Ротшилд и Рокфелер търсят да се предадат, докато Германия се присъединява към планетарния освободителен съюз

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

                     Майсторът на краткия политически детектив

Хазарската мафиотска хватка около планетата Земя най-накрая приключва. Германия и Япония се присъединиха към Русия, Китай и Англия в планетарния освободителен съюз. Това принуждава семействата Ротшилд и Рокфелер, укриващи се в Цуг, Швейцария, да се свържат с Обществото на белия дракон, за да преговарят за предаване.

Въпреки това, докато Съединените щати не бъдат освободени от хазарската мафия, войната ще продължи. Ключът е да се предотврати кражбата на междинните избори в САЩ от ХМ по време на изборния ден на кървавото лунно затъмнение на 8 ноември. Американските военни бели шапки обещават да обявят война на ХМ, ако изборите бъдат откраднати.

[V1] (Анкетен работник за изборите говори: Може да гласувате за демократите, но не и за републиканците)

Има и необявени войни, бушуващи в Бразилия, Пакистан, Израел и другаде, които ще трябва да бъдат уредени. След това, разбира се, войната в Украйна и Казахстан също трябва да приключат. Въпреки това, не може да има съмнение, че планетарното освобождение е неизбежно.

Да започнем със ситуацията в Германия. Там Донатус, принц и ландграф (граф, йезуит) на Хесен, води Германия към независимост за първи път след Втората световна война. Донатус е потомък на кралица Виктория, германския император Фридрих III, цезар Виктор Емануил III от Италия и др.

Портрет на ландграфа на Хесен

Донатус изпрати канцлера Олаф Шолц в Китай миналата седмица, за да преговаря за влизането на Германия в алианса. Фактът, че той е постигнал сделка, може да се види от съобщенията на официалните китайски и руски държавни информационни агенции.

Според източници на Синхуа Шолц е казал на китайския президент Си Дзинпин „необходим е многополюсен свят“… Германия „се противопоставя на блоковата конфронтация“ и подкрепя „мирните преговори и изграждането на балансирана, ефективна и устойчива архитектура за сигурност в Европа“. С други думи, Германия е готова да изхвърли НАТО и да го замени с нещо по-всеобхватно.

[A1] (Си се среща с германския канцлер Олаф Шолц)

Руската новинарска агенция ТАСС съобщава, от своя страна, че се пуска в ход тайна сделка, договаряна между гностическите илюминати и WDS (Обществото на белия дракон). Сделката е да се върнат към споразумението между Фридрих Велики и руския цар за използване на река Днепър като граница между техните съответни зони на интерес.

Днепър

ТАСС сега съобщава, че Русия евакуира своите войски и граждани към тяхната страна на реката.

[A2] (Украинската армия съсредоточава танкове и бронирани машини в района на Херсон, каза официален представител)

Други руски доклади потвърждават, че Шолц се застъпва за „намиране на общ език с руския президент Владимир Путин“.

[A3] (Нищо изненадващо: защо Шолц внезапно поиска да намери общ език с Путин)

Когато руско-германското споразумение бъде формализирано и руският газ отново започне да тече към Европа, това ще опустоши финансово печалбарите на Рокфелер / Ротшилд, които сега продават втечнен природен газ (LNG) на Европа на четири пъти по-висока цена от руския газ.

[A4] (Ниските цени и танкерният трафик оставят газ (LNG) за 2 милиарда долара да плават извън Европа)

Япония, подобно на Германия, също стана независима държава за първи път след Втората световна война. Това може да се види в решението на правителството да продължи да купува петрол и газ от Русия, вместо да позволи на компаниите, контролирани от Ротшилд / Рокфелер, да завишават цените.

[A5] (Япония се стреми да остане в руския енергиен проект Сахалин-1 след излизането на Exxon)

За да отпразнува възстановената си независимост, миналата седмица Япония организира страхотна демонстрация на сила. Военноморските сили от САЩ, Англия, Австралия, Канада, Индия, Индонезия, Франция, Южна Корея и др. показаха ясно кой съюз управлява вълните. Така че докато Русия, Китай и Германия могат да контролират евразийската суша, те трябва да постигнат сделка с японския съюз, за ​​да осигурят свобода на корабоплаването и световен мир. Такава сделка се договаря в полза на всички страни, казват източници на WDS.

В този контекст на изглед за сигурно поражение, представителите на хазарската мафия в Швейцария се свързаха с Обществото на белия дракон миналата седмица. Преговорите продължават и

бяхме помолени да не разкриваме подробности на този етап. Въпреки това можем да кажем, че е постигнато споразумение за защита на членовете на Хабад и други групи на ХМ, които не са замесени в престъпления или насилие.

Също така е ясно, че в световен мащаб има толкова много гняв срещу ХМ, че техните първоначални предложения за парична компенсация са далеч от това, което ще бъде поискано от тях. WDS изисква световен юбилей и преразпределение на активите.

В допълнение, представител на европейските кралски фамилии дава да се разбере, че Рокфелер и Ротшилд ще трябва да бъдат премахнати от всякакъв контрол над световните централни банки.

