Важно предупреждение: Узомбия се готви да взриви мръсна ядрена бомба в Донецк и да обвини Русия в това!

Автор: Няма коментари Сподели:

Чернобил 2.0 – това е което може да очакваме от Узомбия. Руските СМИ бият тревога, че укронацистите няма да играят по правилата, а ще продължат с мръсните си дела.

Загадките на Авдеевския укрепен район – „Свободная пресса“ започна да копае и откри неща, от които настръхват косите.

… И тогава, след като претърпяха загуби и се върнаха малко назад, ВСУшниците и Националният батальон щяха да отидат в подземния си укрепен район. Бетонните покрития на тези укрепления не се пробиват от никакви артилерийски системи, съществуващи в руската армия. Това всъщност са огромни подземни хангари и бомбоубежища, в които можете дори да изчакате ядрен удар. Танкове, камиони, реактивни системи за залпов огън и далекобойна артилерия могат да се движат там свободно. Всъщност това е армия, разположена под земята. В света все още няма аналози на такава военна група под земята. Преди това само плъхове, партизани и саботьори бягаха през подземните катакомби. И тук има цяла подземна армия. Там имат собствена болница и дори, казват, има кино.

Там те биха се държали дълго.

Но колкото и непревземаема да беше крепостта, рано или късно руските войски щяха да я превземат – както Мариупол. И тук е моментът да си спомним как в навечерието на началото на спецоперацията Зеленски сериозно се аргументира, че са способни да направят атомна бомба. Дали „мръсно“ или „чисто“ не е важно. Много е вероятно това да не са били абстрактни аргументи. И че последният етап от трагедията в Донбас е замислен под формата на Чернобил-2.0.

Но откъде да се вземе тази мръсна бомба.

Все пак американците са преследвани от фантомната идея да устроят ядрен апокалипсис в Украйна и то възможно най-близо до руската граница. Мръсна бомба от Запорожката атомна електроцентрала – технически това не е невероятно за Украйна. Затова атакуват АЕЦ-а с такава маниакална ярост.

Не просто искат да стигнат дотам. Те отчаяно се нуждаят от нещо там. Или да скрият следите от престъплението, или да вземат мръсната бомба. Или нещо друго, което ще разкрие и разобличи техните далечни ядрени планове.

И вероятно е било планирано след радиоактивното замърсяване на района в Донбас руската армия да започне да се разпръсква в ужас, напускайки окупираните територии в паника. Или просто организирано отстъпление.


Политологът Сергей Марков разкри план за ядрена провокация от страна на САЩ и Великобритания

Политологът, генерален директор на Института за политически изследвания Сергей Марков заяви в социалните мрежи, че САЩ и Великобритания подготвят провокация в Украйна, за да обвинят Русия в използването на ядрено оръжие.

Според него с това е свързано и спешното посещение на британския министър на отбраната във Вашингтон. „Много е вероятно те съвместно да вземат решение за удар с тактическо ядрено оръжие на територията на Украйна и да обвинят Русия за това, а след това и предполагаем ответен неядрен удар от страна на страните от НАТО по руската армия в Украйна“, пише той.

Според Марков планът е въоръжените сили на Украйна да нанесат масирана атака срещу Херсон, да взривят язовир Каховка, а ядреният удар да бъде оформен като отмъщение на Русия за това.

„Всичко това може да се случи през следващите две седмици, през октомври, преди изборите за Конгреса на САЩ“, каза Марков.

По-рано командващият Обединената групировка на силите в района на специалната военна операция генерал от армията Сергей Суровикин заяви, че Украйна подготвя масиран ракетен удар по язовира на Каховската водноелектрическа централа.

https://bgprevedi.com/chernobyl-2-is-getting-ready-by-ukronazists-27508-2/

Предишна статия

НА СЛЕДУЮЩИЙ ДЕНЬ (1983)

Следваща статия

Тайните на водното злато на България

Други интересни