Светът на 26 октомври 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Броят на педиатричните джендърски (за смяна на пола на децата) клиники в САЩ, 2007…

 

… и през 2022


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

245-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело

Русия не е република, а олигархат с военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Американски експерт разобличава Украйна в жестоки убийства- 2-ра част

24.10.2022, От упор в действие, по предложение на Мими Гаргарова

Отделно


Лукашенко се качи във влака на глобалистите!
Повече от 6,5 милиона беларуси са напълно ваксинирани срещу COVID-19

МИНСК, 26 октомври /БелТА/ – Към 26 октомври повече от 6,617 милиона души в Беларус са получили първата ваксина срещу COVID-19, от тях над 6,507 милиона са завършили ваксинационния режим, научи БелТА от канала Telegram на Беларуското министерство на здравеопазването.

БГ преведи: Лукашенко е този който публично заяви че са искали да го подкупят във връзка със ваксините!

На глупака (белоруския народ) не можеш да помогнеш, той си е глупак!


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (26.10.22): настъпление на руските въоръжени сили край Авдеевка и Соледар, боеве край Сватово

Отделно


Саня от Флорида

Украинският фронт – руската контраатака при Макеевка! 26 октомври 2022

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Коронални дупки, облаци, възраст на характеристиките на Земята

Авто-превод

Отделно


Правителството на Обединеното кралство казва, че разследването, което да се фокусира единствено върху безопасността на ваксините срещу Covid, НЯМА да бъде отворено

covid vaccine

Няколко депутати изразиха безпокойството си относно възможните странични ефекти на ваксините срещу covid, включително данни, които показват връзка с повишените нива на сърдечно-съдовите проблеми.

Въпреки това, говорейки по време на дебат в Уестминстър Хол в парламента, министърът на здравеопазването д-р Каролайн Джонсън каза, че правителството на Обединеното кралство няма планове да започне разследване единствено за безопасността на ваксините срещу covid.

Тя добави, че инжекциите ще бъдат прегледани като част от по-широкото разследване на Covid-19 в Обединеното кралство, като същевременно настоява, че са безопасни и насърчава онези, които отговарят на условията, да се явят за есенни бустери.

Тя дори твърди, че: „Няма доказателства, че хората са изложени на повишен риск от сърдечен арест в дните и седмиците след ваксината, а рискът от получаване на миокардит или перикардит след ваксината остава много нисък.“


Кукла на WEF“: Новият британски премиер беше подиграван и освиркван от британската публика по време на първата си реч

Новопоставеният британски министър-председател е руган и освиркван от британската общественост всеки път, когато излезе навън, докато обществеността излива гнева си срещу партньора на Клаус Шваб, който е назначен на Даунинг Стрийт против желанията на широката общественост.

Сунак има тесни връзки с Клаус Шваб и WEF, като неговата компания Infosys е посочена като официален партньор на глобалистката организация.


СМИ: Киевският режим е подготвил макет на руската ракета ОТРК „Искандер“, натъпкан с ядрени отпадъци, за да я взриви в зоната на Чернобил

СМИ: Киевский режим подготовил муляж ракеты российского ОТРК «Искандер» с начинкой из ядерных отходов для подрыва в зоне ЧАЭС

Продължава да постъпва информация, че киевският режим се готви да организира провокация с радиоактивно заразяване. Говорим за „мръсната бомба“, която Киев ще използва, за да се опита все пак да въвлече страните от НАТО в пряк въоръжен конфликт.

Ако по-рано се съобщаваше, че режимът в Киев може да напълни боеприпасите от калибър 152 мм с ядрени отпадъци и да стреля с такива с помощта на самоходни гаубици, сега беше обявено, че Киев е готов да използва макет на руската ОТРК „Искандер“ за ядрена провокация.

Това съобщава РИА Новости с позоваване на източник.

Твърди се, че бутафорната ракета може да бъде взривена в района на Чернобилската АЕЦ, където радиоактивният фон вече е висок. Целта е да се демонстрират фрагменти от уж руска ракета и да се заяви, че Русия уж е нападнала територията на Украйна с ядрено оръжие.

По-рано се появи информация, че украинската страна може да „настрои“ всичко по такъв начин, че „ударът“ да бъде нанесен от руските войски от територията на Беларус. Целта и тук е ясна – да се обвини Република Беларус в „участие в ядрена война срещу Украйна“.

