Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Майсторът на краткия политически детектив

Четете Фулфорд с голяма доза сол [<>] | Англ | Рус_текст | Рус_глас | БГ-пидиеф

Провалът на опита за преврат на хазарската мафия в Китай означава, че корпорацията СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ този път няма да успее да избегне фалита, твърдят множество източници.

Това е така, защото един нов император – който е пряк потомък на Чингис Хан – е поел властта в Китай, според източници от семейството на драконите. Досега над хиляда висши китайски служители и три поколения от техните семейства са били екзекутирани за приемане на подкупи от ХМ, казват източниците. Останалите висши служители на китайското правителство остават под домашен арест до приключване на разследванията.

[V1] (Автоматично оръжие в китайски аеропорт)

Все още не е ясно дали китайският президент Си Дзинпин е бил заменен с аватар или не, добавя източникът. Но истинският Си Дзинпин има нараняване на рамото от покушение в Сингапур, така че, когато новото китайско политбюро бъде разкрито на 16 октомври, нещото, за което трябва да следите, е наличието или отсъствието на това нараняване на Си, ако той се появи, казват те. Така или иначе, който и Си да се появи, няма да бъде марионетка на ХМ, добавят те. Фактът, че пропагандните парцали на ХМ като New York Times сега яростно атакуват Си, е друг показател, че опитът им да превземат Китай се е провалил.

Реална реклама по междущатския път номер 95, Филаделфия, САЩ
Насилствените престъпници заслужават нашето състрадание и уважение.
Тази есен останете силни за прогресивните ценности.

Източници от полското разузнаване потвърждават думите:

Сега е ясно, че военната бригада, която влезе в Пекин, е била там, за да защити Си и да го обгради за защита. Някои членове на ККП са арестувани и екзекутирани. Опитът за преврат беше организиран от РОТШИЛД / РОКФЕЛЕР / ВАТИКАНА / BLACKROCK / Групата DAVOS И други в опит да спрат китайската подкрепа за руския съюз и анексирането на Украйна. Втората причина за опита за преврат беше превземането на системата за временни резерви на БРИКС, в която половината от световните валути вече бяха прехвърлени.

Фактът, че ОПЕК+ реши да намали производството на петрол с 2 милиона барела на ден, за да помогне на Русия, е още един знак, че целият незападен свят си сътрудничи в усилията за спиране на петрола и газта и по този начин да срине американската корпорация. Дори фалшивият прессекретар на Белия дом Карин Жан-Пиер беше принудена да признае, че „е ясно, че ОПЕК+ се присъединява към Русия с днешното съобщение“.

Това усилие изглежда работи. Един от основните собственици на американската корпорация Blackrock International е подал молба за фалит, посочват източници от мексиканското разузнаване.

Blackrock International, Inc. подава документи за фалит в Лафайет | BKData (щата Луизиана)

Същите тези източници казват, че руски, китайски и други специалисти са влезли в САЩ през Мексико, за да помогнат на специалните сили на САЩ да преследват и унищожат останалите лидери на ХМ и техните укрепления в Северна Америка.

Публичен знак, че мексиканското правителство се е присъединило към алианса за планетарно освобождение, може да се види в това, че те сега използват руската GPS система Glonass, която САЩ се опитаха да забранят.

Марсело Ебрард отрича инсталирането на системата Glonass – Xpectro (xpectrofm.com)

Разбира се, би било голяма грешка да се подценява ХМ. Източници от руската ФСБ казват, че според документи на Борда на Федералния резерв, получени от руското разузнаване, „между сега и 2023 г. ХМ ще започне мащабна

кампания за метеорологична война, за която ще бъдат обвинени „промените на климата“. Те казват, че атаката със урагана Ян от метеорологичната война срещу непокорната Флорида беше само предвкусване. „ХМ ще използва климатични оръжия като урагани, за да унищожи домове и имоти; това унищожаване ще направи невъзможно хората да изплащат заемите си и така ще бъде използвано като извинение от ХМ да експроприира имоти в огромен мащаб“, казват те. „Най-вероятно това ще се случи в САЩ и ЕС, където Blackrock активно купува / притежава имотите на фалиралите хора“, добавят те.

ХМ също ще се опита много да започне ядрена война и да прибегне до ядрен тероризъм, предупреждават още източниците. Ето защо фалшивият американски президент Джо Байдън заплаши миналата седмица с ядрен Армагедон.

