Фулфорд: Играта приключи, SATANATO загуби, следват огромни последици

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Четете Фулфорд с голяма доза сол [<>] | Англ | Рус_текст | Рус_глас | БГ-пидиеф

НАТО и неговите господари от хазарската мафия загубиха войната в Украйна и за планетата Земя, така че историческите последици ще последват, полски, китайски, руски, MI6- и ЦРУ- и др. източници са съгласни.

Ето защо руският заместник-министър на външните работи Александър Грушко заяви миналата седмица, че „НАТО вече е победено в Украйна“.

[A1] (НАТО вече са победени в Украйна на фона на рухващия „антируски“ проект – официално)

Например „високоточните удари по стратегическите енергийни съоръжения на Украйна доведоха до масови прекъсвания на електричеството и принудиха Киев да спре износа на електроенергия за Европа“, пише „Российская газета“.

Разбира се, руснаците не са обективен източник, но полските разузнавателни източници са съгласни, казвайки: „През зимата руснаците ще минат през Украйна до Днепър, отнемайки Одеса и Харков. Русия не се интересува от земята отвъд Днепър. Те също така отбелязват, че „ЕС започна спешна евакуация на своите посолства от Киев до полския град Жешув (Rzeszow).“

[V1] (Скот Ритър за Русия)

[V2] (Зимата идва)

ХМ е сведена до използване на компютърна графика и фалшиви видеоклипове, за да се създаде илюзията, че войната все още се води. Тук например можете да гледате как украински актьори, облечени като ранени, си правят селфита в Киев за пряко отразяване по западните медии.

[V3] (Още фалшиво ранени украински цивилни)

Сега погледнете холограмата на Зеленски в процес на създаване.

[V4] (СиДжиАй-ски Зеленски)

Китайското разузнаване също казва, че „80% от силите на НАТО са били унищожени в Украйна, така че те отправят ядрени заплахи“ (китайското разузнаване също предостави подробности за борбата за власт, която се проведе там, която ще обсъдим по-долу).

Заплахите с Армагедон, разбира се, са кухи, защото нито ХМ, нито фалшивият режим на Байдън контролират ядрените оръжия, казват източници от Пентагона.

Има и още доказателства, че собствениците на корпорацията СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ са фалирали. Двама от най-големите собственици на тази корпорация, както и повечето от компаниите от Fortune 500, Blackrock и Vanguard изглежда са обявили фалит.

Blackrock International, Inc. подава документи за фалит в Лафайет | BKData

[A2] ()

[A3] ()

Някои читатели твърдят, че това не е истина, но се развиват събития, които ще направят безспорно Американската Корпорация, както и частните Обединени нации, BIS, МВФ, Световната банка и др. че отиват надолу.

За да потвърдим, че това е вярно, финансовите пазари може да са първото място, където да се разиграят огромни събития. Американската Корпорация пропусна крайния срок за плащане на 30 септември и получи срок до 14 октомври да намери парите, преди да бъде обявена в неизпълнение. Ако не намерят допълнително финансиране, тогава адът ще започне.

Има някои доказателства, че не са го направили.

Например транстихоокеанските цени на корабоплавателния транспорт паднаха със 75% спрямо по-рано тази година, защото азиатците вече не приемат смешните пари на FRB като плащане за реални стоки.

[A4] ()

Освен това на 12 октомври ръководителят на Bank of England Андрю Бейли каза, че BOE ще спре да подкрепя финансовите пазари на 14 октомври. Тогава, на този ден, британският финансов министър Куаси Квартенг беше уволнен. След това политики като нефинансирани данъчни облекчения за богатите бяха отменени.

Източници от MI6 казват, че Ротшилд са загубили контрол над BOE и че де факто военно правителство управлява Обединеното кралство. Ако е така, британският клон на Ротшилд вече официално е загубил контрол над BOE за първи път, откакто го пое чрез вътрешна търговия след битката при Ватерло през 1815 г.

Сега изглежда, че швейцарският клон на семейство Ротшилд също има проблеми. Бордът на Федералния резерв на САЩ наскоро наля 9,37 милиарда долара в швейцарската национална банка в това, което вероятно е опит да се предотврати фалита на Credit Suisse.

[A5] ()

Ако Credit Suisse падне, ефектът на доминото ще доведе до колапс на повечето големи западни финансови институции и до срив на пазарите.

Те така или иначе се сриват, защото ХМ изгуби контрола върху международно търгувания щатски долар. Източници от семейството Дракон казват, че цялото злато и съкровища, които отново подкрепят щатския долар, вече са под техен контрол.

Това е важно, защото откакто през 1971 ХМ изчерпа златото, американският фондов пазар се превърна в гигантска халюцинация. Както показва диаграмата по-долу, оценката на фондовия пазар се повиши с връх от 4000% спрямо БВП. Ако вземете предвид факта, че цифрите на БВП са силно завишени поради недостатъчно отчитане на инфлацията, можете да потвърдите, че фондовите пазари вече не са свързани с реалността. Нищо чудно, че средният стандарт на живот на американците пада от 1971 г. насам, докато ХМ стана свръхбогата чрез използване на измами от централната банка, за да краде от хората.