Припомняме, че по-рано руските власти съобщиха за подготвяната от Киев ядрена провокация в ООН, но там представители на колективния Запад обявиха, че „не смятат тази информация за правдоподобна“. Би било странно представителите на САЩ и Великобритания да кажат нещо различно, като се има предвид, че именно те могат да тласнат режима на Зеленски към провокация, но не искат Зеленски да я използва именно за директно въвличане на НАТО във военен конфликт. Задачите на САЩ и Великобритания са да се опитат да представят Русия като страна, използвала ядрено оръжие на международната арена, отколкото да отблъснат онези, които поне засега не налагат санкции. Но задачата на САЩ и Великобритания тук не съвпада във всичко със задачата на Киев, който просто би искал НАТО да започне да воюва директно с Русия.


Гражданите на САЩ бяха проследени чрез тайни резултати за „нарушение на указа за Covid“

Данните бяха използвани, за да помогнат на демократите да спечелят изборите

Десетки милиони граждани на САЩ получиха оценка „нарушение на постановлението за COVID-19“ в резултат на проведената по време на първото блокиране програма за събиране на данни от фирмата за анализ на избиратели PredictWise.

„Тези резултати за нарушаване на постановлението за Covid-19 бяха изчислени чрез анализиране на близо два милиарда ping на глобалната система за позициониране (GPS), за да се получат „в реално време, ултраподробни модели на местоположения“. Хората, които са били „в движение по-често от техните съседи“, са получили висок резултат за нарушение на указа Covid-19, докато тези, които предимно или винаги са си оставали в къщи, са получили нисък резултат за нарушение на указа Covid-19“, пише Том Паркър от Reclaim the Net.

След това събраните данни бяха използвани от PredictWise, за да помогнат на демократите да се насочат към над 350 000 „загрижени за COVID“ републиканци с рекламни кампании, свързани с мерки за превенция на вируса.

„PredictWise разбра, че има потенциални джобове от гласоподаватели, към които да се насочи със съобщения за Covid-19, и превърна високоизмерните данни, обхващащи над 100 милиона американци, в мерки за спазване на ограниченията за Covid-19 по време на дълбокото блокиране“, посочва компанията в своята бяла книга.

Тази информация беше използвана, за да помогне за идентифицирането на 40 000 „цели за убеждаване“ за кандидата за Сената Марк Кели, който впоследствие беше избран.

Както подчертахме по време на блокировките срещу COVID, смразяващите компоненти на мрежата за наблюдение бяха използвани като оръжие срещу обикновените хора.

В един момент висш правителствен министър в Австралия отказа да изключи гражданите да бъдат принудени да носят електронни гривни на глезена, дори и да са напълно ваксинирани, за да се увери, че спазват заповедите за домашна карантина.

Консервативният депутат Джереми Хънт, който наскоро беше повишен в министър на финансите, призова правителството да използва GPS-технология за проследяване, за да гарантира, че британците спазват карантинните мерки срещу COVID.

„Ежедневен контакт с тези, които са помолени да се самоизолират – използвайки GPS-проследяване за наблюдение на спазването, ако е необходимо, както се случва в Тайван и Полша“, каза Хънт.

Полицията в Обединеното кралство също използва дронове за наблюдение, за да наблюдава и заплашва хората, които се осмеляват да излязат в отдалечени провинции, за да разходят кучетата си.

В Австралия бяха внедрени проследяващи дронове, за да хващат хора, които не носят маски навън, и да следят автомобили, които пътуват на повече от 5 километра от дома.


Пълен спектър оцеляване

СКРИЙТЕ СЕ. РУСИЯ СТАРТИРА РАКЕТНИ УЧЕНИЯ НА ICBM, НАСОЧЕНИ СРЕЩУ САЩ. ЗЛОУПОТРЕБА С ЯДРЕНИ МАТЕРИАЛИ.

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

ШОКИРАЩА ИНФОРМАЦИЯ за предстоящ ядрен инцидент

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/26-10-2022-27671-2/

 

Предишна статия

Светът на олигарсите: Кабинетът на Зеленски не изключи размяната на ръководителя на „Мотор Сич“

Следваща статия

Обединена мрежа: Актуализация с Кимбърли Гоген

Други интересни