Новините на 06 ноември 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Илон Мъск: Свободна реч!


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

256-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело, дълбоко затънал в блатото на либерализма!

Русия не е република, а олигархат с военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Михаил Онуфриенко, без превод

Сводка от 6 ноември

Отделно


ФейсбуряLisa Miller

Мъжете, идващи в Дувър (Обединеното кралство) и други части на Обединеното кралство (бежанци), са част от Военния съюз.

Те са настанени в хотели в Южна Англия под прикритието на бежанци. Те не изглеждат като средностатистически военни, тъй като това би събудило обществено подозрение, затова изглеждат като бежанци. Тези мъже участват в обхванатите специални операции и са част от глобалния военен съюз.


Саня от Флорида

Украинският фронт – ВСУ хвърля в пещта! 6 ноември 2022

Авто-превод

Отделно


Доктори оказват натиск върху AstraZeneca да публикува данни за изследванията преди пускането на техните инжекции за ковид

Astra Zeneca

Група лекари и учени от Обединеното кралство поискаха от AstraZeneca да публикува данни, описващи подробно изследването, направено преди пускането на техните ваксини срещу ковид.


Американски учени предупреждават, че финансирането от Бил Гейтс на мутантни щамове на COVID може да доведе до нова смъртоносна пандемия

American scientists warn Bill Gates funding of mutant COVID strains will lead to a deadly outbreak and pandemic

Топ молекулярен биолог наскоро разкри старши финансирани от Гейтс изследователи в създаването на мутантни щамове на COVID-19 в тайни експерименти рано тази година.

Д-р Ричард Ибрайт, професор по химия и химическа биология в университета Рутгерс и директор на лабораторията на Института по микробиология Ваксман, критикува финансираното от Бил Гейтс изследване на Imperial College.

„Това е лудост, както по отношение на излишъка, така и на загубата“, предупреди Ибрайт. Той твърди, че подобно изследване представлява „риск от предизвикване на нова пандемична вълна при случайно или умишлено освобождаване на лабораторно генерираните вируси“.


Новото консервативно правителство на Италия отказва да акостира мигранти от кораби на германски НПО – „Италия е напълно суверенна държава“

Италия твърди, че германските кораби, плаващи под германски флаг, трябва да носят отговорност за мигрантите…

Оцелелите са свалени на малкия сицилиански остров Лампедуза, Италия, петък, 21 октомври 2022 г. Италианската брегова охрана казва, че е открила двама мъртви непълнолетни на лодка с мигранти, превозваща близо 40 души в Средиземно море, и се издирва жена, която е обявена за изчезнала от кораба.

Три кораба на НПО с повече от 1000 души на борда чакат да акостират край италианския бряг, но премиерът Джорджия Мелони и вътрешният министър Матео Пиантедоси твърдо отхвърлят исканията на Германия корабите да акостират в италианските пристанища.

Външното министерство на Рим потвърди в четвъртък, че преди това е изпратило вербална нота до Берлин с молба да приеме мигрантите на борда на регистрирания в Германия Humanity 1. Италианското министерство добави, че германската страна е поискала информация за хората на борда.

Дипломатическият документ от 23 октомври беше публикуван в сряда от обществения телевизионен канал RAI3. В своя отговор външното министерство на Берлин призова Рим да окаже помощ възможно най-скоро на хората на борда на лодката на НПО, включително на повече от 100 непълнолетни.

https://bgprevedi.com/06-11-2022-27915-2/

Предишна статия

ДА ОСТАВИШ СЛЕДА

Следваща статия

Каква демокрация, бе? Вие луди ли сте?

Други интересни