ЛУДИ ВРЕМЕНА

Автор: Няма коментари Сподели:

САЩ – подстрекатели към война, безкрайни милиарди
Зеленски – аз избирам този
Путин – мирни преговори


Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

225-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Очаква се до 1 декември да има все лоши новини

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Саня от Флорида

ВСУ влязоха в ЛНР

Авто-превод

Отделно


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (06.10.22): Атаки на ВСУ срещу Херсон, настъпление на ВС на РФ към Артемовск (Бахмут)

Отделно


Пълен спектър оцеляване

ТОВА Е ЛОШО. „САЩ СА ПРЕЦАКАНИ“ НЕ НИ ОСТАНАХА СЪЮЗНИЦИ. СПИРАНЕ НА ТОКА И НЕДОСТИГ НА ГАЗ!

Авто-превод

Отделно


Възмущение, тъй като на съветите на Обединеното кралство е казано да забранят „обидните“ думи като „мама“ и „татко“

Mum Dad and baby

Ръководството инструктира съветите да не наричат родителите „майка“ или „баща“, а „раждащ родител“ и също така предполага, че „Добър ден, дами и господа“ трябва да се избягва в полза на Добър ден, всички“.


DHS харчи милиони за прочистване на независимите медии от интернета

DHS spending millions to counter independent media online

Министерството на вътрешната сигурност (DHS) на Байдън изразходва милиони средства от данъкоплатците за борба с онлайн-„теориите на конспирацията“ като част от операция за прочистване на независимите медии от интернета.


MSNBC: „Против-аборт-аджиите са педофили“

MSNBC calls pro-lifers pedophiles

Джой Рийд от MSNBC обяви, че всички хора, които се привърженици на живота (против аборта), са педофили, които искат да контролират жените, по време на шоуто си в сряда вечер.


Губернаторът Нюсъм е обвинен в „схема за отвличане“, след като превърна Калифорния в „щат-убежище за промяна на пола на децата“

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм беше обвинен в стартиране на „схема за отвличане на деца“ тази седмица, след като подписа законодателство, което превръща Калифорния в щат-убежище за непълнолетни, търсещи промяна на пола.


Разкрит е договорът на правителството на Трюдо за 105 милиона долара за цифрова идентификация според WEF

Trudeau WEF

Правителството на Трюдо има договор за разработване на стойност 105,3 милиона долара за въвеждане на цифрови идентичности за пътуване до Канада и те признаха, че Световният икономически форум (WEF) не по-малко, е партньор на проекта.

Либералното правителство призна писмено, че има текущ договор за 105,3 милиона долара с WEF за въвеждане на Цифровия Идентификатор на Познатия (шпионирания) Пътник.


Гласът на Народа

Шефът на ФБР е намерен мъртъв, след като разкрива отвратителната истина за елитната педофилия

Авто-превод

Отделно

Директорите на ФБР в последно време са фигури на властта, които полагат големи усилия, за да защитят елита и да потиснат истината. Помислете за Джеймс Коми, който се усука на възли, за да защити Хилари Клинтън от съдебно преследване, и Робърт Мюлер и неговия лов на вещици за „руския сговор“.

Така че вероятно е голяма изненада да научим, че шефовете на ФБР не винаги са били измамници от дълбоката държава.

Какво ще стане, ако ви кажа, че има шеф на ФБР, който преди смъртта си през 2011 г. раздуха сатанизма в ЦРУ, илюминатите, елитните педофилски кръгове и други, и който отнесе посланието си директно към хората – преди да бъде жестоко отсечен преди времето си?

Запознайте се с Тед Гъндърсън, специален агент на Федералното бюро за разследване – Обвинител и ръководител на ФБР в Лос Анджелис.

През декември 1951 г. Гундерсън се присъединява към ФБР под ръководството на Дж. Едгар Хувър. Служил е в офисите на Мобил, Ноксвил, Ню Йорк и Албакърки. Той беше млад и уважаван агент. През 1973 г. той става ръководител на офиса на ФБР в Мемфис, а през 1975 г. става ръководител на офиса на ФБР в Далас.

През 1977 г. Гундерсън е назначен за ръководител на ФБР в Лос Анджелис. Накратко, Гъндърсън беше из квартала. А през 1979 г. той беше един от шепата избрани, интервюирани за работа като директор на ФБР, която в крайна сметка отиде при Уилям Х. Уебстър.

