„Закупуването на 4,5 милиарда дози ваксини срещу Covid-19 за 450 милиона жители на ЕС е най-големият корупционен скандал в историята на човечеството“

Автор: Няма коментари Сподели:

Напускане

Вие никога не сте били демократ!
В задния джоб на Путин!
Ястреб на Тръмп!


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

233-ят ден от руско-украинската олигархична военна операция

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Чудесен материал за ваксините!

Фейс-буря, Юлиана Илиева


Спасител и удавник се боричкат

Фейс-буря, Анастасия Гешева, по предложение на Румяна Стефанова


Долнопробен казус

Фейс-буря, Станислав Бачев, по предложение на Борис Борисов


Изглежда пак трябва да повторим. Плоската земя е креатура на йезуитите и има за цел да разсее и отдалечи от истинското знание. Плоската земя е точно толкова вярна колкото и смехотворната теория на еволюцията от Чарлз Дарвин

Тези които вярват в тази теория могат да посетят канала на Калин


Юри Подоляка, без превод

Репортаж от фронтовете на СВО

Отделно


Саня от Флорида

Мъск се обиди на Украйна. Starlink!?

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Катастрофизъм за напреднали, 14.10.2022

Авто-превод

Отделно


Пълен спектър оцеляване

ВНИМАВАЙТЕ! РУСИЯ ПРЕМЕСТВА ВОЕННИ САМОЛЕТИ ДО ГРАНИЦАТА НА НАТО. ЯДРЕНОТО Оръжие ЩЕ БЛОКИРА СЛЪНЦЕТО.

Авто-превод

Отделно


M.I.A: „Ако Алекс Джоунс плаща за лъжи, не трябва ли всяка знаменитост, прокарваща ваксините, също да плаща?“

Рапърката и певица M.I.A. разкритикува Big Pharma и знаменитостите, които пробутваха ваксините срещу Covid-19 на масите през последните години, заявявайки, че ако Алекс Джоунс бъде принуден да „плати за лъжата“, знаменитостите, които са пробутвали ваксината, също трябва да бъдат подведени под отговорност.


Хърватски евродепутат: Ваксините срещу Covid са „най-големият корупционен скандал в историята на човечеството“

Croatian MEP

„Закупуването на 4,5 милиарда дози ваксини срещу Covid-19 за 450 милиона жители на ЕС е най-големият корупционен скандал в историята на човечеството“, според хърватския политик Мислав Колакушич.

Колакушич, който е адвокат и член на Европейския парламент, каза, че цифрите се равняват на „10 дози за всеки мъж, жена и дете в Европа, включително новородени бебета, за инжекция, чиито съставки никой не знае“.


Ново проучване показва, че хапчето Paxlovid на Pfizer причинява смъртоносни кръвни съсиреци – медийно затъмнение

Pfizer's Paxlovid found to cause blood clots

Ново проучване установи, че хапчето Paxlovid COVID-19 на Pfizer причинява нежелани реакции при пациенти, включително смъртоносни кръвни съсиреци.


Вътрешен от правителството: Смъртните случаи от рак от токсичните инжекции за COVID се крият

How cancer deaths from the COVID jabs are being purposefully hidden from the public

Инжекциите срещу COVID доведоха до скок на заболеваемостта от рак и правителството активно се сговаря с Big Pharma, за да прикрие доказателствата, предупреди бивш служител на разузнаването.

Според вътрешния човек, седем от 11-те кода на Международната класификация на болестите (ICD), проследявани от Националния център за здравна статистика на САЩ – включително рака – са отбелязали рязко повишение, започващо през първата седмица на април 2021 г.

Americafirstreport.com съобщава: „Тази начална дата не е съвпадение, тъй като съвпада с ключова инфлексна точка по отношение на специфична намеса в телесната система на по-голямата част от населението на САЩ“. The Ethical Skeptic отбелязва: С други думи , през април 2021 г. големи части от американското население получиха първите си инжекции за COVID.


Главните изпълнителни директори (ГИД) на големите фармацевтични компании ще бъдат призовани да свидетелстват пред Конгреса за бомбастичните признания за „Големите лъжи“ на ГИД на Pfizer

Pfizer CEO

Американските сенатори се готвят да призоват шефовете на Big Pharma да свидетелстват пред Конгреса, след като висш изпълнителен директор на Pfizer призна под клетва, че ваксините срещу COVID-19 не са били тествани срещу предаване преди кампанията за масова ваксинация през 2021 г.

Републиканските сенатори сега публично се съгласяват с призива да се държат отговорни ръководителите на Big Pharma за подвеждане на обществеността с огромната лична цена за техния живот и препитание.


ФБР пренебрегва съдебната заповед да предаде доказателствата за Сет Рич

FBI still refusing to hand over evidence about murdered DNC staffer Seth Rich

ФБР игнорира съдебна заповед, нареждаща на бюрото да предаде записи, свързани с лаптопа на убития служител на DNC Сет Рич.

Тази седмица администрацията на Байдън поиска повече време, за да отговори на заповедта на американския окръжен съдия Амос Мазант от 22 септември 2022 г., която казва на ФБР да оповести доказателствата.

Бюрото също така задържа три доклада, изготвени от CrowdStrike през 2016 г. относно предполагаемото хакване на сървърите на DNC.


Канадски подготвител

КАКВО ПО… ТОВА Е ЛУДОСТ. Те се ГОТВЯТ!

Авто-превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, без превод

Резултати за 360, 14 октомври

Отделно

https://bgprevedi.com/14-10-2022-27402-2/

Предишна статия

ПОБЕДА НА НАРОДА СРЕЩУ БАНКАТА

Следваща статия

Водата и атлантите

Други интересни