ХМ отчаяно се опитват да се спасят, като преминат към цифровите валути на централната банка, но тъй като те също не са подкрепени от нищо, това усилие е обречено на провал.

В един от най-видимите скорошни признаци, че управлението на ХМ се срива, френската колония на Ротшилд във Франция не е в състояние да плаща за вноса на петрол. Това (а не докладваните трудови спорове) кара бензиностанциите в цялата страна или да спрат, или да установят режим на бензина.

[V5] (Горивна криза във Франция)

Също така забелязахме, че техният робски президент Еманюел Макрон е поставен под демоничен контрол, както се вижда от черното му око.

[A6] ()

Това означава, че френската армия и република сега се борят да се освободят от демоничния контрол.

Междувременно в САЩ военните бели шапки правят ход да сложат край на цялото шоу на ужасите на Джо Байдън. Източници от Пентагона казват, че ново правителство, оглавено от

истинския (против ваксините) Доналд Тръмп, с бившия демократ Тълси Габард като негов вицепрезидент, трябва скоро да поеме поста.

Карта на Тълси Габард от военното разузнаване

Ето защо Габард наскоро напусна Демократическата партия, след като я нарече „елитарна кабала от войнолюбци, водени от страхлива уок-ност (уок – събуден)“, които „поддържат антибелия расизъм“ и „защитават престъпниците“.

Габард с 351-ва Команда

[A7] ()

[V6] (Тълси Габард говори)

„Тълси е високопоставен офицер в американското военно разузнаване, Командването на психологическите операции“, казват източници от ЦРУ.

Военните бели шапки, заедно с техните руски, китайски и международни съюзници са обявили война на ХМ по целия свят и то с добра причина.

Например миналата седмица американски специални сили имаха престрелка в централата на ФБР.

[A8] ()

„Това беше опит за превземане на централата на ФБР. Алиансът имаше специални сили на сцената. Звукът е от автоматични оръжия. Няколко тъмни оперативни работници бяха елиминирани. Това все още не е приключило“, казват източници от ЦРУ.

Ето един пример за това защо ХМ трябва да бъдат преследвани и изправени пред правосъдието: Знаете ли, че Джордж Буш-старши през 1991 г. подписа законови разпоредби за вавилонските нойхиди (еврейско монотеистично движение, основано на седемте закона на Ной), които наред с други неща призовават за екзекутиране на всички християни, будисти, индуисти и др.?

[A9] ()

Това е така, защото първият и вторият закон от Ноахида забраняват идолопоклонството и богохулството, което се наказва с обезглавяване. ХМ смятат поклонението на Исус Христос, Буда и др. за идолопоклонство и богохулство според Талмуда.

[A10] ()

Ето защо ловът е в ход, за да се принудят всички членове на ХМ да се предадат на трибунали за военни престъпления.

Като пример, руското правителство обяви фронта на Рокфелер, известен като Мета, за терористична организация и следователно наказуема със смърт.

[A11] ()

Meta или Facebook, както беше известен преди, винаги е бил фронт за контрол на съзнанието / пропаганда на Рокфелер. Когато стартирах страница във Facebook, веднага достигнах максимума от 5000 последователи и се свързах с много интересни хора, включително японски дипломати. Бях обаче блокиран да си кореспондирам с тях или дори да публикувам на собствената си страница във Facebook. След това я свалих и напуснах Facebook. След това се появиха поне четири фейсбук страници, представящи се за мен. Тези хора са твърде уплашени, за да дебатират открито въз основа на факти и винаги прибягват до мръсни трикове като този. Ето защо съм съгласен, че Мета е вид престъпна организация и трябва да бъде забранена по целия свят.

Илон Мъск също е определен като терорист за подкрепа на телекомуникационните услуги на Starlink в Украйна.

[A12] ()

Тъй като ХМ извършва убийства на руски служители в Русия, това означава, че Мъск вече е легитимна цел на руските специални части. Той и неговата измамническа работа с компютърна графика Space X няма да съществуват още дълго.

Горкият Мъск е в затруднено положение, тъй като той също беше добавен към добре познатия украински „списък за убийства“, след като заплаши да спре финансирането за сателитните интернет-услуги чрез Starlink, разположени в Украйна. Във всеки случай, тъй като руснаците атакуват сателитите му с лазери и др., Мъск беше принуден да признае, че „Starlink все още може да умре“, въпреки предложението му да възобнови поддръжката й.

[A13] ()

Ако искате пример за масивна измама, която позволи на Мъск да стане „най-богатият човек в света“, вижте това видео как са заснели „международната космическа станция“ в гигантски плувен басейн.

[V7] (НАСА и фейковата й космическа програма)

Разбира се, Мъск е един от по-малките престъпници. Истинските престъпници са тези, които стоят зад опита да убият човечеството с биооръжия и ваксини.

Следното вече се превръща в основна новина. Например членът на Европейския парламент Роб Рус попита представител на Pfizer на изслушване дали иРНК ваксината е тествана за предотвратяване на разпространението. Тя се смее и казва не.

