Лъжата “ковид” – огромен експеримент над човечеството!

Автор: Няма коментари Сподели:

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

25-та част: Covid-19: Част 8-ма от множество епизоди за най-голямата медицинска измама на всички времена.

Ковид-19 не беше вирус-убиец. СМИ беше истинският вирус. Когато CDC, NHS и други организации за „здравни грижи“ преброиха броя на смъртните случаи, наистина свързани с Ковид-19, се оказа, че това не е нищо повече от лек грип. Как властите промиха мозъците на хората, за да повярват на лъжите им? Чрез ефективна програма за изтезания, потвърдена от Amnesty International (Амнести Интернешънъл) и други. Осем начина за ефективно измъчване на хората в подчинение бяха пуснати на населението. Повечето хора се поддадоха. Не пропускайте този епизод, за да разберете как работи човешкият ум и как може да стигне до тази точка.

От Джанет Осебард и Синта Кутър

Филмът се разпространява от авторките безплатно с цел да достигне най-широката публика. Преводът на български следва същата идея. Препоръчвайте и разпространявайте този филм както намерите за добре!

Музика: Александър Накарада, Скот Бъкли, А. Шамалуев.

Music: Alexander Nakarada, Scott Buckley, AShamaluev.

Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко – е най-добре дошло! По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашата платформа FallCabal на Телеграм за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/Fall_of_the_Cabal. И не забравяйте да се абонирате www.fallcabal.com.


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Ковид-19… най-голямата схема на всички времена и първият експеримент на Кабала, обхванал цялото земно кълбо. Целта му? Да унищожи по-голямата част от световното население и да превърне оцелелите в послушни роби…

Помните ли нашите четири епизода за Програмата за обезлюдяване? Ами… умножете това по десет и това, което получавате, е Ковидната Пландемия. Планирана години предварително и изпипана до най-малките детайли.

Както винаги, Кабалът ни предупреди години предварително. Те изглежда вярват, че това предпазва от карма. Нека бъдем честни… всичко, което правят, винаги е пред нас. Ето няколко примера, свързани с Ковид:

Кабалският капан Холивуд ни даде 7 филма и сериала, показвайки ни някои ужасяващи сценарии на епидемии от убийствени вируси. Бил Гейтс продуцира и съфинансира един от своите собствени: „Пандемия – Как да предотвратим избухване?“, за възможността от избухване на смъртоносен грипен вирус и разработването на универсална ваксина. Отлично време, Бил… произведени много преди избухването на Ковид-19, всичките й 6 епизода бяха пуснати на 22 януари 2020 г.

Contagion (Зараза)

Flu (Грип)

Carriers (Преносители)

The Hot Zone (Гореща зона)

Between (Между – ТВ-сериал)

The Rain (Дъждът – ТВ-сериал)

Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Пандемия: Как да предотвратим избухване, 6 епизода)

След това имаше две симулации на епидемия от коронавирус. Едната в Ухан, Китай (от всички места) се фокусира върху ролята на митниците да реагират точно на входящи атаки с биооръжия, и още една – в Ню Йорк – се фокусира върху важността на комуникацията по време на епидемия от коронавирус… финансирана от Бил Гейтс.

Помните ли церемонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон 2012?

Защо, за бога, показваме танцуващи медицински сестри и лекари, деца в болнични легла, страшни демони, разпространяващи се като вирус, подобни на зомбита здравни работници, ужасени деца, смърт? Защо да показвате NHS? Защо всички подсъзнателни послания по време на заключителната церемония за гняв, смърт, ярост и края на света? Може ли някой да ни обясни какво общо има това със спорта? С олимпийските игри? Кой би могъл да знае тогава, че тяхното така наречено артистично шоу всъщност е ужасяващ поглед към нашето бъдеще?

Никога не можем да кажем: не знаехме. През цялото време бяхме предупреждавани…

Точно както вече ни предупредиха за следващото огнище.

Ще трябва да се подготвите за следващия. Това… бих казал е… този път ще привлече внимание.

Сериозно… Усмихват ли се?

По принцип така наречената пандемия Ковид-19 беше огромен глобален поведенчески експеримент (предай се, подчини се, приспособи се). Най-големият, изпълняван някога в историята на човечеството. Беше изпитание дали ние – хората – сме готови да бъдем поробени. Кабалът използваше различни методи на изтезания, както е описано в Доклада на Амнести Интернешънъл за изтезанията (1973 г.) (Въз основа на схемата на принудата на Бидерман), но едва ли някой дори осъзнава, че е измъчван. Какви методи са използвани? Всички… Всичките 8 метода „да накараш хората да се подчинят, да ги „пречупиш“. Пречупването на волята им има за цел да унищожи тяхната човечност” – Доклад на Амнести Интернешънъл за изтезанията (1973) – страница 34.

