Ако наказанието за престъпление е глоба, има ли финансов смисъл един милиардер да спазва закона?

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако наказанието за престъпление е глоба, има ли финансов смисъл един милиардер да спазва закона?


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори!

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

242-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Саня от Флорида

Украинският фронт – ВСУ са загубили 402 хиляди души! 23 октомври 2022

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Тактически СРЕЩУ стратегически ядрени оръжия

Авто-превод

Отделно


Експлозия в руския завод, който произвежда заряди за бойни глави за ракети


Според Конституцията народните представители са зaдължени да изберат председател на Народното събрание на първото си заседание

Фейсбуря, 20.10.2022, Кристиян Шкварек, по предложение на Христо Христов

Тъй като тези от 48-то не успяха да направят това, за да не бъде нарушавана Конституцията вече трети ден подред ще се води първото заседание. Предишните два дни бе давана „почивка“ от 16 часа до сутринта на следващия ден, за да си ходят депутати вкъщи, но се води де факто същото заседание – първото. Първият работен ден още не е приключил от сряда насам, тъй като би било нарушение на Конституцията да приключи без избран председател.

Искам да попитам всички нас, които сме им работодатели:

Защо тогава депутатите се прибират по домовете си?

Защо не седят там – в Народното събрание и не спят, ако трябва по коридорите и банките, докато не си свършат работата?

Защо си позволяват да си ходят по домовете по време на работа?

Защо им разрешаваме, като работата не е свършена?

Помните ли, когато хартиените бюлетини се брояха в Арена Армеец? Хората нямаха право да се приберат и да си легнат, докато не свършат работата, защото от това зависеше политическата ни система. Никой не ги пускаше в 16-часова „почивка“ до сутринта, за да си легнат вкъщи. Спяха по седалките на залата.

Същото се случва с много други професии, в които на хората нерядко им се налага да работят извънредно или да спят на работа. Случва се в МВР, случва се в армията, случва се сред спасителите, а особено често се случва в болниците. Като има да се свърши работа – ще се свърши, ако ще и това да означава 24 часа на крак и спане по коридорите.

В момента тъкмо в такава ситуацията са депутатите. За първи път от 32 години. Цялата политическа система на държавата е парализирана от тяхната невъзможност да си изберат председател, но вече втори ден най-нагло си дават 16-часови „почивки“ по време на несвършилия им по Конституция първи работен ден, за да отидат вечер на ресторантче, да си видят семействата и да си легнат вкъщи. Това е лукс, който други професии не получават, макар от тях да не зависи цялото държавно устройство.

Ами не, това е свинщина и безочие. Както карахте хората да спят по седалките на Арена Армеец, както медицинските сестри спят по коридорите на болниците и както лекари понякога стоят 24 или дори 32 часа на крак в една смяна – така И ВИЕ ЩЕ СЕДИТЕ в сградата на парламента, докато не закриете съобразно с Конституцията първото си редовно заседание. Може би тъкмо това преживяване е нужно, за да ви мотивира да прекратите този цирк и да си свършите работата.

Два пъти вече се подигравате с цялото общество, гласувайки си бутафорната 16-часова почивка.16 часа почивка! Кой и къде има право на подобно нещо? В кой бранш? В коя институция или учреждение? Къде някой може да си излезе в 16 часа почивка, да се прибере, и това да му се зачислява като част от работния ден? Никой. Никъде.

Значи и вие не трябва да имате право на това. Ние сме вашите работодатели и не сме съгласни да ви даваме подобна почивка по средата на работния ви ден. Вие сте на работа от сряда насам – на една и съща „смяна“. Ще си я довършите така, че да не бъде нарушена конституцията, ако ще да спите по коридорите. Излезете ли и днес в подобна „почивка“, при това този път до понеделник, ще бъдат прекрачени всякакви граници на търпимото, на допустимото, на нормалното. Отвъд това вече всякакъв гняв на народа – вашият работодател, ще е оправдан и допустим. Не казвайте, че никой не ви е предупредил.


Пълен спектър оцеляване

СПЕШЕН СИГНАЛ. ОТРЯЗАХА КАБЕЛИТЕ. РАЗПЕЧАТАЙТЕ ВСИЧКО, КОЕТО ВИ Е НУЖНО ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО ВИ.

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

ЧЕРВЕНА ТРЕВОГА: Русия току-що направи СПЕШНО обаждане до Вашингтон

Авто-превод

Отделно


Адвокати се готвят да съдят всеки щат, който изисква ваксинация срещу COVID-19, за посещаване на училище

Всеки щат, който изисква ваксинация срещу COVID-19, за посещаване на училище, ще бъде изправен пред съда, казаха адвокати тази седмица.

Мрежата за действие за информирано съгласие (ICAN), управлявана от телевизионния водещ Дел Бигтри, обеща да финансира до 50 съдебни дела, каза Арън Сири, който често представлява групата.

„ICAN ни каза, че ще подкрепи финансово предизвикателство срещу всяка държава. Така че, ако всичките 50 щата го изискват да посещава училище, ICAN ще подкрепи оспорването на мандата във всеки един от тези щати“, каза Сири пред The Epoch Times.

Процесът ще изисква намиране на родители или други, които искат да оспорят всеки възникнал мандат, но финансирането и законното представителство за такива костюми са налице.

Обещанието идва, след като консултативният панел на Центъра за контрол и превенция на заболяванията (CDC) на 20 октомври препоръча добавянето на ваксини срещу COVID-19 към графиците за имунизация на деца и юноши.


Подозрителни наблюдатели

Геомагнитна буря, взаимодействие Слънце-Земя, мисия Венера

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/23-10-2022-27588-2/

Предишна статия

Рептилианските властници

Следваща статия

Родопите – необяснимата енергия на Белинташ и Кръстова гора

Други интересни