КОГО СЕ ОПИТВА ДА ЛЪЖЕ ТАЗИ ДОМАКИНЯ ОТ ПРЕДГРАДИЯТА? ВСЕКИ ПЪТ КАТО И ВИДЯ НОСА НА ТАЗИ СЕ ЧУВСТВАМ ДИРЕКТНО ЗАПЛАШЕН!

Автор: Няма коментари Сподели:

Екатерина Захариева вика от телевизора: Няма директна заплаха за българските граждани и държава!

Аз пък всеки път като ѝ видя носа, очилата и рокличката на тази, се чувствам директно заплашен.

Кого се опитва да лъже тази домакиня от предградията? Нас? Сериозно ли? Защо?

Щото съм дясностоящ, би отговорил комисар Тенчо Тенев.

От друга страна пък, от лявата страна пък, кво да очаква човек в България, ако не дай Боже, нещо действително вземе, че се случи.

Че Гълъб Донев ще ни опази ли? Ма той пръв ще отлети, бе, уважаеми граждани, нали е гълъб?!

Или пък може би Атанас Атанасов? Че него агресорът дори няма да го види, бе! А ако случайно го види, ще търсят да го предадат обратно на майка му. Толкова е дребен. И невинен. И незабележим. Само Гъливер му е приятел!

Нямало директна заплаха за българските граждани…. Боже, Боже, Кате, Кате, кви глупости говориш, душко! Някой викат, че си “ястребът на ГЕРБ”, бухале мой… Такива птичи слухове се носят. От разни хибридни орнитолози.

Ти ли не знаеш, бухале златен, че у нас всеки гражданин, вече повече от 30 години, живее под директна заплаха! Ти ли не знаеш това, уважаема, Захариева?!

Директна заплаха да не го пребият, да не го ограбят, да не го унизят, да не го осъдят, да не умре от глад, да не остане на улицата, да не бъде безработен, да не го продаде Костов, проиграе Царя, поръча Станишев, пребие Бойко или пък, не дай си Боже, вземе, че си го хареса Асен Василев.

Ти ли не знаеш?

Че българинът от десетилетия живее в константен ужас. Да не му вземат бизнеса или да не го утрепа амфетаминов аватар на улицата. Да не стане шаврантия дъщеря му или наркоман сина му. Ти ли не знаеш, Кате, … ех, Кате, Кате!

Виж, Кате, някой път човек може да изглежда умен и като мълчи. Но трябва пък поне да е хубав, така че за теб тоя съвет не важи. Обаче, разбери ме правилно и по-добре ми повярвай, има директна заплаха за българския гражданин! И ти си част от тази заплаха, драга моя, ястребке. Ако не вярваш, питай Митеран. Или Живанши. Или дори Жени Живкова.

                                                      Васил Петев           https://afera.bg/

Предишна статия

Лев ЛОРД или КАК Я СТАЛ ВОЖАКОМ ЛЬВОВ! HOW I BECAME THE LEAD LEADER!

Следваща статия

За предприемачеството еп. 115

Други интересни