Ето ги… (от страница 53)

Номер 1: ИЗОЛАЦИЯ

Не само на индивиди, но и на групи от хора.

Шанхай: цели блокове са оградени със стени. Никой не може да влезе или да излезе. Не е доставяна храна.

Защо? За да накарат хората да се чувстват самотни, да ги лишат от социална подкрепа; да развият интензивна загриженост за себе си и да направят хората зависими от техния потисник.

Номер 2: МОНОПОЛИЗАЦИЯ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО

С други думи: потисникът изцяло решава как възприемате или преживявате реалността.

Например чрез премахване на информация, която противоречи на официалния наратив, чрез наказване на всяка форма на съпротива или независимост, чрез хвърляне на вина върху хората.

Защо? За да промият мозъците на хората, за да си помислят, че има непосредствена заплаха, да осуетят всички действия, които биха могли да доведат до неподчинение, и да накарат хората да повярват, че са виновни.

Защо COVID-19 е толкова опасен?
По-смъртоносен от грипа.
Новият вирусен вариант COVID-22 може да бъде по-смъртоносен от Delta, предупреждава експерт
Новата COVID-вълна може да прилича повече на наводнение
Промиват ви мозъците

Номер 3: ПРЕДИЗВИКАНО ОМАЛОЩАВАНЕ И ИЗТОЩАВАНЕ

С други думи: да ви направи слаби. Например чрез лишаване от сън (поради страх, безпокойство), чрез задържане на основни неща като храна и лекарства и чрез постоянно разпитване.

Защо? Когато хората са умствено и физически отслабени, те няма да имат силата да се съпротивляват.

Не мога да дишам! Постоянна липса на кислород
Постоянна атака на черепните нерви и кръвно-мозъчната бариера.
Останете у дома. Постоянната липса на слънчева светлина води до дефицит на витамин D, и до слаба имунна система
Плажът е затворен

Номер 4: ЗАПЛАХИ

Заплахи за убийство на хора, техните семейства, техните домашни любимци. Заплахи за разделяне на семействата.

Наистина ли мислите, че това се случва само в Китай?
Това е Австралия

Заплахи за безкрайна изолация.

Време е да нахраним карантинните затворници…

Заплахи да станат изгнанници, „неграждани“.

Макрон се зарича да вбеси 5-те милиона неваксинирани във Франция и ги обявява за „неграждани“
Ще са необходими нови ограничения на Covid-19 за антиваксърите

Защо? Да създадат безпокойство и отчаяние.

Без удар – без играене. Без удар – без заплащане.
Пентагонът нарежда задължителна ваксинация
Страхът превръща хората в послушни граждани

Номер 5: СЛУЧАЙНИ ПРИВИЛЕГИИ

Помислете: случайни услуги, обещания и награди за спазването.

Защо? Да мотивира хората да се съобразяват.

Пазете се от празните думи и неспазените обещания на Кабала…

Номер 6: ДЕМОНСТРИРАНЕ НА ВСЕМОГЪЩЕСТВО

Чрез конфронтация, физически нападения, преследване и тормоз, чрез демонстриране на пълен контрол върху съдбата на хората,

Бил Гейтс казва, че животът ще се нормализира само след въвеждането на ВТОРО поколение ваксини срещу ковид и след като вирусът е елиминиран в световен мащаб
СЗО предупреждава, че коронавирусната ваксина сама по себе си няма да сложи край на пандемията: Не можем да се върнем към начина, по който бяха нещата

и като третират хората като слуги.

Защо? Да се създаде страх и подчинение и да се внушава безполезността на съпротивата.

Трюдо обеща да замрази банковите сметки на протестиращите срещу мандата
Необходима е пълна ваксинация за присъствие на погребения
Армията лиши над 60 000 неваксинирани войници от охраната и резервите от заплати и обезщетения
Сега трябва да отидем в общност по общност, квартал по квартал и извън работното време врата до врата.
Квартал по квартал, врата до врата, ръка до ръка.
Тези екипи вече не просто чукат на вратите… Те всъщност носят SD-та и ваксинират на вратата. Те виждат колко хора има в това домакинство и ваксинират всеки, който отговаря на условията в този дом.
Сега ще обикаляте предградие оо предградие, улица по улица, врата до врата… чукайки по тях и активно търсейки хора, които са в грешната къща… и ги намирате на място.
Да, абсолютно.
Китайците са поставени под карантина.
Бюлетин на DHS: Ако се противопоставяте на мандатите на COVID-19 или вярвате в изборните измами, може да сте терорист
Свикнете да имате пистолет, насочен към главата ви. Научете се да не се съпротивлявате…
Смелата мелбърнска полиция се бори с най-смъртоносната болест в историята с гумени куршуми.
Не става дума за безопасност. Става дума за контрол.

