Докъде сме с нашето разследване за безопасна област с оглед на евентуалната планетарна сеизмична активност

Автор: Няма коментари Сподели:

Байдън със стратегическите петролни резерви

ОПЕК не работи

Принцът зад колонката: Никой не се *бава с Байдън


Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

226-ят ден от странната война в Украйна

                                            … или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


МнО на САЩ издаде договор за изследване на COVID-19 на компания в Украйна, 3 месеца преди да се разбере, че съществува COVID-19

Светът за първи път започна да чува за нов коронавирус в началото на януари 2020 г. със съобщения за предполагаемо ново заболяване, подобно на пневмония, разпространяващо се в Ухан, Китай.

Въпреки това светът всъщност не знаеше за Covid-19 до февруари 2020 г., тъй като едва на 11-о число на същия месец Световната здравна организация официално нарече новото коронавирусно заболяване Covid-19.

Тъй като това е официалната истина, защо данните от правителството на Съединените щати показват, че Министерството на отбраната на САЩ (DOD) е възложило договор на 12 ноември 2019 г. на Labyrinth Global Health INC. за „COVID-19 Research“, поне един месец преди предполагаемата поява на новия коронавирус и три месеца преди той да бъде официално наречен Covid-19?

Шокиращите открития обаче не свършват дотук. Договорът, възложен през ноември 2019 г. за „Изследване на COVID-19“, не само беше инструктиран да се проведе в Украйна, той всъщност беше част от много по-голям договор за „Програма за намаляване на биологичната заплаха в Украйна“.

Може би това обяснява защо Labyrinth Global Health си сътрудничи с EcoHealth Alliance на Питър Дасак и Metabiota на Ърнест Уолф от създаването си през 2017 г.


Подозрителни наблюдатели

Геомагнитно изменение на климата, големи слънчеви петна

Авто-превод

Отделно


Наводнени електрически превозни средства се запалиха спонтанно във Флорида след урагана

„Има един тон електромобили, извадени от строя от Ян. Тъй като тези батерии корозират, започват пожари“, според Джими Патронис, висш финансов служител на Флорида и пожарникар.

Патронис написа в Туитър в четвъртък, че след като ураганът Ян достигна сушата миналата седмица и наводни региони на неговия щат, куп електрически превозни средства (EV) бяха попаднали в наводнения, батериите бяха наводнени и някои спонтанно се запалиха.


Фаучи казва на американците да получат своите бустерни удари, като твърди, че „няма съмнение, че са безопасни“

Dr Fauci

Д-р Фаучи все още настоява за експерименталните инжекции срещу covid и сега казва на американците да се подсилят преди празниците.


Глобалните елити обявяват планове за задължителен „Зелен шабат (съботянство)“ и блокирания поради климата

На хоризонта за човечеството се задават непрекъснати климатични блокировки и задължителен „Зелен шабат“, ако глобалните елити постигнат своето.

Разбира се, предложените „решения“ на „климатичната криза“ не са нищо по-малко от инструменти за постигане на абсолютен контрол над човечеството.


Саня от Флорида

ВАГНЕР върви напред!

Авто-превод

Отделно


Пълен спектър оцеляване

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПРЕВАНТИВЕН УДАР „УДАРЕТЕ ГИ ПЪРВИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ“! ВЗЕМЕТЕ СИ ХРАНА И ВОДА, КОГАТО МОЖЕТЕ.

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

Правителствената тайна мрежа от ядрени бункери

Авто-превод

Отделно


На сайта Ренз има текст за преместване в област, която се очаква да бъде защитена от ядрена катастрофа. Ние наблюдаваме такива неща. Ако някой има информация, моля споделете!

Преместете се в НАЙ-БЕЗОПАСНИЯТ район в САЩ … Южен Орегон! – Направете търсене за ядрени централи на САЩ или основни военни цели … Няма такива (там) и сте срещу вятъра на всички опасности – На около 100 мили от брега с планини от 3000 (1000 метра) до 6000 фута (2000 метра) по целия път – Много домове са готови за незабавно преместване – Не чакайте … МОЖЕ да се преместите със семейството си или себе си на сигурно и безопасно високо място – Не се местете в грешния район – Ето само няколко примера от стотиците домове и имоти в Южен Орегон, налични в момента – Направете Преместването на целия ви живот в долината на река Рог (Рог значи Измама)!


Докъде сме с нашето разследване за безопасна област с оглед на евентуалната планетарна сеизмична активност около слънчевата светкавица (микронова)?

Следвайки Кори Гуд, ние стигнахме до Беар лейк (Мечо езеро) малко на север от Денвер, щата Колорадо. Планинския релеф ще защити от атаки с 5Г от спътници.

В България трябва да се следва подобна логика и да се излезе поне на 400-600 метра надморска височина.

Според Татяна Завражина ще има спадане и качване на земната кора през 2021-2035.

https://bgprevedi.com/07-10-2022-27236-2/

Предишна статия

Пандемията ковид – истина или лъжа ?(Иван Даракчиев)

Следваща статия

ЛУДИ ВРЕМЕНА

Други интересни