Представителят казва, че целият „руско-украински пожар е тактическа маневра“, насочена към разширяване на НАТО „през Черно море в Грузия и след това в Казахстан – Астана [столицата, сАтана] ставаща новият дом на ХМ, след като ги изхвърлихме от Израел за дестабилизирането целия Близък изток.“

Това усилие се провали и сега „ХМ бягат и пускат пропаганда, за да избегнат военния си съд и екзекуциите“.

Ето защо пропагандните издания на ХМ като Atlantic Monthly призовават за амнистия за такива престъпления на ХМ като атаката с „Covid“, която извършиха през последните няколко години.

Но ХМ не само се опитваше да убива хората с ваксини и биологични оръжия; но те също се опитваха да ги поробят. Както посочват съдията Анна фон Райц и други, те твърдяха, че хората, „които са получили генетична модификация, прикрита като ваксина, ще бъдат предефинирани като генетично модифицирани организми (ГМО), буквално притежавани под патент от престъпните извършители на тази незаконна и нелегална схема за преобразуване“.

Това е сред многото причини, поради които почти никой не е в настроение да прости тяхната атака с биооръжие и ваксините срещу SARS, съгласни са множество източници.

[A6] („Вие, убийци-лицемери“: Последва възмущение, след като Atlantic предложи „амнистия“ за пандемичните авторитаристи)

„Въжето се затяга около врата им и те ще видят справедливост“, обещава източник от MI6. „Ако Barclays и Glencore трябва да си тръгнат, те трябва да си тръгнат, дори ако това повлече надолу световните пазари. Династичната хватка на Ротшилд приключи. Държавната измяна си е държавна измяна и ще бъде посрещната със законна смъртоносна употреба на военна сила“, добавя източникът.

Статията по-долу е пример защо контролираната от Ротшилд Glencore трябва да си отиде.

Glencore пренася пари в брой през Африка с частни самолети, за да плаща подкупи

(Bloomberg) — Служители на Glencore Plc са доставяли пари в брой с частни самолети на длъжностни лица в цяла Африка, казаха прокурорите на Обединеното кралство, докато разкриват мрежа от подкупи и корупция…

[A7] (Glencore пренася пари в брой през Африка с частни самолети, за да плаща подкупи)

Ако прочетете статията, тя казва, че те ще платят глоба от около 1,5 милиарда долара, след като се признаят за виновни. Това е обида за хората в Африка, които са били ограбвани в размер на над 100 милиарда долара годишно в продължение на десетилетия, тъй като техните стоки се продават на безценица на контролирани от Ротшилд / Рокфелер корпорации в замяна на няколко подкупа на висши служители. Излишно е да се каже, че парите от подкупите обикновено се депозират в една от швейцарските банки на ХМ. Това, разбира се, се случва по целия свят, а не само в Африка.

Това е същата Glencore, която подкупи ирански и израелски служители да манипулират петролния пазар в продължение на 30 години с тяхната схема „Иран е на път да получи ядрени оръжия“.

Във всеки случай всичко това се срива. Както показва тази снимка, стена от десет фута е поставена около сградата на борда на Федералния резерв във Вашингтон.

Стени около Федералния резерв

Ето защо: Банките, които притежават FRB (Федералния резерв), са фалирали. Например през последните седмици заемите на банките Wells Fargo са намалели с 90% спрямо предходната година. Това със сигурност важи и за другите големи банки. Никоя компания не може да преживее такъв спад на приходите, без да премине през процедура по несъстоятелност.

[A8] (Wells Fargo се подготвя за още съкращения, тъй като обемите на заемите се свиват с 90% на годишна база)

Не забравяйте, че те дадоха назаем пари, създадени буквално от нищото, за да поробят хората и сега хората ги отказват. С други думи, Западът и голяма част от останалия свят са на път да бъдат освободени от вавилонското дългово робство.

Това обаче не означава, че битката все още е приключила. ХМ използва своя човек Илон Мъск например, за да се опита да играе ролята на герой и спасител на хората. Снимките по-долу показват, че Мъск излиза от килера и показва на света, че е поклонник на Сатаната.

Мъск в сатанински костюм
Сатанинският костюм на Мъск с кръста надолу. Както е показан и на престола на папата.

Мъск е и един от най-големите измамници в световната история. Тук можете да видите съобщение за новини на НАСА (некосмическа агенция), в което се казва, че една от ракетите SpaceX на Мъск е отишла до Международната космическа станция.

[A9] (Crew-5 от SpaceX на НАСА е изстреляна към Международната космическа станция)

След това можете да видите един от „астронавтите“, интервюиран на борда на Международната фалшива станция.

Фалшиво интервю на НАСА от Международната космическа станция

Това не е нищо повече от използване на измама за кражба на пари от американския народ. Мъск също използва смешните пари на FRB, за да стане „най-богатият човек в света“, като същевременно принуди американските данъкоплатци да субсидират неговата електрическа кола и други бизнеси.