Номер 7: ДЕГРАДАЦИЯ

Маските са били използвани от векове като знаци за поробване и деградация. Наистина ли мислите, че сега има някаква разлика?

Чрез унижение на хората, чрез словесна злоупотреба, унижаване и засрамване на хората на публични места, чрез унизителни наказания и чрез отказ от личен живот.

Защо? Да унищожи самочувствието на хората, да направи цената на съпротивата по-вредна за самочувствието на хората, отколкото спазването.

Холандският супермодел Даутцен Крус се обяви срещу COVID-ударите през 2021 г. Това беше краят на нейната кариера… Тя беше засрамена и обвинявана от същите хора, които я обожаваха.
Управител и училищно настоятелство: без маски
Израелски служители без маски

Номер 8: НАЛАГАНЕ НА ТРИВИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ

Като играете умствени игри,

Как да носите маска, когато пушите или пиете (Новото нормално)
Актуализация на Covid-19 – Не се приемат пари в брой (Новото нормално)
Новото нормално

като наказват послушните хора за това, че са били непокорни.

Китаец се опитва да покаже доказателство, че е спазил правилата. Въпреки това е наказан.

и чрез непрекъсната промяна на правилата без ясна комуникация.

Седмични Covid-актуализации, за държава, за щат, за град. Ако не проверите актуализациите, няма да знаете какво да очаквате. Последствията могат да бъдат опасни. Как се чувствате от това?

13:06

Защо? За да объркат хората, да създаде безпокойство, да ги накара да се подчинят напълно.

Журналистът Герхард Вишневски:

„Защо ресторантите трябваше да затварят в 22:00? Вирусът заразен ли е само след 22 часа? Напълно безсмислени и противоречиви мерки. Най-лудото е, че зад всичко това стои метод. Това всъщност е метод на мъчение. Поддържайки хората в постоянно объркване и потапяйки ги в несигурност, оставяйки хората напълно на тъмно… и напълно унищожавайки целия начин на живот. Никой от нас вече не може да планира нищо или да води нормалния си живот. Намерих значително количество информация за този метод, който, което е интересно, е разработен в Китай. Американците установили това у военнопленници от Корея, които били разпитвани от китайците. Тези военнопленници са били постоянно тормозени с противоречиви мерки. Те никога не са били сигурни дали правят нещата правилно или грешно. Понякога правилата дори бяха разхлабени, което също е част от играта. За да сме сигурни, че хората не са свикнали напълно с тези правила, така че те да останат ефективни, за да се избегне сковаването. След това управлението отново се затяга. Това, което правят Зьодер или Меркел, или такива хора, не е случайно. Напротив… според мен се опитват да пречупят ума и психиката на хората.”

Какво друго трябва да знаете за изтезанията?

Изтезанието има за цел да създаде стрес. Всяко събитие, което заплашва да промени стабилността на благосъстоянието на хората (екологично, физическо, психическо или емоционално), е стресиращо. Защо това е важно? Защото точно това нашите правителства и така наречените здравни институции причиняват систематично на човечеството: СТРЕС. Стресът не само засяга имунната ви система, което ви прави изключително уязвими към болести, но също така генерира безпокойство, което предизвиква неспособност да мислите трезво, да останете спокойни, логични и рационални. Ето защо хората спряха да виждат колко безумни са наистина правилата и разпоредбите за Covid.

Кортовете са затворени за групова игра
… 30 минути по-късно …
Германски клиники за евтаназия отказват неваксинирани клиенти

Не можете да ги вините. Моля, спрете да ги наричате овце, защото наистина… те са жертви на измъчвания. Те са били потискани, унижавани, промити мозъци и сломени. Когато острият стрес се превърне в хроничен стрес (чрез умишлено систематично отслабване на хората), хората развиват чувства на песимизъм и депресия. Но когато хора, които са в състояние на хроничен стрес и безпокойство, изведнъж са изложени на остър стрес (например неочакван положителен резултат от тест, водещ до задължителна карантина), се случва нещо странно. Хроничният стрес плюс острият стрес причинява състояние на пълно отричане. Тези хора ще изглеждат така, че изключват всякакво осъзнаване, ще изглеждат скучни и необезпокоени, сякаш умът – твърде свръхстимулиран – е изгорял бушон. Те напълно ще се предадат, ще се съгласят, ще спазват…

Така че да… това е вярно:

„Не вирусът унищожи икономиката. Това беше ТИ, който се подчини на тиранията.”

