Отново за жабите – особено българските, евро-атлантическите също!

Автор: Няма коментари Сподели:

/Поглед.инфо/ Както забелязвате, седмица след седмица ви слушам и чета простотиите, след което се опитвам по човешки да ви обясня някои неща!

В случая, най-после беше разрешено на чеченските бойци да поемат превземането на възловите точки в тази специална операция на Русия в Украйна – Мариупол и Киев. Нали разбирате, драги ми жаби, че после всичко ще е приключило – разбира се, след превземането и на Одеса, тоест лишаването на бъдещото нещо, наречено “Украйна”, до излаз на Черно море. Силно бях изненадан, че Славчо Велков нарече “голяма грешка на Путин включването на чеченците” в специалната операция?!?
Може би така мислят и евро-атлантическите жаби, не знам, но истината е съвсем друга!…

Както споделя Рамзан Кадиров, ние, казва той, “чеченците, сме българи мюсюлмани и сме наследници на рода Дуло, а наш президент е Путин – точка по въпроса!”. Впрочем, българи на територията на Руската федерация са също така чувашите, татарите и т.н., независимо, че са мюсюлмани! Всички те, наши, български братя, независимо от различната им религиозна ориентация, носят в себе си тъкмо българската идея, което българските жаби тук, в Дунавска България, няма как да
разберат?!?…

Знам, ох как знам, че след като всичко това приключи, българските евро-атлантически  жаби ще станат първи русофили, ще бъдат готови с цветя и венци в ръце да се приготвят да чакат братушките на “Орлов мост”. Разликата между мен и вас, жаби, се свежда до това, че винаги съм твърдял, че България е Цивилизационен Субект, Субект на Цивилизацията на писмеността – Българицата и на произтичащото от нея Православие!

В този смисъл Русия е наша Цивилизационна рожба, от която не можем да се отречем – всъщност да, можем, и сме го правили, но това винаги е завършвало с поредната национална катастрофа за България, защото сме правили т.нар. “цивилизационни избори”. Пак ви казвам, жаби, Субект на Цивилизация не може да прави “цивилизационни избори”!…

От тази историческа, психологическа и културна логика следва само един-единствен правилен избор за България – независима, неутрална, свободна и нечленуваща в никакви межународни военни, икономически, финансови и политически съюзи държава!!!

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

https://pogled.info/bulgarski/otnovo-za-zhabite-osobeno-balgarskite-evro-atlanticheskite-sashto.140366

Предишна статия

Васил Василев: Налице е разлом между Изтока и Запада, а Европа изпада в дълбока криза…

Следваща статия

ИЗГРЕВЪТ КОНЦЕРТ-РЕЦИТАЛ 16.04.2016 година

Други интересни