Осъзнаване: Историята и геологията ни лъжат много!

Автор: Няма коментари Сподели:

Отделно

Земята планетарна мина ли е? 5 убийствени доказателства, че официалната история и геология ни мамят. Помните ли историята за древните укри, които изкопаха Черно море? Да, разбира се, не е имало укри в историята, и не може да бъде. Но що се отнася до Черно море, тук трябва да се разбере. И се оказа, че не всичко е толкова просто с Черното море.

Въпреки че не сме разкопали морето, ние изровихме за вас такива факти, от които на официални историци и геолози ще им настръхнат косите. Дайте палец нагоре, ако смятате, че тази тема е важна. Препоръчваме да гледате до края, ще бъде интересно.

Науката казва, че тези планини са на стотици милиони години и са възникнали в резултат на натрупването на голямо количество пясък и други минерални скали.

Под въздействието на въздуха и водата тези скали бавно се окисляват, което е причината за такъв очарователен цвят. Наслоявайки се един върху друг, пясъчник и други скали образуваха шарки с най-странна форма.

Обяснението изглежда правдоподобно, нали? Е, да разбира се, ако не мислите с главата си.

Сега сравнете с това изображение.

Същите цветни слоеве, същата игра на ярки цветове. Едва наскоро се появиха тези „планини“.

Това са просто цветни купчини обеднена желязна руда. Вярно, че все още не са толкова плътни, колкото на първото изображение. Оказва се, че обеднената скала след обогатяване образува такива цветни слоеве в сметищата. Това се случва не само с депата на желязна руда, но и в медните мини, в депата за боксит.

Ето как изглеждат мините в Казахстан.

Струва ли ви се също, че всички изглеждат подозрително като древни цветни планини? Очакваме коментари на скептици от официалната наука.

Така че може би те са следи от някаква мощна цивилизация от миналото?

Като начало, нека си припомним, че нашите предци са ни оставили много мегалитни структури по света. Циклопски антични сгради с многотонни колони, деликатно изработени гигантски блокове от Баалбек и египетските пирамиди, тераси, подходящи само за гиганти. Обърнете внимание на полирането на отвесната стена. Съмнявате ли се, че този, който е издълбал всичко това от скалата, не може да е полирал околните скали?

Но официалната наука се съмнява и не иска да види очевидното:

Следи от циркуляр, шлайфане и топене върху отвесни планински скали.

Но нека разгледаме по-отблизо планините и скалите, които според учените самата природа е създала. На вашето внимание 5 доказателства, че официалната история и геология ни мамят.

Първо. Полирани планини със следи от машинна обработка

Такива планини има по цялата планета. Като загладени и с абсолютно гладки повърхности. Според официалната версия те са се появили в резултат на изветряне на скалите, полиране от водни потоци и странно втвърдяване на вулканична лава.

Струва ли ви се също, че има следи или от древна полигонална зидария, или поне от циркуляр? Казват ни, че са построени през 212 г. пр. н. е. според официалната история. Днес са открити 24 пещери. Обърнете внимание на изненадващо еднаквото покритие от пода до тавана.

Въпреки факта, че почти милион кубически метра камък трябваше да бъдат премахнати при изрязването на тези пещери, няма исторически доказателства за тези работи. Тоест няма обяснение за съществуването им.

https://bgprevedi.com/history-and-geology-lie-to-us-27255-2/

Предишна статия

Как се образуват карстовите дупки? На нашата планета се образуват много мистериозни фунии!

Следваща статия

Няма признаци, че Путин планира да използва ядрено оръжие 

Други интересни