Но можем ли да ги виним, след като знаем, че са били систематично измъчвани за дълъг период от време и просто са действали така, както повечето хора – при тези обстоятелства – биха направили?

Ето защо хората се съобразяваха с най-безумните правила. И дори когато им посочиш това, те ще ви гледат като от друга планета.

В Испания хората бяха принудени да носят маска на открито, но не и в Холандия, където – по някаква мистериозна причина – вирусът никога не напускаше къщата…, поне месеци след това, и то само на определени места… Фризьор беше позволено да отиде на физиотерапевт, но физиотерапевтът нямаше право да отиде на фризьор.

Всички салони в Ню Йорк затварят за неопределено време

Нашите мъчители, правителствата, бяха объркали хората до степен, че умовете им бяха изгорели бушони. Ето защо те ги спазваха.

Общността е затворена. Само на работниците от основните услуги им е разрешено оттук нататък…

Веднага след като медиите извикаха от върховете на покривите, че границите са затворени, хората спряха да пътуват. Вярно е, че в началото и в някои страни мерките за изпълнение бяха строги!

Но след известно време, след като научихме, че ние, хората, сме се подчинили прекрасно на този велик поведенчески експеримент, вече не бяха необходими принудителни мерки.

В Холандия никога не е имало пунктове за преглед, дори в началото. Хората спряха да пътуват, просто така! Те дори не опитваха повече!

Опитвахме отново и отново, карахме от Нидерландия до Германия и Белгия и после обратно. Изобщо нямаше проблем! Беше просто разказ! Беше ЛЪЖА!

По времето на комендантския час във всяка европейска страна ние излязохме от Холандия за добро и карахме по целия път през Белгия, Франция и Испания. Карахме посред нощ по празни магистрали. Нямаше пунктове за преглед. Нито на границите, нито на пунктовете за платен пътен достъп. Всичко беше лъжа! Полицията не трябваше да прави нищо, защото хората спазваха правилата, колкото и безумни да бяха.

За хората изглеждаше кристално ясно, че комендантският час е много ефективен, когато става въпрос за ограничаване на вирус убиец! В Холандия точно в 21:00 ч. по някаква причина вирусът стана супер агресивен, така че всички трябваше да останат на закрито! Бяхме в безопасност в една минута без девет, но в смъртна опасност точно в девет. Освен, разбира се, когато живеете точно отвъд границата в Белгия: там сте в безопасност до полунощ! Covid-19 не беше за подценяване. Беше много интелигентен и очевидно можеше да определи времето. Не само това, той разбираше и признаваше държавните граници! И май харесваше алкохола! И така… продажбите на вино, бира и спиртни напитки бяха разрешени само до 20:00 часа, точно! Бог знае защо. Попитахме безброй собственици на магазини и полицейски служители дали разбират логиката зад тези нови правила, но никой не можа. Всичко, което чухме беше: „Това е законът“… Когато посочихме, че геноцидът над еврейския народ през Втората световна война също е бил законен, така че… не всички закони са добри…, хората се ядосваха. „Заедно можем да победим Covid-19!“ Лозунгът беше да се превърне в новия Хайл Хитлер! Но повечето хора не го виждаха, в резултат на непрекъснатото измъчване с цел подчинение от техните потисници…

Защо някои хора реагират различно? Защо те могат да се справят с непрекъснатия стрес по-добре от другите, така че да не се подчиняват, независимо от всичко? Хората са устроени по различен начин. Някои са преживели сериозна физическа или емоционална болка в живота си, което ги кара да не се впечатляват лесно. Те просто не преживяват мъченията с Covid като особено стресиращи, тъй като са имали и по-лоши. Други са повече умствено фокусирани, отколкото емоционално. Те ще прозрат лъжите и заплахите по-лесно от другите и следователно няма да изпитват безпокойство в степента, в която повечето хора изпитват.

След това, разбира се, има хора, които живеят извън мрежата, в отдалечени райони; хора, които не гледат телевизия и които не четат масовите вестници. Тези хора също са трудни за промиване на мозъка…

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-25/

Предишна статия

Машините вече ви следят и наблюдават. И ви влияят. Бъдещето изглежда мрачно. Наистина ли искате да живеете в света на Skynet?

Следваща статия

Но какво кара тези скали да растат, да се движат и да се размножават?

Други интересни