[V8] (Членът на Европейския парламент Роб Рус)

След това Мислав Колакушич от Европейския парламент казва, че „закупуването на 4,5 милиарда дози ваксина срещу COVID-19 за 450 милиона жители на ЕС е най-големият корупционен скандал в историята на човечеството“.

[V9] (Мислав Колакушич от Европейския парламент)

Ето защо полските патриоти се присъединиха към нарастващия хор с искания за справедливост, правейки следното изявление:

„Настояваме за смъртно наказание за виновните членове на [полското] правителство, както и за лекарите и медицинските сестри, които по време на ковидната пандемия предизвикаха смъртта на над 200 000 души.“

Плъховете се опитват да избягат от кораба, но няма къде да отидат, дори извън света. Например ръководителят на Pfizer Алберт Бурла отказа да свидетелства пред Европейския парламент, защото, както обясняват източници от Мосад, „той се крие в Парагвай“.

Рошел Валенска и Алберт Бурла

Сега вижте реакцията на Аватара на Бил Гейтс на въпроса: „Безопасна ли е тази ваксина?“ Обърнете внимание на израза му на пълен страх и отчаяние в края на видеото.

[V10] (Бил Гейтс профука интервюто)

ХМ сега също се опитват да скрият доказателства, като изхвърлят ваксините. Марионетката на ХМ Макрон унищожи 30 милиона Covid-ваксини на стойност £522 милиона, докато швейцарците изхвърлиха 10,3 милиона дози. Това няма да ги спаси.

[A14] ()

Междувременно в Китай опитът за преврат срещу Си Дзинпин се провали. „Това беше направено от Сорос и онези момчета. Границите на Китай вече са затворени, освен ако нямате бизнес-виза. Това е, за да се попречи на всички кабалисти да напуснат страната. Всички те ще бъдат арестувани сега“, казва източник от китайското разузнаване.

Официалната новинарска агенция Синхуа намеква за тази чистка, като пише: „Беше постигната съкрушителна победа в борбата срещу корупцията и това беше консолидирано навсякъде“.

[A15] ()

Вече успяхме да потвърдим, че истинският Си Дзинпин се появи публично, за да направи важна реч. Той каза, че Китай е постигнал своя 100-годишен план да сложи край на бедността и да направи всички умерено проспериращи. Следващият 100-годишен план е да се направи всеки умерено богат в хармония с природата.

Си също така обеща да подкрепя „споделените ценности на човечеството за мир, развитие, честност, справедливост, демокрация и свобода и да насърчава взаимното разбирателство и да създава по-тесни връзки с други народи“.

Си още отбеляза, че „Китай стои твърдо срещу всички форми на хегемонизъм и силова политика, манталитета на Студената война, намесата във вътрешните работи на други страни и двойните стандарти“.

[A16] ()

Това със сигурност ще засегне ООН, където руските служители отбелязват, че „САЩ използват изнудване и извиване на ръце, за да превърнат ООН в клон на своя Държавен департамент“. С други думи, гласувайте със САЩ или ще бъдете убити, е това, което беше казано на робските делегати в ООН.

[A17] ()

[A18] ()

Руснаците и китайците, заедно с MI6 и белите шапки на Пентагона, подкрепят замяната или преустройството на ООН и други доминирани от САЩ следвоенни международни организации. Те също така подкрепят създаването на организация за планиране на бъдещето, която да начертае възможните пътища за бъдещето на човечеството.

Говорейки за бъдещето, проектът Синият Лъч от космическата опера върви с пълна скорост.

Първо, отбелязваме това признание на Пентагона, че те са открили „извънземни превозни средства, които не са направени на тази земя“.

[A19] ()

След това виждаме най-новите изображения, изпратени ни от тайната космическа програма.

Първото е „плазмени кораби, използвани от галактиките“. [V11]

Второто е прикрит кораб, появяващ се като облак:

Третото най-вероятно е UAP (неидентифициран феномен) на Blue Beam (синия лъч) – Юма, Аризона. [V12]

Всичко, което можем да кажем със сигурност е, че човечеството навлиза в неизследвана територия, тъй като едно древно зло бива побеждавано.


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


„80% от силите на НАТО са били унищожени в Украйна“ – изглежда крайно неправдоподобно!

MI6 – Каквото те кажат е с вероятност 99% лъжа!

„истинския (против ваксините) Доналд Тръмп“ – явна лъжа на „белите шапки“!

Facebook – създадена с 500 милиона долара на ЦРУ. ЦРУ няма да даде пари на кой да е! Цуки е 8 години по-млад от официалната си възраст. Истинското му име е Джейкъб Грийнбърг, правнук на Дейвид Рокфелер. Грийнбърг са от Скотсдейл (до Финикс), Аризона, където се намират актьорите-управители на САЩ, живеещи само с (кризисно) актьорство на административни позиции. Там има цяла тълпа от такива актьори. Кю също е от Скотсдейл, Аризона и това ни прави крайно подозрителни към него!

https://bgprevedi.com/its-game-over-satanato-has-lost-huge-repercussions-will-follow-27463-2/

Предишна статия

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде… това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата…

Следваща статия

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Други интересни