Какво се случи на 11 октомври 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Нареждайки флуоридния пъзел (загадка)


Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

230-ят ден от руско-украинската олигархична военна операция

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Тълси Габард напуска Демократическата партия: „Елитарна кабала“, управлявана от „подстрекатели на войни и антибели расисти“

Rep. Tulsi Gabbard declares war on Hillary Clinton and the D.C. elite


Универсални медицински и идентификационни микрочипови импланти

Фейс-буря, по предложение на Ре Ми Гр

Патенти на гугъл: Микрочипен имплант, който се поставя под кожата. Той съдържа личната карта (ID) и медицинските досиета на лицето. ID ще се състои от уникални номера и характеристики на лицето, напр. NI (национална идентификация) номер, номер на паспорт [първоначално], цвят на очите, етническа група, пол, дата на раждане и настоящ домашен адрес. Медицинските данни са ясни и ще се актуализират при всяко посещение в кабинети и болници на общопрактикуващите лекари.


Това е такава зрада (предателство, Укр): незалежната противовъздушна отбрана на Киев е в състояние да „свали“ самия град в руини, без помощта на руските ракетиТакая вот зрада: Незалежная ПВО Киева способна сама разнести город в руины, без помощи русских ракет

Самостийните (независимите, Укр) зенитни артилеристи на 10 октомври унищожиха 4 високи сгради, 35 жилищни сгради и дори едно училище в Украйна

БГ преведи: Да си спомним за 3-та глупаци


Трябва ли сателитите на Илон Мъск да бъдат унищожени или да ни служат?

Стоит ли уничтожать спутники Илона Маска – или пусть послужат нам?


Беларус може да изиграе ключова роля в победата над Украйна

Белоруссия может сыграть ключевую роль в победе над Украиной


Подозрителни наблюдатели

Слънчеви изригвания, слънчево въздействие върху космоса / земята, сигнали преди земетресения

Авто-превод

Отделно


ЗАШЕМЕТЯВАЩО свидетелство: Pfizer никога не е тествал COVID „Vax“ за „спиране на предаването“ на вируса! Всички бяхме излъгани!!!

В изключително зашеметяващо свидетелство под клетва пред Европейския парламент, директорът на Pfizer призна, че НИКОГА не са ТЕСТВАЛИ своята така наречена COVID „ваксина“ за способността й да „спира предаването“ на вируса. Хората по света бяха излъгани, свободата им бе ограничена, защото не бяха „ваксинирани“ и следователно можеха да разпространят вируса.


Според британския портал Grayzone планът за разрушаването на Кримския мост е изготвен от служители на MI6.

БГпреведи: Същата тази МИ6, която според Фулфорд се присъедини към белите шапки против хазарската мафия. На дело тя си остава защитник на хазарската мафия.


Саня от Флорида

Контранастъплението на ВС на РФ при Лиман

Авто-превод

Отделно


Пълен спектър оцеляване

ГЕНЕРАЛ АРМАГЕДОН НАРЕЖДА ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ. ПРИГОТВЕТЕ СЕ С ХРАНА И ВОДА.

Авто-превод

Отделно

3:05 – Бисер: Руската Дума казва че всеки щат от САЩ който се отдели и иска да се присъедини към Русия ще му бъде дадена възможност!

БГ преведи:

Да, да, да. Какво ще правим с крайно несъвместимите езици? Какво ще правим със сливането на олигархичната икономика на Русия с икономиките на отделните щати!

Руският олигархичен бърдак е на светлинни години далеч от такова сливане! Дума забрави ли че Александър Лукашенко говори за военно сближаване с Русия, но за нищо на света няма да допусне икономическо сближаване с Русия.

Защото именно от Русия ще дойдат унищожителите на бизнесите в Беларус! И икономиката на Беларус би паднала на колене.

В момента те са много добре, и Лукашенко доста добре разбира заплахата от страна на либерастично-олигархичната прослойка на Русия, която би дошла и веднага би започнала да дава съвети за унищожението на белоруската икономика.


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (11.10.22): офанзивата на въоръжените сили на РФ в Артемовск и Лиман, вторият ден на атаките срещу ТЕЦ

Отделно


Рогов обяви възможността за бързо освобождаване на позициите, заети от ВСУ

https://bgprevedi.com/11-10-2022-27332-2/

Предишна статия

Вилна зона (1975)

Следваща статия

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СВОБОДА

Други интересни