Кори Гуд: Безпрецедентна извънредна актуализация!

Автор: Няма коментари Сподели:

23.10.2022, Кори Гуд и АСС

Алиансът ТКП и Глобалната галактическа лига на нациите (GGLN) получиха доста голям брифинг от Еми (Ейосианска / Зулу ИЗ раса) преди няколко месеца относно предстоящата времева линия на освобождаването на нашата Слънчева система. Този брифинг беше изнесен от името на Новите Пазители, които досега бяха най-загадъчните от Пазителите.

Информацията беше пълна с подробности, които ни казаха да пазим поверителни до подходящия момент. Бях шокиран да получа съобщение тази сутрин, че съм упълномощен да пусна кратко резюме на брифинга за времевата линия, като предстоят още такива през следващите месеци и години, след като бъде дадено разрешение. Никога преди не са ни били давани подробности за бъдещи събития в нашите брифинги, камо ли да сме били упълномощени да ги споделяме с масите.

GGLN, Алиансът ТКП и нашите извънземни съюзници в момента изчистват щетите, нанесени от Групата Орион и нейните съюзници, включително Тъмният флот – който създаде много лошо име на човечеството в голяма част от нашата Галактика. Водената от GGLN армада си проправя път от външния ръб на нашата Галактика към Земята, отстранявайки голяма част от щетите, причинени от Групата Орион и Тъмния флот. В някои случаи служителите на Тъмния флот са били доставяни в звездни системи, за да бъдат съдени за престъпления срещу тази цивилизация. Очевидно е необходимо на ръководената от GGLN армада до 2025 г. – в нашата времева рамка – да си проправи път обратно, за да започне освобождаването на тяхната собствена Слънчева система.

Междувременно, по време на цялата тази времева линия, населението на повърхността на Земята се сблъсква с все повече и повече поведение на лудост в последните времена (апокалипсиса) поради увеличената слънчева активност, която също създава земетресения и бури, които изглежда стават по-чести и мощни. Виждаме, че човечеството се сблъсква все повече и повече с тоталитарни правителства, които използват болести и потенциални войни, за да ги лишат от правата им, докато трансхуманистичният дневен ред се натрапва на население, което няма здрав разум.

Битката на повърхността на Земята и положителната времева линия все още зависят от нас, за да спечелим или загубим, това е битка, която ще се води през целия път, докато слънчевата микронова не настъпи през 2033/34 г. Микроновата не е събитие с ниво на изчезване, както някои докладват, въпреки че ще има значителни катаклизми и природни бедствия, които ще се случат. Странните ефекти на Мандела се засилват, когато се приближаваме към слънчевото събитие, причинявайки допълнително объркване в една вече хаотична среда. Когато се появи действителната микро-нова, тя е толкова мощна, че точният час и дата не могат да бъдат определени дори след като всички тези други подробности ми бяха дадени с пълно доверие от Ейозианците, в присъствието на Новите пазители.

Еми беше свикал среща с лидерите на GGLN и Алианса ТКП, където – за първи път – Пазителите споделиха бъдещи събития. Новите пазители споделиха, че Галактическата времева линия се е променила в наша полза и че групата Орион, техните съюзници или техният „AI“ (ИЗ)-Бог не могат да направят нищо, за да предотвратят поражението си. Докато Галактиката изглежда е навлязла в своята най-положителна времева линия, всяка слънчева система все още има свой собствен избор.

През годините 2028 – 2033 населението на повърхността бавно се запознава с концепцията за нова извънземна група – Галактическата федерация на световете. В крайна сметка към 2032 г. тази извънземна група се разкрива на населението на Земята, докато защитава Земята срещу холографски генерирани врагове и ни предупреждава за масова инвазия в нашата слънчева система. Те използват измама, за да съберат военните сили на Земята, за да се бият срещу настъпващите сили, водени от GGLN, и техните извънземни съюзници.

Когато стане микро-новата, тя се заключва във времевата линия, която човечеството е избрало. Въпреки че всички трансхуманистични технологии ще бъдат унищожени в слънчевото събитие, намерението на масовото съзнание ще избере положителна или не толкова положителна времева линия, докато се придвижваме към следващия слънчев цикъл – такъв, който сега е от 4-тата вибрационна плътност. Казаха ни, че дори човечеството да избере още веднъж отрицателна времева линия, тя ще бъде последната възможна поради енергийните промени на нашето Слънце и този регион на Галактиката. В най-лошия случай гледаме към още един цикъл, който ще продължи десетки хиляди години, а в най-добрия сме на път да изберем пътя към духовната, а не технологичната еволюция, която ще отведе нашата цивилизация в златната ера с обединеното масово съзнание от 4-тата плътност.

Операция за освобождаване на Слънчевата система 2025-2033/34:

  • Sentinel LOS (станцията за Лунни операции) ще бъде освободена през 2025 г. – Междинна станция, която следи трафика и активността през супер-врата (Галактически портал) извън нашата Слънчева система
  • Битката за освобождаването на Марс се случва в края на 2025 г. Зулу/Ейосиянците транспортират Скитащата звезда и малка флота от GGLN и наземните сили на Алианса ТКП до Марс, докато по-голямата флота, водена от GGLN, навлиза в слънчевата система, за да се изправи срещу армадата на корабите на групата Орион и Галактическата федерация на световете, които са се събрали около Юпитер, Сатурн и Нептун. Следва ожесточена битка между тези космически армади през 2025-2032 г., докато съюзниците изкореняват всеки кораб и разбиват всяка база, която групата Орион и техните съюзници са обитавали от десетки хиляди години. Повечето от ИЗ-базите съществуват в пространствени джобове, които трябва да бъдат нападнати и „срутени“ един по един.
  • Станция Ceres, минната операция на ICC (Междупланетния корпоративен конгломерат) и тяхната автоматизирана отбранителна система в „Астероидния пояс“ се освобождават през 2026 г., позволявайки на флотилиите на GGLN и на Алианса ТКП да навлязат по-навътре в слънчевата система и да се изправят срещу флотите на Групата Орион и ГФ на Световете, които са останали във вътрешната слънчева система.
  • Водените от GGLN сили нахлуват на Луната, за да освободят базовия комплекс на LOC (КЛО – командата на лунните операции) и да премахнат всички негативни извънземни бази през 2027 г. Освобождаването на Луната най-накрая слага край на увеличаващите се извънземни отвличания на милиони хора на повърхността на планетата, извършвани от Групата Орион – Сивите извънземни био-дроиди.
  • През 2028 г., след битката за освобождаване на Луната и LOC, GGLN разполагаха с информацията, от която се нуждаеха, за да нахлуят в космическото пристанище на ICC в Антарктида и след това да си пробият път надолу през космическото пристанище и след това на мили надолу в земната кора, следвайки тунелните мрежи, които водят от Космическото пристанище до десетките DUMB-ове (дълбоко-подземни военни бази) на ICC и Групата Орион. След това тази битка води до огромните области на Вътрешната Земя и продължава до 2032 г.
  • https://bgprevedi.com/earth-liberation-battles-and-the-solar-micro-nova27648-2/
Предишна статия

Новините днес 26 октомври 2022 година

Следваща статия

Крадене на асфалт и други теми / РАДИОПИРАТИ от @Martin Karbowski

Други интересни