Светът е пълен с професионални идиоти!

Автор: Няма коментари Сподели:

Из дневниците на Димчо Димов:

„Всички най-спокойно си седят и учтиво се преструват, че в стаята няма слон. А в стаята слонът не е един…“

От няколко дни насам се разбуни кошерът относно самолетите, които оставят химически следи в небето. Очевидното не може да бъде отречено. Химическите следи са очеизваден факт и не е възможно да бъде отречен и доколкото разбирам, тях никой не ги отрича.

Отрича се техният състав, който официално и поради неясни причини никой не изследва. Ситуация, силно наподобяваща на отношението към експерименталните ваксини. И ваксини има, и кемтрейл има, проблем няма.

Държавните администрации, лаборатории, институти и съответните органи не пристъпват към анализи на следите, оставяни след самолетите. Всички най-спокойно си седят и учтиво се преструват, че в стаята няма слон. А в стаята слонът не е един.

В стаята е пълно със слонове

Цели стада побеснели, напълно луди слонове. Слонът на „съвременната наука“, която не е нито едно от двете. Тя отдавна е прекъснала връзките с основните принципи на истинската наука и дейността ѝ се е превърнала в слугинска пародия, която нито е забавна, нито е безопасна. Представителите на тая така наречена наука така са се самообожествили, че са изпаднали в идолопоклонство към самите себе си и единственият контрол, на който се подчиняват, е тоя на парите.

Последните три години от „научните среди“ бяха излъчени и избълвани толкова много лъжи, простотии и откровени глупости, че нормалният човек буквално изпада в изумление. Най-забавното е, че всички реномирани научни издания не само бълват глупости и лъжи. В техните публикации е пълно със самоизобличения, които непредубеденият, независим и търсещ човек вижда и изпада в изумление как е възможно тоя театър на ситуационната пародия да бъде назоваван наука.

Така наречените учени със своите действия приличат на ненормални пилоти на кемтрейл самолети,

заредени с най-отровни смеси, но на тях им е забавно, а и финансовият стимул позамазва някои евентуални морални терзания. Науката отдавна е в ръцете на професионалните идиоти, повечето от които съвсем са изключили връзките със себе си, с нормалните хора, с природата и с Бог.

Служебните съсловия на професионалните идиоти“

повече приличат на мафиотски кланове със своите тайни и престъпни дейности срещу хората,

отколкото на служители на обществото.

Учители, които съвсем спокойно, някак естествено и лесно приеха да преподават отвратителни, противоестествени, антихуманни, ненаучни дисциплини на младите хора и не мислят, че тяхното потомство ще бъде поробвано със същите дидактични инструменти, които самите те ползват, за да поробват чуждите деца. Образованието на младите хора е отвратителен експериментализъм, който ако не бъде променен и премахнат, гарантирано ще създаде едно абсолютно непригодно общество от безполезни роботи. Ама професионалните идиоти от учителската каста не ги интересува, че тяхното дело е убийствено за бъдещите поколения.

Дали усещат и разбират колко е опасно това, което правят? На мен ми приличат на пилоти на кемтрейл самолети. Хем знаят, че делото им е опасно, хем продължават да го вършат, като си мислят, че точно на тях ще им се размине. А може и да не знаят, защото си мислят, че са професионалисти, докато са си обикновени идиоти.

Ами лекарите, които нямат никаква идея какво вършат, лекувайки болести, а не хора?

Те самите се тъпчат със същите медикаменти, информация за чието действие получават от ония смешни, фалшиви листчета в опаковките, писани от фирмени адвокати, също професионални идиоти, чиято цел не е информативна, а протекционистка за производителите на фармацевтичните отрови. Всички методи на официалната, спонсорирана, държавна медицина са небезопасни и неефективни, а последствията от тия методи са ужасяващи. Само истински професионален идиот може да инжектира на себе си, на своите пациенти и на децата си неизвестна течност в жилите, като си мисли, че това е нещо нормално и ще се размине без последствия.

Да бяха някакви компютърни дизайнери или карикатуристи, както и да е. Но те са лекари и имат претенции, че са професионалисти, докато в техните действия съвсем без усилие може да бъде различен професионалният идиот, наподобяващ пилот на кемтрейл самолет. За такива това е просто работа и за нея получават добри пари, като не се досещат, че парите са най-скъпата стока, за която плащат с душата си и с живота си.

Смешната и гротескна каста на политиците буквално се е изродила

И всички политици наподобяват поколение, носещо последиците от вековен инцест със съответните мутации и малформации. Техният професионален идиотизъм е придобил чутовни размери и най-уродливи форми, но тям е безразлично, че това, което вършат, е противно на хора и държава, на които би следвало да служат.

Далавери, слугинаж, задкулисие, предателство, продажност – нищо не им е чуждо. На фона на това, което правят политическите професионални идиоти, пилотите на кемтрейл самолетите са си съвсем нормални хора с най-обикновена професия, за която получават добро възнаграждение.

Светът е пълен с професионални идиоти и ако вие се имате за нормален човек, който не би вършил подобна престъпна дейност срещу други хора, природата и Бог, то не си мислете, че всички останали са такива.

Не забравяйте, че светът е пълен с професионални идиоти, зад които и над които стоят други професионални идиоти!

Автор: Димчо Димов

  Източник »  https://www.otizvora.com/2022/10/15035/svetut-e-pulen-s-profesionalni-idioti/

Предишна статия

Защо гласувах досега, но вече окончателно приключих!

Следваща статия

Добре дошли в Средновековието!

Други интересни