ЗА НОВИТЕ СТАРИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Честито! За първи път Председател на Народното събрание на България е османлия!

Вече няма голяма разлика от преди 1878 г и 2022 г.
Българската държавност за пореден път е унижена и почти не съществува! “Играчите” в парламента са все едни и същи, но с различен оттенък(сини, червени, зелени, бенбени, цветни, неопределили се. ) Общото между тях е, че те всички не работят да се създаде стабилна българска държава и просперитет за нацията! И това не е случайно!

Голяма част от сегашния политически “елит” е продължение на “онези” дезертьори от обкръжението на Тодор Живков, които предават българския народ и правят преврат на 10 ноември 1989 г . Един от главните участници в това злодеяние е Андрей Луканов. Кодовото му име на запад било “Motor boat”( Моторна Лодка).

Същият предава и продава българските интереси чрез ” ПЛАН РАН-ЪТ”. Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. С този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната.

От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България. Това е практическият план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес.

Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее.

Предвиждам, че до 8 ноември до изборити в САЩ ние, българите, ще сме лишени от яснота каква ще бъде съдбата на българската държава и народ.

За съжаление моята прогноза е, че или няма да има правителство, или ще продължат късите(по италиански сценарий) правителства поне до 2025 г. и това не е случайно. Същата тази година ще бъде решаваща за много държави, защото се предвиждат промени в геополитически аспект включително и за България.

Преструктурирането на сферите на влияние в световен мащаб може да засегнат и българската държава. Има реална опасност от загуба на територии чрез изкуствени етнически вражди, създадени от Великите сили, чрез родоотстъпници във властта.

Не се подлъгвайте на инфантилните физиономии на голяма част от политическия “елит”, че всичко е наред!

Единственото спасение е чрез просветата, ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ КОРЕНИТЕ СИ – ТОВА, КОЕТО НИ БЕ ОТНЕТО И ДА ОСЪЗНАЕМ КОИ СМЕ!

                                                                       Публикация: Иван Тренев

Предишна статия

“ПО ДОБРЕ МУЛТАК, ОТКОЛКОТО КАЛТАК! ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА НИКОЙ!”

Следваща статия

Акад. Антон Дончев: Времето, пространството, смъртта, душите и Бог (откровение след кома)

Други интересни