъпи суша. Необходима е географска карта на района, където хората се нуждаят от напоителен дъжд. Там се слага шепа ориз. След това картата се сгъва със зърната и се потапя в купа с вода. До седмица дъждът идва. В някои паганистични ритуали се използват растенията сладка папрат, пирен и зановец. Те се запалват заедно на диво, безлюдно място. Докато димът се издига, трябва да се визуализира как той се превръща в облаци и как те се връщат обратно, напоявайки земята.

Източник: bgdnes.bg

Предишна статия

Новините на 25 ноември 2022 година

Следваща статия

Христо Нанев: Паралелните светове и интуитивното познание. Накъде върви човечеството?

Други интересни