Новините днес 30 октомври 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Актьорът Стрюън Роджърс играе Байдън от времето на инагурацията.


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

249-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело

Русия не е република, а олигархат с военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ АКО БЪЛГАРИЯ ПРИЕМЕ ЕВРОТО

29.10.2022, Фейсбуря, Боби Борисов

Краткият отговор е…

‼️БЪЛГАРИЯ ЩЕ ФАЛИРА‼️

Дългият отговор, ще ви го обобщя във видео във ютуб канала ми.

Сега обаче ще ви споделя нещо много важно.

✅️БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ е последният бастион, единственият останал ЩИТ пазещ ни от това да станем ,,втора Гърция,, и това нашите ,,управляващи ( тоест управлявани от вън)“ политици да могат да заробят 3 поколения напред със заеми и ако допуснем и това да ни отнемат, сами ще си носим КРЪСТА.

СТАВАЙТЕ РОБИ


Снощи Прага беше отново разтърсена от огромна вълна протестиращи

29.10.2022, Фейсбуря, Елена Банова, Ден Тело Типота

На преден план в Чехия вече излиза протестното движение „ЧЕХИЯ НА ПЪРВО МЯСТО“.

То издига четири или пет главни точки срещу дяснолибералното правителство: възстановяване на енергийната осигуреност на чехите; връщане към руски газ, за да е силно намалението на енергийните сметки, преразглеждане на безмислените санкции и… прекратяване на безотговорните помощи за Украйна!!!

Официалните правителствени отзиви са, че зад това движение стоят… Путин и Русия…

Но това не намалява все по-високия градус на напрежението.


Украйна използва зоната за сигурност на „зърнения коридор“, за да атакува кораби в Севастопол

Руското МнО проведе предварително разследване на отблъскването на терористична атака срещу корабите на Черноморския флот, участващи в осигуряването на сигурността на „зърнения коридор“ и цивилните кораби в Севастополския залив, организирана от киевския режим на 29 октомври.

„Останките от морските безпилотни апарати, използвани от режима в Киев под ръководството на британски представители, бяха открити и издигнати на повърхността“, казаха от Министерството на отбраната.

Специалисти на Министерството на отбраната, съвместно с представители на други държавни ведомства, извършиха проверка на навигационните модули канадско производство, монтирани на морските безпилотни апарати. Според резултатите от възстановяването на информацията, прочетена от паметта на навигационния приемник, е установено, че „пускането на морските безпилотни апарати е извършено от брега в близост до град Одеса“..

Експертите са установили, че по-късно морските дронове са се придвижвали по зоната за сигурност на „зърнения коридор“, след което са променили маршрута си в посока руската корабна база в Севастопол.

„В същото време координатите на движението на един от морските дронове показват началната точка в морската зона на зоната за сигурност на „зърнения коридор“ в Черно море“, отбелязват експертите.

„Според експерти това може да означава предварително изстрелване на това устройство от борда на някой от цивилните кораби, наети от Киев или неговите западни покровители за износ на селскостопанска продукция от морските пристанища на Украйна“, подчерта руското министерство на отбраната.

Припомнете си, че атаката срещу Севастополския залив беше внимателно планирана: киевският режим я подготви за Деня на надводния моряк. На 30 октомври се навършват 326 години от създаването на руския редовен флот (създаден от Болярската дума по решение на Петър Велики през 1696 г.).

Днес беше ударен отговорният: в района на град Очаков, Николаевска област нашите военни нанесоха масиран удар по учебния център на силите за специални операции на Въоръжените сили на Украйна.

По-рано Министерството на отбраната заяви, че атаката в залива на Севастопол е подготвена от британски специалисти на базата на 73-и специален център за морски операции в Очаково, Николаевска област.

БГпреведи: За кой ли път чуваме че Узомбия не зачита подписаните от нея споразумения, не зачита никакви закони! Защо тогава Русия всячески се мъчи да зачита всякакви закони!


Между доброто и злото“. Съдбата на Армения се решава на украинския фронт – Арташес Гегамян


Саня от Флорида

Украинският фронт – атаката на Угледар. 30 октомври 2022

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Слънчево форсиране на Земята, коронални дупки, активни региони

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/30-10-2022-27751-2/

Предишна статия

Как живут староверы, переехавшие в Россию из Южной Америки

Следваща статия

Световният мир вероятно тепърва ще разбере, че ако тази операция не бе стартирала, ковид-епидемията щеше да му се види като детска градина в сравнение с това, което го очакваше

Други интересни