След успешната си кариера в бюрото, Гундерсън се пенсионира и започва да изнася презентации в цялата страна, говорейки директно на хората. Тогава нещата станаха наистина интересни.

Тези умопомрачителни презентации запознаха хиляди хора с реалността на случващото се зад кулисите в коридорите на властта. Бившият шеф на ФБР е отговорен за отварянето на хиляди умове, обучението на обикновените хора относно тероризма с фалшив флаг, злоупотребата със сатанински ритуали, MK-Ultra-умствения контрол и аерозолите (кемтрейлс).

Не е изненадващо, че Гундерсън почина внезапно и неочаквано малко след като започна да разгласява най-тъмните тайни на елита. Има много хора, близки до Гундерсън, които казват, че е бил убит от елита, за да му затворят устата.

Гундерсън е най-известен не само с това, че разкрива тези злини и образова обществеността, но и с това, че рискува живота си, за да помогне лично и да защити много жертви.

Той работи неуморно, за да разкрие сексуалното и сатанинско ритуално насилие над деца от глобалния елит и претърпя същата съдба като много други забележителни фигури, работещи за същите цели в последно време.

Айзък Капи, Крис Корнел, Честър Бенингтън, Авичи и Антъни Бурдейн бяха високопоставени фигури, които обещаха да разкрият мощни педофилски кръгове в развлекателната индустрия. Всички те претърпяха същата съдба като Гъндърсън, посечени преди времето си.

Съвсем наскоро Ан Хеч, която работеше по филм, разкриващ трафика на деца в Холивуд, беше убита при странна автомобилна катастрофа, която остави разследващите в недоумение. По същия начин Кулио, който почина миналата седмица, наскоро заяви, че педофилите контролират развлекателната индустрия и той смяташе за свой дълг да ги убие.

Седмици по-късно Кулио беше този, който беше открит мъртъв.

Гъндърсън е OG (старата генерация) от елитни информатори на педофилски кръг. Той играе важна роля в разкриването на прикриването на Франклин, включващо правителствена контрабанда на наркотици, пране на пари, отвличане на деца и набиране на млади момчета от сиропиталища в Средния Запад за секс с американски конгресмени.

Гундерсън помоли членовете на аудиторията на своята презентация да копират изследването му и да го разпространят до възможно най-много хора.

Образованието на масите беше неговият план за победа над глобалната фашистка тирания.

В този дух се стремим да разпространяваме думата за неговото творчество.

За да ни помогнете да образоваме масите, моля, споделяйте нашите видеоклипове надлъж и нашир, коментирайте и се абонирайте.

Както каза Джеферсън, всичко, от което тиранията се нуждае, за да се утвърди, е хората с чиста съвест да мълчат.


Ковидното безумие в Русия ПРОДЪЛЖАВА!

Петата колона в Русия работи успешно!

Русия налага мандати за COVID на граждани, призовани да воюват в Украйна

Беше потвърдено от руски новини, че 300 000 граждани, които сега са мобилизирани да се бият в Украйна, също ще бъдат изправени пред принудителна ваксинация.

Featured Image

(LifeSiteNews) – Русия ще принуди всичките си 300 000 граждани, които наскоро бяха мобилизирани да се бият във войната Русия-Украина, да получат ваксини срещу COVID, според руски новинарски издания.

Тъй като руснаците са изправени пред 10 години затвор, ако се опитат да избегнат военна служба, избягването на задължителна ваксинация чрез удължаване може да бъде наказано и със затвор.

„С други думи, Русия току-що прие една от най-строгите политики за принудително инжектиране в света“, пише базираният в Москва писател Едуард Славскуат, който разкри историята.

БГпреведи: Явно войната срещу Украйна е война на руското правителство срещу руския народ!


Канадски подготвител

*СПЕШНО* ОСНОВНО развитие на нещата: Готвят се!!! ЛУДИ ВРЕМЕНА

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/06-10-2022-27225-2/

Предишна статия

Докъде сме с нашето разследване за безопасна област с оглед на евентуалната планетарна сеизмична активност

Следваща статия

Терористичния атентат по Кримския мост

Други интересни