[A1] ()

Не само това, но той разреши изразходването на „лекарства против радиация“ на стойност 290 милиона долара, които според лекарите на ЦРУ ще отровят всеки, който е достатъчно глупав или невеж, за да ги вземе. Просто погледнете страничните ефекти, изброени на уебсайта на производителя.

https://www.nplate.com/

Една от многото причини ХМ да са отчаяни и опасни е, че загубиха украинската война, казват източници от полското разузнаване. Ето какво казват за украинското ръководство: „Не минава и ден без филми, които прикриват загубите им. Оригиналната им армия отдавна е изчезнала. Сега руснаците унищожават това, което са получили от Запада. Руснаците го унищожават без никакви контраатаки и без никакви загуби. Всичко, от което се нуждаят, е артилерия и въздушни удари.“

Поляците също казват, че собственото им правителство и НАТО са на ръба на разпадането. „Полските власти са идиоти, които започнаха война, която ще допринесе за разпадането на НАТО. От няколко месеца полското правителство разполага със самолети в готовност за евакуацията на цялото правителство в Лондон. Там е подготвен жилищен комплекс за пенсионирани полски политици и генерали.“

Източниците продължават да казват, че „Полша е разоръжена, изправена е пред трагична икономическа ситуация и нейната гражданска отбрана не съществува“. Те обаче обещават, че няма да оставят полските предатели, представящи се за правителство, да избягат с подготвените от тях самолети.

Тези източници също така добавиха, че опитът на ХМ да „подкупи руснаците, за да организират анти-мобилизационни демонстрации, се провали и не беше възможно да се разклати ситуацията в Русия“.

Фактът, че украинците трябваше да разчитат на камион с бомба, само за да повредят леко един мост, е доказателство, че те вече нямат реални конвенционални военни способности.

Ето защо полската телевизия открито нарича Владимир Путин президент на Украйна.

Друг признак, че операцията в Украйна се проваля е, че един от най-големите плъхове скочи от кораба. Ръководителят на Националната банка на Украйна, Кирило Шевченко, подаде оставка, вероятно защото вече не може да пере измамните фиатни пари на FED.

[A2] ()

Също в други части на Европа смяната на режимите е като снежна топка. Новото правителство на Италия вече е свързано с Русия и планетарния освободителен съюз, поради което те отново се снабдяват с газ.

Промяната на режима продължава и в Обединеното кралство, както показва тази новина:

След като кралица Елизабет II вече е погребана и операцията Лондон Бридж (мост) е успешно изпълнена, планирането на погребението на крал Чарлз III ще започне, казва експерт по сигурността.

Бившият кралски офицер по защитата Саймън Морган каза, че плановете за операция „Мостът Менай“ – личният план за погребението на сегашния крал – ще започнат „утре“.

[A3] ()

След това идва тази новина:

Сърцебиенето на крал Чарлз III далече от смъртта? Докладът твърди, че лекарите са казали на принц Уилям да се готви

Твърди се, че кралското семейство се готви за нова трагедия само седмици след погребението на кралица Елизабет II.

[A4] ()

[A5] ()

Правителството на Обединеното кралство беше посъветвано да изпари във въздуха мръсното бельо на кралското семейство – например убийството на Даяна – да обвини крал Чарлз и след това да започне начисто с крал Уилям V. Ако е така, всички нови банкноти и монети, направени с крал Чарлз III върху тях бързо ще се превърнат в колекционерски предмети. Следете британските таблоиди, за да видите дали всичко това е истина или просто пропаганда.

Междувременно в Германия и Франция масовите демонстрации вървят като снежни топки в отговор на икономическия колапс, причинен от самоубийствените антируски действия на техните робски правителства на ХМ.

Няколко подобни митинга се проведоха в столицата на Германия в събота, а най-големият беше организиран от партията „Алтернатива за Германия“ (AfD) пред сградата на Райхстага, долната камара на германския парламент. В реч съпредседателят на AfD Тино Хрупала призова за премахване на санкциите срещу Русия, обвинявайки министъра на икономиката Робърт Хабек, че води война срещу германския народ, като е причинил енергийна криза чрез санкциите срещу Русия.

[A6] ()

Междувременно в Бразилия опитът на ХМ да открадне президентските избори от президента се провали, принуждавайки балотаж срещу бившия президент-сатанист Луиз Инасио Лула да Силва. Дори социологическите проучвания на медиите, подкрепящи Лула, показват, че Болсонаро ще спечели втория тур на изборите.

Болсонаро срещу Лула
Лула със статуетка на Бахомет

„Това е Лула. Човек, който призна, че се е опитал да изнасили свой съкилийник в затвора през 70-те години. Човек, обвинен в поръчването на убийството на кмета на Санто Андре Селсо Даниел, и повече от половин дузина свидетели. Човек, облепен с тел, горчиво се оплаква и мрънка, че никой няма смелостта да убие бившия министър на икономиката Палочи в затвора“, казва източник от ЦРУ.

