Арестувайте Дейвид Рокфелер-младши, за да сложите край на шоуто на ужасите на Байдън

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Ако мислите в библейски термини, тогава най-вероятният кандидат за антихрист е Дейвид Рокфелер-младши.

                                           Дейвид Рокфелер-младши

Той и семейството му стоят зад цялата измама с Covid и престъпленията с ваксините, извършени през последните няколко години. Това също е само върхът на айсберга. Арестуването му и конфискуването на имуществото на семейството му ще донесе световен мир и ще постави началото на нова златна ера с безпрецедентен просперитет.

Рокфелер беше в Япония миналата седмица и отседна в Yokohama Grand Intercontinental Hotel и ние се обадихме и поискахме интервю. Той не отговори и оттогава напусна страната. Ще приветстваме неговия отговор на това, което сме чували за него и семейството му от множество източници през годините.

Според нашите източници той е бил в Япония на просешка мисия, след като е напуснал срещата на Г-20 в Индонезия с празни ръце. Преди това той изпрати своя роб Ричард Хаас, ръководител на Съвета за международни отношения (CFR), да моли и заплашва японското императорско семейство и правителство за пари. Когато Хаас се провали и впоследствие подаде оставка от поста си, главният агент на Рокфелер Хенри Кисинджър пристигна да заплашва и моли. Кисинджър в крайна сметка е бил отровен от един от многото си врагове, според японски подземни (нелегални) източници.

След това сестрата на Рокфелер Хилари Клинтън дойде да моли и заплашва, според източници от японското военно разузнаване (Удивително е, че тя все още е жива и на свобода, въпреки факта, че полицията в Ню Йорк разполага с видеодоказателства как тя измъчва две млади момичета до смърт). Клинтън получи японски йени на стойност около 3 милиона долара от Японската фондация, но не успя да получи трилионите долари, необходими, за да продължи шоуто на Рокфелер / Байдън, казаха те. Източниците казват, че това е истинската Хилари, която изглежда „стара и много дебела“, а не един от многото й телесни двойници. И така, най-накрая, самият Рокфелер младши се появи и също си тръгна с празни ръце.

Твърдението, че Клинтън е сестрата на Рокфелер, между другото, идва от източници на Мосад и ЦРУ, така че ако това е така, едно от момичетата на снимката по-долу трябва да е младата Хилъри. Може би нашите читатели биха могли да разберат коя точно.

                                                  Катаклизмено семейство

Фактът, че авторът бе информиран подробно за тези движения на Рокфелер в Япония, е ясен знак, че те губят контрол тук. В някои публични признаци, че азиатците изхвърлят цялото шоу на Рокфелер, външният министър на Северна Корея Чое Сон Хуей публично обвини [роба на Рокфелер] шефа на ООН Антонио Гутериш, че е „марионетка на Съединените щати“.

[A1] (Външният министър на Северна Корея нарече шефа на ООН „марионетка на САЩ“ след изстрелването на междуконтинентална балистична ракета – KCNA)

Бившият японски премиер Йоширо Мори, от своя страна, публично обвини украинския президент Владимир Зеленски, че причинява страдание на своите съграждани.

[A2] (Бившият японски премиер казва, че Зеленски е причинил страдание на много украинци – доклад)

Както и да е, щеше да е лесно Рокфелер да бъде убит, когато беше в Йокохама, но това би означавало само, че той щеше да бъде заменен от друг член на семейството като вавилонския цар Бог. Това, което е необходимо, е той да бъде съден публично за военни престъпления. Той също така трябва да загуби контрола над 500-те компании, ООН и др.

Фактът, че на срещата на Г-20 в Бали миналата седмица излязоха с изявление, подкрепящо белега на цифровия идентификатор на звяра, свързан с ваксинациите, променящи гените, е знак, че повечето от така наречените лидери там са негови роби.

Например, тук можете да гледате как индонезийският здравен министър Буди Гунади Садики казва: „Нека имаме цифров здравен сертификат, признат от СЗО… ако сте ваксинирани или тествани правилно, тогава може да се движите.“

Ето снимка на някои от най-добрите роби на Рокфелер на Запад. Единственият, който все още не е заменен с аватар, е Риши Сунак от Обединеното кралство. Между другото, в типична форма на изнудване на скритите в гардероба хомосексуалисти, източниците на Мосад твърдят, че Сунак е любовницата на Джъстин Кастро.

                                                                 4 кукли заедно

Освен това, като ясен знак за контрол чрез подкупи, погледнете богатството на аватара Джъстин Кастрюдо в сравнение с отпреди 2 години: 10 милиона долара срещу 385 милиона долара сега. При заплата от $371 600 на година.

Богатството на Джъстин Трюдо. Съгласно Форбс… Това със сигурност заслужава малко внимание?

