Само едно действие е способно да ни изведе на светъл път и то е СЪПРОТИВА на всички специални операции по тотален контрол, евгеника и депопулация, провеждани от сатанизирания елит срещу нас!

Автор: Няма коментари Сподели:

Мислехте си, че Пландемията е най-голямата измама, но не е, ето я най-голямата с име кръгла земя!

Отделно


ИЗВЪНРЕДНО: В изслушване Кромид-директорът на Шмайзер признава пред холандски евродепутат …

Отделно

…че ковид-„ваксините“ им никога не са били тествани за спиране или предаване на „вируса“,…> защото си знаят, че причината за разболяване са графени, 5Г, химическо натравяне от отрови като барий, нано-алуминий, нано-графени и др. изхвърляни над главите ни от самолети и поразяващи белите ви дробове, а и много добре активиращи се от насочено 5Г, добавете убийствените протоколи на СЗО използващи синтетична змийска отрова (рамдесивир), силни релаксанти, тежки антибиотици и завършващо трепане чрез машините за обдишване с прякор вентилаторите, а от 2021 добавете и страничните и нарочните ефекти от ваксините с нано-технологията, и отровите в тях смазващи кога по-бавно, кога много бързо имунитета, генома, нервнте влакна и кръвоносната система на жертвите.


Хакери разкриват системата за социален кредит подобна на тази работеща вече в Китай, но за белите..

Отделно

Само едно действие е способно да ни изведе на светъл път и то е СЪПРОТИВА на всички специални операции по тотален контрол, евгеника и депопулация, провеждани от сатанизирания елит срещу нас!

Борбата е епична, да я изиграем, пробуждайки се масово и оказвайки осъзната съпротива на всички нива, да възродим живота си в будни, активни и креативни общества, по-добър от всякога.


Глобално затопляне ! Изменение на климата ! Ето ви го предварително поредния пЛандемичен сценарий.

Отделно

Задължително изгледайте клипа, за да сте въоръжени с истината преди медиите на елита да са започнали форсирано пресата си с този сатанински МЕГА-сценарии.

Напомням, че съсипващата ви „зелена сделка“ е следствие на лъжите, прокарвани по линия на този сценарий. Целта е да ви плашат и притиснат здраво по много начини, с цел да ви принудят „доброволно“ или не да се бодете до смърт, а оцелелите да са под тотален генен и дистанционен контрол, но уви, това няма да се получи никак с тези, които успеем да събудим с всичко което правим на информационния и практическия фронтове.

Ето какво още е добре да знаете с цел да работите активно за подобряването му, щом стане дума за скъпа енергия по света и у нас. Продължението е изнесено тук – https://tinyurl.com/2kedn3pc

https://bgprevedi.com/kalin-13-10-2022-27380-2/

Предишна статия

КАКВО ИЗТРИХА ОТ УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ | с проф. Евгений Сачев и Теодора Желева

Следваща статия

Братята Куок: Не можем да говорим повече за него… (Бил Гейтс)

Други интересни