Освен това ХМ сега се само-осъди на трибунали за военни престъпления и масивни граждански дела поради измамите си с COVID. Две от петте най-добри медицински списания в света Lancet и New England Journal of Medicine оттеглиха статии, свързани с COVID.

Сега Hindawi, един от най-големите издатели на списания с отворен достъп, оттегля 511 статии, публикувани в 16 различни списания въз основа на откриването на „неетични действия“. Всички документи са публикувани от август 2020 г. насам.

[A7] ()

Лекари, свързани с ЦРУ, коментират:

„Това означава, че те признават всички измами и лъжи на медицинската професия. В резултат на това ще има множество съдебни дела срещу университети, колежи и медицински центрове. Помислете за всички предоставени мандати и грантове (субсидии), които бяха предоставени въз основа на публикувани документи, които бяха фалшиви, грешни, и присъстващи само поради корупция и подкупи, всичко това за пари.“

Това е, което Джейкъб Ротшилд каза веднъж по темата:

всеки трябва да бъде психологически обучен да следва едни и същи команди… Универсалните програми за ваксиниране не само отварят вратата за контрол на поведението чрез модифициране и усилване на гени, но по-важно за текущата операция, контрол на психологическото поведение с ваксините е още по-фундаментално. [Ваксините] са най-унифицираните и съвместими психологически оръжия, създавани някога, за да контролират човешкото поведение… във всяка криза хората действат най-вече въз основа на емоции, а не на реални факти, критично мислене или здрав разум.

Разбира се, много от тези така наречени лекари и медицински експерти, както и техните кукловоди ще бъдат осъдени на смърт в предстоящите трибунали за военни престъпления.

Тези трибунали също така ще разкрият как ХМ проникна в толкова много световни институции, като замени техните лидери с измамници. Това важи особено за християнството.

Кардинал Герхард Мюлер, бившият ръководител на най-висшата доктринална служба на Ватикана, се присъедини към хора на истинските католици, предупреждавайки, че „папа Франциск“ ръководи „враждебното превземане на Църквата на Исус Христос“, отбелязвайки, че неговото насърчаване на неща като хомосексуалността „няма нищо общо с Исус Христос.”

Това, което Мюлер и неговите събратя католици трябва да направят, е да разкрият факта, че папа Франциск е бил убит и заменен с измамник на ХМ с гумена маска.

[A8] ()

В Италия пресата беше във фурор относно „Франческо Антонио Соду, епископът на римокатолическата епархия на Терни-Нарни-Амелия, и неговото присъствие на откриването на нов масонски храм на Големия изток (Гранд Ориент) на Италия, във виа Рома, в град Терни в Умбрия, на 27 септември 2022 г.“

[A9] (Сайтът е на Лео Загами, известният педофил-илюминат-масон: Една световна религия: Католически епископ и Велик майстор на масонството откриват заедно масонски храм!)

Източници от полското разузнаване казват, че съветският диктатор Йосиф Сталин е бил ключът зад проникването в християнството. Той въведе хиляди мъже в свещеничеството през 30-те години на миналия век, за да унищожи църквата отвътре, казват те. Тези хора бяха избрани, защото бяха хомосексуалисти или защото бяха хора без вяра или правилен морал. „Идеята беше да разбием обществото на врага отвътре. Илюминати = кабалистичен юдаизъм = масонство = комунизъм = сатанизъм“, заключиха те.

Както вече всички може би знаем, християнството сега се е превърнало в посмешище, тъй като не само е изоставило всички Божии закони, но се е превърнало в помийна яма на разврат, сатанизъм и малтретиране на деца“, коментира преподобният Антъни Пайк, внук на Албърт Пайк на масонската слава и известност.

От християнска гледна точка със сигурност трябва да изглежда като апокалипсис.

Това може да е причината проектът Blue Beam (Синият Лъч) да се развива с пълна скорост като опит да се отвори завесата пред „новата ера“, казват източници от тайната космическа програма.

Така че с тази бележка ще завършим с визуални изображения от някои от най-новите мистериозни наблюдения от цял свят.

1. Извънземни дронове над Денвър, Колорадо, САЩ [V2]

https://bgprevedi.com/new-chinese-emperor-oversees-khazarian-mafia-purge-27306-2/

Предишна статия

Христо Нанев: Носим част от Атлантският Дух, но дали и съдбата на атлантите…?

Следваща статия

Русия нанася удари по критичната инфраструктура на Украйна

Други интересни