Също така, не вярвайте нито за минута, че той ще използва контрола върху Twitter, за да насърчава свободата на печата. Мъск е един от основателите на престъпната организация, известна като Paypal. Paypal открадна $15 000 от автора. Имам голяма компания:

Натурални здравни организации, антивоенни журналисти, християнски организации, организации против груминг-а (педофилизирането) на деца, организации с нестопанска цел, борещи се против мандатите за ваксини, организации, насърчаващи ранно лечение на COVID, алтернативни медии и синдикати за свобода на словото са сред тези, чиито акаунти в PayPal бяха анулирани без предупреждение.

PayPal също конфискува всички пари, които може да имате в акаунта (сметката) си в деня на де-платформирането. Средствата могат или не ще могат да ви бъдат върнати след шестмесечен преглед.

[A10] (Ще преживеете ли „Тройната демия“?)

Тези хора принадлежат на затвора, а не на висшето общество.

Във всеки случай, в допълнение към използването на Мъск, за да се опитат да подмамят американския народ да им позволи да запазят контрола там, ХМ се опитаха да превърнат Бразилия в друго място, където могат да се скрият, като откраднат изборите там за тяхната подкупена марионетка Лула.

Народът на Бразилия е в открит бунт срещу тази изборна кражба. Бразилски военни източници, близки до президента Жаир Болсонаро, казват: „Бразилското правителство и въоръжените сили ще представят доклад за измамата тази седмица. Всичко се прави с голяма предпазливост, тъй като престъпните фракции са обвързани с левицата, за да насърчават атаки, в случай че бившият затворник Лула бъде възпрепятстван да поеме управлението.“

Болсонаро печели всички области с изключение на една
Използваният срещу Болсонаро алгоритъм

[V2] (Бразилските военни са добре дошли в Рио де Жанейро)

Източниците добавят, че след като бъдат представени доказателствата, военните ще арестуват членовете на Върховния съд и медийните магнати и др., замесени в изборната кражба.

Бразилските източници също казват, че Болсонаро разбира необходимостта от опазване на природата и че историите за това, че той унищожава Амазонка, са били пропаганда, разпространявана от ХМ. Те добавят, че масивната слънчева електроцентрала, която Илон Мъск строи в Амазонка, по някакъв начин е свързана с всичко това.

В Пакистан също полууспешният опит за кражба на изборите сега се разплита, тъй като демонстранти в цялата страна превзеха правителствени и военни съоръжения. Последният повод за гнева им беше опитът за убийство на лидера им Имран Хан. Миналата седмица пакистанските военни изпратиха представители в Китай, за да поискат помощ за разрешаване на политико-икономическа криза там.

[A11] (Си е фокусиран на: 4 ключови извода от дипломацията на Си след конгреса на ККП)

Имран Хан

[V3] (Инцидентът с Имран Хан)

[V4] (Опит за изкачване в къщата на губернатора в Лахор)

[V5] (В Пакистан се задава гражданска война)

Друго място, където ХМ се надява да създаде убежище, е Израел, където Бенямин Нетаняху (или неговият аватар според Мосад) очевидно е спечелил изборите. „Нетаняху“ обаче се обърна срещу своите господари на ХМ и сега работи с планетарния освободителен съюз, казват източници на Мосад. След като планетарното освобождение приключи, Израел ще възстанови третия си храм по начин, който не навреди на „Купола на Скалата“, казват източниците. Въпреки това, ако Израел се опита да възстанови храма, без да постигне споразумение със съседните си страни и палестинците, тогава турска, сирийска, саудитска, египетска и руска съвместна армия ще се насочи към Израел, за да наложи споразумение, казват източници на WDS.

Всъщност целият свят ще вземе мерки, ако се наложи. Както отбелязва индийски коментатор, „Никой вече не иска нищо от [контролирания от ХМ] Запад, защото те показаха кои са, глупаци, лицемери, крадци, бандити, лъжци и колонизатори. С една дума, световен гангстер. Вече никой не приема тези идиоти на сериозно.“

Може би тайната космическа сила ще дойде на помощ на Запада, като сподели футуристична технология с останалия свят. Ето някои от най-новите изложби на тази технология:

1. [V6] (Флот от UAP (неидентифицирани въздушни феномени), видян над Лондон)

2. [V7] (Гигантско въртящо се НЛО в облака)

3. [V8] (Излитащо и ускоряващо се с хиперзвукова скорост НЛО)

4. [V9] (UAP над САЩ, ноември 2020)

Дали това не е поредното предсказание на Симпсън, което ще се сбъдне в близко бъдеще?

Въпреки това, докато всички не можем да пътуваме с летящи чинии, тези неща, макар и очарователни, остават куп размесени букви в небето.


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


„след като ги изхвърлихме от Израел“ – не се съгласува със завръщането на Нетаняху на власт!

https://bgprevedi.com/rothschilds-and-rockefellers-seek-to-surrender-27932-2/

Предишна статия

Новините по света на 07 ноември 2022 година

Следваща статия

Матрица Гаряева Полная Очистка Сосудов Головы ☀️ Квантовое Исцеление Сосудов Звуком

Други интересни