Този списък от неотдавнашната среща на Г-20 показва част от нещата, над които евентуалният бог-крал Рокфелер губи контрола:

Благодарим на международни организации, включително ООН и нейните специализирани агенции, Групата на Световната банка, МВФ, ОИСР, Азиатската банка за развитие, ERIA, CEPI, Европейската инвестиционна банка, GGGI, ICAO, IEA, IEF, IFAD, ILO, IRENA, FAO, FSB , Гави, Глобален фонд, МААЕ, Ислямска банка за развитие, ITU, Медицински патентен фонд, Устойчива енергия за всички (SEforAll), ОПЕК, Световният икономически форум, Световната програма за промишлена програма, СЗО, СТО, UNCCD, UNCTAD, UNDESA, ПРООН, ИКЕ на ООН, UNESCAP, ЮНЕСКО, UNFCCC, UN Global Pulse, UN Habitat, UNICEF, UNIDO, UNOPS, UN Women, UNWTO и групите за ангажиране на G20 (W20, L20, T20, S20, Y20, SAI20, P20, C20, B20, U20) за техния ценен принос и политически препоръки.

Тъй като виждате Световния икономически форум в списъка, оказва се, че Клаус Шваб Ротшилд е просто старши слуга на Рокфелер.

Това, хора, е вавилонската тирания, известна като „световен ред, основан на правила“. Рокфелер-младши е роден, за да управлява този кошмар, създаден от Джон Д. Рокфелер 1-ви, който е на снимката по-долу.

(липсва в ориг)

Това са хората, отговорни за разпространението на причиняващи рак и стерилизиращи агенти в толкова много ежедневни продукти. Ето защо броят на сперматозоидите в световен мащаб е намалял с 62% през последните 50 години. Благодарение на техните отрови случаите на рак се повишиха от един на всеки 20 души в началото на ХХ век до един на всеки двама души сега.

[A3] (Броят на сперматозоидите в световен мащаб е намалял с 62% за по-малко от 50 години, установява ръководено от Израел проучване)

Техният списък с други престъпления е толкова дълъг, че само Нюрнбергски трибунал за военни престъпления може да извади всичко наяве.

За да се борят с тези хора, военните и разузнавателните агенции трябва да разберат, че повечето така наречени световни политици са просто изнудвани и контролирани чрез подкупи роби или аватари на убити политици.

Източници от руската ФСБ смятаха, че много от проблемите на света са решени, когато актьорът, който се преструваше на (отдавна мъртъв) Джо Байдън, беше убит на срещата на Г-20. Въпреки това последвалите CG-изяви (компютърна графика) на „Джо Байдън“, обратно в САЩ, ясно показват, че убийството на куклени актьори не променя нищо. Необходимо е да се преследват кукловодите.

Говорейки за това, Рокфелер сега е в

района на Ню Йорк в Съединените щати и специалните сили трябва да го издирят и да го отведат в Гуантанамо възможно най-скоро, за да бъдат освободени Съединените щати и демокрацията да бъде възстановена.

Докато той не бъде отстранен, икономическата имплозия на Съединените щати ще продължи. Тъй като по-голямата част от света продължава да отказва фиатните долари на Рокфелер като разплащане, САЩ изчерпват петрола и много други жизненоважни стоки. За да се потвърди че това е вярно имайте предвид, че Япония и Китай през септември се отърваха от американски държавни облигации на рекордната стойност от 118 милиарда долара.

[A4] (Чуждестранните централни банки продължават да изхвърлят купонни съкровища)

Сега, както подсказва това заглавие, американската логистика спира:

„Търсенето на морския, железопътния и товарния транспорт все още пада в исторически бавни месеци,“

[A5] (Търсенето на товари не намира пода (минимума))

Той ще спре напълно в не толкова далечно бъдеще, когато стратегическият петролен резерв бъде напълно източен.

[A6] (Цените на петрола падат стръмно, кривата се сбива в Кон-танго-то (измамническо танго, индустриален термин за мечешка пазарна структура))

Също така, в още един знак, че Азия отрязва САЩ, Джийн Серока, ръководител на пристанището на Лос Анжелис, казва, че пристанището на Лос Анжелис е имало най-тихия октомври от 2009 г. насам.

[A7] (Шефът на пристанището в Лос Анжелис казва, че октомври е бил „най-тихият“ месец от 2009)

Тъй като американската корпорация успя да използва кредитната си карта до 14 октомври, ноември трябва да е още по-интересен. Опитахме се да проверим уеб-камерата на порта, за да видим какво се случва сега, но тя беше „деактивирана“.

[A8] (Уеб-камера за порта Лос Анжелис)

Тези отчаяни престъпници сега се опитват да ограбят Африка, за да стоят в бизнеса. Според Световния икономически форум континентът трябва да плати 2,8 трилиона долара, за да изпълни задълженията си по Парижкото споразумение за минимизиране на емисиите.

[A9] (Африка критикува Запада заради искането континентът да плати 2,8 трилиона долара за замърсяване)

Въпреки това, както отбелязва членът на световния алианс за свобода и италиански премиер Джорджия Мелони, Париж е този, който трябва да плати на Африка, а не обратното.

Причината, поради която африканците са бедни, е, че французите ограбват хората от техните ресурси и ги принуждават да работят ръчен труд почти без пари. Когато африканските лидери искат да сложат край на робството и експлоатацията, французите изпращат свои наемници, за да ги убият.

Време е цяла Африка да бъде освободена от кабалната ХМ и техните марионетки

[V1] (Италианската премиерка казва нещата така както те са)

https://bgprevedi.com/arrest-david-rockefeller-jr-to-end-the-biden-horror-show-28408-2/

Предишна статия

ТРУДНИТЕ РЕШЕНИЯ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ

Следваща статия

Новините 21 ноември 2022 година

Други интересни