ОТНОСНО СЪГЛАСИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ЗА ИЗПРАЩАНЕТО НА ОРЪЖИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА УКРАЙНА СРЕЩУ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

 

“ПОЛИТИЦИТЕ ТРИ ПЪТИ ХВЪРЛЯТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНИ ОТ ГРЕШНАТА СТРАНА!” (Уинстън Чърчил)

На снимката е заснет Христофор Ботйов Петков(Христо Ботйов) – Апостолът на революцията!

На 29 години той е воевода, мислител, чиито прозрения и до днес не могат да бъдат осмислени от народа, блестящ майстор на перото – публицист, журналист, гениален поет и политик за пример!

Убит от предателска ръка в бой за свободата на Отечеството си! Предателската ръка е и днес – в лицето на една върхушка от самозабравили се, тлъсти и самовлюбени физиономии, излъчващи омраза и презрение, които днес гласуваха в Парламента да бъде доставено оръжие за Украйна от България срещу Русия!

Това означава, че ние прекъсваме отношения официално с Руската федерация, като отражение и след изгонените руски 70 дипломати от Кирил Петков.

България вече официално е замесена във военен конфликт и косвено във война срещу Русия! Цитатът на Уинстън Чърчил,че българските държавници винаги са на “грешната страна” и нямат градивна и далновидна политика за народа си, както и че са алчни за пари – днес за пореден път бе факт!

Ако продължаваме да изпълняваме покорно заповеди от “господари” колонизатори… ще бъдем изучавани в учебниците по история!

Докато по националните медии си раздаваха помежду си фалшивата награда “Будител на годината” (една измислена кампания), където ни убеждават колко сме “велики, добри, преуспели, изучени, колко невероятни личности се раждат в България и където повечето “наградени” , инициатори и гости са дебилизирани, за да убиват и последните мозъчни клетки на българина с бездарието си, то процесите по унищажаване на България вървят в пълна сила!

Спомнете си и четете публицистиката на Ботев… Днешните “Иванчохаджипенчовци” трябва да бъдат изкоренени и лицемерието да спре! В противен случай сме пред пълен фалит на държавата и разпокъсването на територията ни от Великите сили от Запад и Югоизток е въпрос на процедура!

Ще припомня, че територията на Украйна е била в пределите на Стара Велика България и днес там наследниците на тази територия са украинците, които отричат този факт!

Ние не трябва да сме в конфликт нито с Украйна, нито с Русия – те произлизат от древните българи!

Завършвам с цитат на другия титан на мисълта –
„ Нам нужни са ни храбреци – задават се барутни жътви! Поне станете вие, мъртъвци, защото живите са мъртви.”

                                                                                 Публикация: Иван Тренев

Предишна статия

Защо малко преди срива на ЕС натискат България да приеме еврото?

Следваща статия

Враца си има нова „СТЕНА НА СРАМА“ – паметникът на Христо Ботев

Други интересни